Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש קנינו רומסטר סקאוט חדשה.

הרכב פשוט מתוק. קצת איטי בזינוקים אבל בסך הכל ממש בסדר.

הגג הפנורמי מוסיף המון להרגשת המרווח הפנימי והמזגן מתמודד איתו בסדר גמור.

הילדים מרגישים כמו בלימוזינה כי המושבים האחוריים מתכווננים והכלבים מאוד מרוצים מאחור.

זו הפעם הראשונה שרכשנו רכב מקבוצת VAG וההרגשה לגבי איכותו מעורבת.

כבר ביום הראשון שמנו לב לנקישה במעבר בין הילוך ראשון לשני ולצליל יבבה חלש העולה מהמזגן, בעיקר כשהוא על מהירות גבוהה. צליל היבבה מגיע ונעלם חליפות וקשור משום מה למהירות הרכב. זה קורה רק במהירויות נמוכות בפקקים.

עניין האיכות קצת יותר מטריד. כשקיבלנו אותו אחד הפלסטיקים בזרוע של הגגון היה רופף ובנוסף המספר האחורי של הרכב צנח על צירו עם סגירת הבגאג'.

נכנסנו למוסך שם אמרו שלא שומעים רעש מהמזגן ושהנקישה במעבר ההילוכים תקינה. חיזקו את המספר ולגבי הפלסטיק הציעו לנו להדביק אותו בסיליקון:shock:.

סירבנו בנימוס והוזמן חלק חדש באחריות ללא ויכוחים.

למחרת שוב צנח המספר... נכנסנו למוסך אחרי טלפון שהגיע חלק הפלסטיק החדש וביקשנו לחזק את המספר שוב. שוב התלוננו על הרעש מהמזגן אבל כרגיל במכוניות, הרעש נבהל והתחבא בזמן שהינו שם. המספר חוזק שוב וחלק הפלסטיק הורכב.

למחרת המספר צנח שוב...

נכנסנו למוסך, פעם שלישית, והמספר חוזק. עכשיו הוא כבר לא צונח יותר. הרעש במזגן שוב נבהל והתחבא.

אתמול חלק הפלסטיק החדש פשוט התעופף במהלך נסיעה, ראיתי אותו במראה ועצרתי לאסוף אותו. הכנסתי אותו לבגאג' וסגרתי את הדלת ואז כל המסגרת של המספר התפרקה ונשארתי עם מספר הרכב ביד:?. חיברתי אותו ברוק ונסעתי.

מחר אכנס למוסך, פעם רביעית תוך חודש, בתקווה שתהיה זו הפעם האחרונה עד לטיפול השגרתי.

פורסם

זה מאוד מפליא לשמוע כזה דבר על הרומסטר, על סקודה בכלל ועל צ'מפיון שהסכימו להחליף לך דברים "ולקבל, אותך בכל פעם שבאת עם תקלה. בכל מקרה, עשית בחירה טובה שרק תיהנה מהרכב.

פורסם

עמיקם, אמרתי לך כבר 100 פעם שבכל פעם שאתה נוסע ברכב הזה, אתה צריך מישהו שיסע מאחוריך עם מגנט כדי לתפוס את כל החלקים שעפים ממנו.

רגע אחד... לא דיברת על האלפא?! :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שוב התלוננו על הרעש מהמזגן אבל כרגיל במכוניות, הרעש נבהל והתחבא בזמן שהינו שם.

כמה שאני מכיר את זה,תופעה שפשוט נעלמת כלא הייתה במוסך - אבל ברגע שיצאת,חוזרת בגדול :|

תתחדשו על הרכב,תעלה איזה סט תמונות קטן ונקווה שיהיו לך רשמים טובים להבא :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
עמיקם, אמרתי לך כבר 100 פעם שבכל פעם שאתה נוסע ברכב הזה, אתה צריך מישהו שיסע מאחוריך עם מגנט כדי לתפוס את כל החלקים שעפים ממנו.

רגע אחד... לא דיברת על האלפא?! :shock:

נו ומאיפה אתה חושב שפיתחתי את המנהג להסתכל במראה ולחפש חלקים שעפו מהאוטו:-)

האמת שגם לי זה נראה כמו צירוף מקרים ואני מאמין שהרכב ישרת אותנו נאמנה ובאמינות.

פורסם

הרעש הזה מופיע בעיקר בשלב 1 כשהטמפרטורה לא על הכי קר?

זה רעש כמו של טרקטור רחוק?

כי לי יש טרקטור שנוסע אחרי במצב הזה כל הזמן, כמובן שהוא דואג לחכות לי מחוץ למוסך :x

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לגבי המזגן - תקין לחלוטין וקורה אך ורק במהירות מאורר הנמוכה ביותר.

לגבי המספר - תבקש מסגרת חדשה ללוחית רישוי ותרכיב אותה לבד...

אפילו את זה החבר'ה בצ'מפיון (במסירה החדשה/זמנית של שקודה) לא יודעים לעשות, אבל זה לא חדש לי (מוכר לי מהאיביזה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרעש מהמזגן קיים גם בפביה שלנו. (בקרת אקלים)

ואצלנו אין חלקי פלסטיק רופפים, להפך, ההרגשה היא שכל האוטו מחוזק בבטון.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...