Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרטי עד 55,000 ש"ח, 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מבקש עצה למפורט בכותרת, כאשר הדרישות בסדר יורד:

אמינה

חסכונית - דלק, טיפולים וביטוח.

מהנה - עד כמה שאפשר. תיבה ידנית עדיפה, גם אוטומט הולך.

נסיעה של 20-25K בשנה, הרבה בין עירוני. בשל שילוב של נסיעה עירונית לא מעוניין ברכב גדול מדי פיזית, ז"א 4 דלתות. מרבית הנסיעות של אדם בודד, או מקסימום שניים שלושה. אוטו מלא - כמעט לא קורה.

חשבתי להציע לו:

קורולה run-x אישית אני די מחבב אותה, אם כי לא מכיר ממש מעבר לשלום שלום מבחוץ 8).

מזדה 323 5 דלתות - לא מכיר

גולף/איביזה - ממה שאני שומע אחזקה די יקרה

מגאן - אמינות?

פוקוס - אמינות? יקרה לאחזקה? אפשר בכלל למצוא נורמליות? בזמנו לעצמי - לא מצאתי.

אירופאיות? הוא לא מבסוט מהרעיון, אני לא ממש יודע מה לומר. מבחינת סחירות ואמינות אני נוטה ליפניות. קוריאניות ממש לא בא בחשבון.

(אגב, כרגע הוא נוהג ביונדאי גטס, מעבר לחוסר כוח ונוחות בנסיעות ארוכות - די מבסוט מעלויות האחזקה והאמינות. יחד עם זאת משתעמם מהתחת).

ולפני שאתם קופצים - כן כן, חבר :wink:. אני מבסוט-תודה-רבה מדו"ג.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פוקוס 5 דלתות 2.0, אחלה רכב מתאים לו כמו כפפה ליד, מתנהגת מעולה בהשוואה למתחרות בקטגוריה זריזה, אמינה ולא חסר לה חלפים.

לא שמעתי על דבר כזה 323 5 דלתות, אולי סטיישן.

פורסם

התכוונתי למזדה 3 כמובן

האם עלויות אחזקה בפוקוס, בהנחה שבמצב שמור לא גבוהות משמעותית מאחזקה של טויוטה/מזדה?

חיפוש זריז בלוחות לא מוצא יותר מדי פוקוס 2000, ההבדל בינה לבין ה-1600 משמעותי מאוד מבחינת התנהגות? סה"כ לא מדובר על נהג נמרץ מדי, אבל כן שייט אוטוסטרדות סדרתי (וגם עליות לירושלים לא מעט).

מה לגבי האינסטינקט המפוקפק שלי לגבי הקורולה? אני סתם שבוי בקונספציות יפניות?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הפוקוס מנוע 2000 סמ"ק בזבזנית בדלק שיקח בחשבון, דגם ה 1600 סמ"ק יכול לספק.

רכבים מוצלחים נוספים RUNX ,ו/או הונדה סיויק 5 דלתות מאוד מרווחת.

• תוכן חדש...