Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחדר השינה יש לנו מזגן חלון, שניקנה כמשומש לפני כ 14 שנה.

אמנם אין לו פיצ'רים כמו שלט-רחוק ובקרת אקלים (בעצם יותר נכון להגיד שכיום יש לו שני מצבים - "כבוי" ו-"קר מאוד"), אבל הוא מקפיא בשניות את החדר, למרות שאנו ישנים עם דלת פתוחה לטובת שמיעת הזאטוט שישן בחדר הסמוך.

הוצאתי עכשיו את הפילטר שבנוי ממסגרת עם ריבועים, שביניהם ספוג דק.

מצב הספוג כל כך אנוש, שהוא נקרע רק מזרם המים החלוש שפתחתי כדי לנקות אותו.

אני מניח שלא ניתן לקנות פילטר כזה והשאלה היא היכן ניתן לקנות ספוג כדי ליצור בעצמי פילטר.

אגב, חשבתי שאולי הגיע הזמן לקנות מזגן חלון חדש (ממש לא בא לי מזגן מסוג אחר שדורש העברת צנרת), שיהיו בו פיצ'רים חדישים.

חיפשתי בגוגל והגעתי לאתר של אלקטרה שיש בו הגדרות של סוגי מזגנים ולגבי מזגן חלון כתוב "כיום לא משווקים מזגני חלון בישראל בשל תקנות צריכת החשמל". מוזר, חשבתי שהוא אמור להיות חסכוני יותר.

פורסם

אצלי מותקן מזגן חלון.

וגם אצלי הספוג / פילטר לא החזיק יותר מדיי.

אז לקחתי רשת נגד יתושים. קיפלתי לשתיים. והדבקתי עם סיליקון למסגרת של הספוג.

עובד מצויין. וזה מקביל לכל הפילטרים החדשים שיש היום בשוק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ממש לא חסכוני. המדחס עובד 100% מהזמן, בניגוד למזגנים חדישים.

וגם רועש מאוד.

אתה יכול לקחת בכל חנות ציוד למיזוג אויר פילטר, ולחתוך אותו למידה הרצויה.

פורסם

אגב, חשבתי שאולי הגיע הזמן לקנות מזגן חלון חדש (ממש לא בא לי מזגן מסוג אחר שדורש העברת צנרת), שיהיו בו פיצ'רים חדישים.

היתרון של המזגנים החדישים (שים רגע את הפי'צרים כמו שלט-רחוק בצד) הוא בחיסכון משמעותי בחשמל + עבודה שקטה מאוד. זו אחת הסיבות שמזגני חלון נכחדים לאט לאט מהנוף העירוני, אנשים מחפשים רק מזגנים שקטים. במקומות בהם אין דרישה למזגן שקט (למשל: מקומות עבודה רועשים מטיבעם) המזגנים הללו עוד עובדים ועובדים ועובדים...

תפסיק לחשוב ולחפש אלטיזעכן, תתחדש עם מזגן עילי וישא"ק.

:-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאבי יש מזגן אלקטרה 2.5 חלון בן 15 שנה לפחות.

מזגן תותח לכל דבר מקרר תוך 5 דקות החדר קפוא ,אבל יש לו רעש מעצבן שאי אפשר לישון איתו ומפוח יותר מדי חזק.

ניסיתי לנקות לו את הפילטר וכבר כמה שנים שלא מצאתי פילטר אז הוא עובד בלי והמעבה התחיל להיסתם באבק אבל הוא עדיין עובד יותר מדי חזק ואי אפשר להנמיך את המהירות של המפוח.

מזגן תותח אבל כבר לא מתאים לעידן הזה -כבר השבוע אבי קנה אלקטרה 14I חדש.(דגם 2009 החדש)

אגב התידראן 8N 3\4 כוח שמוכרים ב1300 שקל מצויין ,יש לי שתיים כאלה והם ממש שקטים (היחידה הפינימית +החיצונית)וגם חסכוניים (0.66 קוטש לשעה זה יוצא 40 אג' לשעה) ממליץ בחום!(או בקור..)

בכל מקרה אם אתה תשדרג מזגן אל תתקרב לכל הטורנדו או הפיילוט רק אלקטרה או תדיראן או אלקו!! אל תתפתה למזגן בלי אבא ואמא!!(שמעתי על מקרים מאוד לא נעימים עם המזגנים של טורנדו וגם לי יש נסיון מר איתם)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בכל מקרה אם אתה תשדרג מזגן אל תתקרב לכל הטורנדו או הפיילוט רק אלקטרה או תדיראן או אלקו!! אל תתפתה למזגן בלי אבא ואמא!!(שמעתי על מקרים מאוד לא נעימים עם המזגנים של טורנדו וגם לי יש נסיון מר איתם)

:mm_yeah:

טורנדו זה מותג מדבקה סיני שלומר את האמת, כל הכבוד על השיווק והמכירות שעשו לו . אנשים שלא מבינים עוד יחשבו שזה מותג ראוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מתקין מזגנים מקצועי אמר לי שזה סטוק ששני שותפים קנו ואין אף מהנדס שישב ובנה את המזגן בניגוד לחברות הגדולות והמוכרות.

רוב הכסף שאתם משלמים זה רק על הוצאות הפרסום שלהם ולא על הפיתוח.

נקודה חשובה למחשבה לפני לתקנו מזגן!

חיפושיות 73-74

פורסם
זה סטוק ששני שותפים קנו ואין אף מהנדס שישב ובנה את המזגן בניגוד לחברות הגדולות והמוכרות.

נשמע לך הגיוני ? גם את מוצרי המדבקה הסינים הנחותים ביותר מישהו צריך לתכנן ולבנות או לפחות להעתיק ולבנות. מזגני טורנדו לא נוצרים מעצמם ...

פורסם

הטורנדו הזה זה רק בישראל ,וזה כנראה מועתק מאיזה מפעל של אחת החברות.

אני לא מבין בזה ואני לא יודע להסביר יותר ממה שהסברתי ,אני רק חייב לומר זאת ושכמה שיותר אנשים ירוויחו מזגנים טובים ולא חארות שמתקלקלים אחרי 3 שנים.

המתקין שהיה אצלי סיפר באותו יום על 3 מקרים של תקלות קשות בטורנדו שחייבו את הלקוח להחליף מזגן...

תחשבו לבד מה לעשות בפעם הבאה שאתם חושבים ללכת על מזגנים סיניים ללא אבא ואמא.

חיפושיות 73-74

פורסם
נשמע לך הגיוני ? גם את מוצרי המדבקה הסינים הנחותים ביותר מישהו צריך לתכנן ולבנות או לפחות להעתיק ולבנות. מזגני טורנדו לא נוצרים מעצמם ...

אין מניעה שאיזה סיני קטן שסיים עכשיו לימודים תכנן את המזגן ומוכר אותו לכמה לקוחות שמשווקים את אותו המזגן במדניה שלהם עם עיצוב חיצוני שונה ושם שונה.

עכשיו מבין למה התקלות המרובות שמדווחות והאיכות הירודה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...