Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה מודעות משעשעות, אבל חלק מוצלחות במיוחד.

papaks.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עוד מודעה יפה.

iq.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יבוא ישיא :shock:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

Liran C, יש הרבה מכוניות כאלה יבוא אישי. דווקא לא שמתי לב ל"יבוא ישיא". מבאים אותם עולים חדשים ותושבים חוזרים. בתיאור יש לאוטו הזה קטע יפה במיוחד.

פורסם
מודעות שיש בהם שגיאות כתיב רק צריך לשים לב מי המפרסם וכבר יודעים שמדובר באינדיאני.

אני בטוח שכולכם שולטים בערבית וכותבים ללא שגיאות.

tzvipper, במחילה מכבודך, אתה גם כן כותב עם שגיאות.

לא נראה לכם מטומטם לצחוק על שגיאות כתיב של ערבי?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני בטוח שכולכם שולטים בערבית וכותבים ללא שגיאות.

quote]

בשביל מה אני צריך לדעת לכתוב בערבית? אני גר בישראל איזה שימוש כבר יהיה לזה?

וההפך הוא הנכון.

פורסם

tzvipper, במחילה מכבודך, אתה גם כן כותב עם שגיאות.

לא נראה לכם מטומטם לצחוק על שגיאות כתיב של ערבי?

אין לי בעייה שיצחקו על שגיאות כתיב שלי שרובן בגלל רמה מסויימת של דיסלקצייה.

בלי קשר להשתייכות של אותם בעלי רכבים, שלא כולם ד"א ממוצא שאתה מדבר אליו, במודעות יש לשים לב באופן קפדני ביותר לשגיאות כתיב, תמונות וטקסט שכותבים. נכון אומנם שיכולות להיות טעויות פה ושם שלא תמיד שמים לב, אבל אם כותבים, אז יש לכתוב לפחות לעיניין או לפחות להיעזר במישהו שיכול לכתוב לעיניין. מעניין ככל שיהיה רכב שמפורסם במודעה שכתובה בצורה כזאת, זה עלול להרחיק קונים. למשל, בחור כתב "אין לי זמן למפגרים". השאלה, האם מפגר יודע שהוא מפגר? אולי דווקא מפגר לא חושב שהוא מפגר, כי אם הוא היה יודע את זה, הוא כבר לא היה מפגר. בלי קשר למנת משכל שלי, אם הייתי מחפש רכב ונתקל במודעה כזאת - הייתי נעלב ולא מתקשר.

פורסם

ברור שערבי שגר בארץ משתמש יותר בעברית ממה שאתם משתמשים בערבית, אבל לצחוק על השגיאות שלו זה טפשי.

הב.מ.וו ש tzvipper העלה במודעה הראשונה היא בוודאות של ערבי, ומה לעשות שרוב חבריו של ערבי שכותב עם שגיאות הם ערבים נוספים שכותבים עם שגיאות.

לא התכוונתי למשפט "אין לי זמן למפגרים", כי ברור שהוא טפשי.

לסיכום- ממש מטופש וילדותי לצחוק על ערבי שכותב "איבוא יישי" או "מערכת ביוניר".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

וכמו שאומרת המורה של אחיין שלי בן ה7 במבחן הכתבה "תכתוב כמו שזה נשמע".

ולמי שאמר שבמודעות של bmw יש הרבה שגיאות כתיב עוד לא ראה מודעות של סיויק האצבק וסובארו לאונה.

• תוכן חדש...