Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו מהבדיקת רכב די מבולבל להלן מה שכתבו על הרכב:

:|

בולמי זעזועים- בלאי יתר,בולם קדמי שמאלי פגום ,בולם קדמי ימני פגום.

מיתלה קדמי- נקישות יתר.

בלוק מנוע- רעש אביזרי מנוע, רצועה, מותנים וגלגלות. מנוע מזייף/אינו עובד עגול. אבנית חלודה סתימות, תצרוכת שמן מהצילינדרים.

ראש מנוע- קורוזיה, אבנית, סתימות.

מערכת תיזמון- החלף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן.

מערכת קירור מנוע- נזילות מי קירור במערכת, לתקן משאוות מים/נזילה, קורוזיה אבנית סתימות ברדיאטור

תיבת הילוכים אוטומטית- בלאי דיסקיות, נקישות יתר, החלף תומכים.

גל הנע ציריות- מרווחי יתר.

שילדת מרכב משמעות שולית- סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה בקצות שילדה.

תקוני מרכב, משמעות נמוכה- סימני פגיעה לפנים כנף קדמית שמאלית הוחלפה, מכסה מנוע הוחלף, מעיכות בתחתית, נזק בפנלים וכו'...

סה"כ מה אתם אומרים על הבדיקה? האם זה אומר שראש המנוע לקראת סוף חיי והגיר הולך למות?

והכי חשוב: כמה אמור לעלות תיקונים לאוטו? :shock:

בתודה מראש,

ערן.

פורסם

הרכב מוזנח באופן כללי.

יש להחליף שני בולמים קדמיים.

מערכת הקירור צריכה טיפול -(והרדיאטור בפרט ניקוי או החלפה) ולדעתי רק אחרי הטיפול מערכת הקירור יהיה אפשר לדעת את מצבו של ראש המנוע.

יתכן גם שיש נזילות נוזל קירור מהראש ואז יתכן שצריך שיפוץ.

אני הייתי מחליף גם את רצועת התזמון.

מערכת הדלק לא עובדת כראוי, יתכן שיש לנקות אותה ולהחליף חיישן או שניים.

יכול להיות שגם את הציריות צריך להחליף - יש לבדוק במוסך את מצבן לאשורו.

דווקא בנוגע לגיר האוטומטי - לא הייתי מתרגש כי מדובר בכסת"ח סטנדרטי שנועד להחריג אותו מ"אחריות" שהמכון נותן.

לדעתי כל העובדות לעיל והעובדה שיש לאוטו קצה שילדה, אומרות שאם לא מורידים לפחות 10000 ש"ח מהמחיר - אין על מה לדבר (והרוב המכריע של הכסף ילך לתיקונים)

כל זה אומר לדעתי, שכדאי לך לחפש אוטו אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כל פעם שאני רואה פונטו אוט' שרשמו לה "נקישות יתר" אני פשוט רותח:x

זו תיבה רציפה לעזאזל איך אפשר להיות כזה שרלטן?

אני במקומך בלי שום קשר לאם תקנה את הרכב או לא דורש את הכסף שלי חזרה או מתלונן על המקום.

• תוכן חדש...