Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור 4- service oil

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,גולף 99 אוטומטית,רשום לי בלוח שעונים לפני שאני מניע את אוטו,service-oil

בדקתי שמן במנוע והכל מלא,מה גם שעשיתי טיפול לפני חודדשיים,טיפול גדול.ממה יכולה להיות הבעייה? תודה

פורסם

יכול להיות שאחרי הטיפול היה צורך באיפוס המחשב, יש רכבים שנדלקת נורה בלוח השעונים המתריעה על צורך בטיפול.

חכה שמרק או מישהו אחר שמבין בזה טוב יותר יכתוב כאן.

פורסם

כפי שרשם קודמיי פשוט לא איפסו לך את לוח השעונים לאחר הטיפול האחרון שעשית.

בדוק בספר הרכב כיצד ניתן לאפס את השעון (צריך להיות רשום מכיוון שהייתה לי גולף דור 4)

אני לא זוכר במדוייק אבל תנסה את הדבר הבא:

1. מנוע כבוי
  2. הכנס מפתח ללא סיבוב
  3. לחץ על כפתור האיפוס ק"מ ולהחזיק לחוץ
  4. סובב את המפתח למצב הצתה אך לא להניע
  5. לעזוב את כפתור האיפוס ק"מ וללחוץ (לסובב) לשתי שניות את הכפתור של הדקות של השעון.
  6. הוצא את המפתח
  7. הכנס מפתח ותניע

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה מרק על התשובה,כשאתה מתכוון לסובב ללחוץ את כפתור הדקות,הכוונה לצד שמאל נכון?כלומר לסובב לצד שמאל?

התקשרתי גם למוסך רון,ששם ביצעתי את הטיפול לפניי חודשיים,הרכב עבר מאז הטיפול 2000 קמ בלבד.(כמובן שירות אדיב ביותר ואנדריי אמר לי להגיע והוא יאפס לי את הרכב דרך המחשב:)

השאלה שלי היא האם service oil- פירושו הגיע מועד טיפול-כלומר כל 15 אלף קמ אוטומטית המחשב רושם את זה?(סתם רוצה להבין לידע כללי).אני אנסה לאפס,אבל אני מפחד שאולי חסר שמן הגה או נוזל בלמים..כי את זה לא החלפתי בטיפול,האם אין קשר?

ואני אנסה עוד מעט ללכת לאפס ולעדכן,תודה:)

פורסם

בלי קשר להודעה שקיבלת, נוזל הגה כוח ונוזל בלמים תמיד מומלץ לבדוק.

ההודעה היא סתמית ואוטומטית ולא מעידה על חוסר נוזל מסויים ברכב פשוט תזכרות כול 15K שיש לבצע טיפול (שעון מעורר).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...