Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה ברכב חדש - פיג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, על טעם ועל ריח לא מתווכחים. אם אני קונה רכב חדש לא מעניין אותי כמה זמן הוא עמד בנמל ואני אישית (אבל אני קצת משוגע :silly:) לא אסכים לקבל רכב עם ציריות (לצורך העניין) חלודות, עוד לפני שקרעתי את הניילונים מהרכב. אח"כ זה כבר סיפור אחר.

ובכל אופן, קשה לי להאמין שציריות מחלידות תוך חודש.

פורסם

אני לא יודע אם זה נורמלי או לא, אבל כשאני קבלתי את הרכב שלי, אפילו לא היו ניילונים על הכסאות, רק על סוככי השמש ועל החגורה האמצעית מאחורה.

פורסם

ברשותך אתעלק על הנושא שלך עם החלודה.

יש לי פאביה חדשה,ובאזור של האנטנת רדיו על הגג יש כתמים קטנים כאלה של חלודה(אני כמעט בטוח שזה חלודה-כתמים חומים-כתומים שלא יורדים בשטיפה),במקרה וזה באמת חלודה יש איזה חומר שיטפל בזה או משו בסגנון?

פורסם
אל תשכח להעלות את האוטו על ליפט כשאתה מקבל רכב.

יש גבול לשגעונות.

אני חושב שהנושא נטחן ומוצא, יש כאלה שחשוב להם יותר ויש כאלה שחשוב להם פחות.

צריך גם לדעת לכבד שגעונות של אנשים, זה שמישהו לא חושב כמוך זה לא אומר שהוא טועה :wink:

פורסם

מצטרף לדעת ה'משוגעים'.

רכב חדש ניקנה במחיר של רכב חדש ומצבו צריך להיות מושלם - לא פחות.

אין סיבה לחלודה בציריות, כפי שחלודה כזו לא הופיעה אצלי בכלי רכב שכבר נסעו כמה קילומטרים על הכביש...

פורסם

אתה רוצה להיות חכם או להיות צודק ?

אם אתה רוצה להיות חכם, שכח מזה.

ברזל יצוק מחליד נקודה. אין שום נזק או השפעה לחלודה השטחית הזאת.

אם אתה רוצה להיות צודק, כנס למלחמה עם לובינסקי. תבזבז אנרגיות וימי עבודה, ובסוף אם אכן תצליח ויחליפו לך את החלקים לחדשים, אז הרכב החדש שלך כבר יהיה אחרי תיקון. ולא לשכוח שבמהלך הפרוק וההרכבה של החלקים שידרשו החלפה יש סיכוי לנזק, כמו בכל טיפול.

אתה באמת רוצה להיכנס לזה ?

בקיצור תתחדש על הרכב ושכח מהשטות הזו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...