Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי כלום....

"סובארו אימפרזה טורבו GT שמורה חדש חדש אן בארץ קמו הרכב הרכב זה מהחפר טול תספות מערכת טומק דסק מקפיר סאבמ גנתמ ..... אקזוז לחץ פוריק לחץ רופדימ קסות של STI מתחיפ על גיר .. מנוע בפדקא"

מישהו הבין? :shock:

סובארו אימפרזה טורבו שמורה חדש חדש. אין בארץ כמ והרכב הזה מהכפר. פול תוספות. מערכת (משהו שגם לא הבנתי) מגבר, סאב, גאנט. אגזוז לחץ, פורק לחץ, ריפודים כמו של sti. מתחייב על גיר...מנוע בבדיקה (מתחייב על גיר ומנוע בבדיקה).:-)

פורסם

bmw ricer, עזרת לי להבין את תוכן המודעה.

ריפודים כמו של sti.

אני חושב שכוונה שלו הייתה ריפודי כיסאות של STI.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב רק בנאדם עם BMW קבריולט יכול להבין את זה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
סובארו אימפרזה טורבו שמורה חדש חדש. אין בארץ כמ והרכב הזה מהכפר. פול תוספות. מערכת (משהו שגם לא הבנתי) מגבר, סאב, גאנט. אגזוז לחץ, פורק לחץ, ריפודים כמו של sti. מתחייב על גיר...מנוע בבדיקה (מתחייב על גיר ומנוע בבדיקה).:-)

מתורגמן הפורום. תודה, עכשיו הבנתי! :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קומפקט-דיסק.

ועדיין אני לא מוצא הודעות עם עברית רצוצה מצחיקות, ברבע שעה של חיפוש אני יכול למצוא לכל אחד פה (כולל לי) טעויות בעברית וזה רק לחבר'ה שנולדו בישראל.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

זה לא העניין של אם המוכר הוא ערבי או לא.

העניין הוא שאם אתה רוצה לכתוב משהו לחבר, תעשה אילו טעויות שאתה רוצה.

אבל אם אתה רוצה למכור משהו, לפחות תרים טלפון לחבר שכותב טוב בעברית.

בתור מישהו שעובד בתרגומים ועריכת טקסטים ומקבל לפחות 3 שיחות מחברים ובני משפחה לגבי ניסוחים ב3 שפות שונות, אני לא חושב שיש תירוץ לשגיאות כתיב כשאתה מנסה למכור משהו בצורה רצינית.

פורסם
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות או להתקשר לסיוע נפשי.:shock:

לפי דעתי מודעה גאונית.

הרבה יותר אפקטיבי מ"מוכר כי טס לחו"ל"

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

מה הבעיה במודעה ?

ד.א, אין לי מושג מה המחירון של הלנד-קאקר.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

הבעיה היא שסתם רושמים מחיר לא מציאותי

והוא לא רשם לנד קאקר אלא לנד קראוזר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מה המחירון, למה זה מחיר לא מציאותי ?

הוא כתב קרוזר, אני כתבתי קאקר.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• תוכן חדש...