Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה החלו כל מיני תופעות מוזרות ברכב שלי: פיג'ו 306XR, שנת 1996.

בעת נסיעה אני מרגיש דפיקות ברכב, בעיקר בעת האצה. נדמה לי שהדפיקות מגיעות מכיוון המתלים/הציריה הקדמית, אבל קשה לדעת. כמעט ולא שומעים את הדפיקות - רק מרגישים אותן.

בעת סיבוב ימינה (ונראה לי שגם שמאלה) יש מין תיקתוקים שכן בהחלט ניתן לשמוע.

לעיתים יש מין רעש של "חריטה" בעת נסיעה - לרוב בעת נסיעה מהירה. לא משהו שברור לי מה גורם לו להתחיל ומה גורם לו להיעלם. לחיצה על הקלאץ לעיתים גורמת לרעש להיעלם או להיחלש מעט.

בנוסף, יש לי הרגשה מוזרה שיש הרבה יותר "חופש" בהגה - לא משהו שהיה בעבר.

הרכב גם מרגיש הרבה יותר "רך" - יותר קשה לי לנהוג בצורה הדוקה בהתאם לתוואי הכביש, מהלומות משוככות הרבה יותר לאט (לאחר נדנוד או שניים של הרכב) ובאופן כללי - ההתנהגות פחות מוצלחת.

יש לציין שהיו לי בעיות מוזרות של רעשים בעבר - כתבתי עליהן כאן. לא היו לי נזילות שמן או דליפות כלשהן. הרכב מטופל בצורה טובה במוסך Shaft - ניצן השקיע בו המון.

אני חושב שמדובר כאן במגוון רחב של בעיות שנובע מציריות דפוקות, וגם מבולמי זעזועים שצריכים החלפה (הוחלפו לפני 5 שנים). יכול להיות שגם מערכת המתלים הקדמית צריכה התייחסות.

אני מדבר שטויות? יש למישהו מושג?

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

לגבי ההיגוי והרעשים בעת סיבוב ההגה ימינה או שמאלה--> תחליף תפוחים (עלו לי זוג תפוחים לפיג'ו שלי בערך 130 שקל) ולאחר מכן גש מיד לעשות כיוון פרונט, לא יקר ופותר המון בעיות שקשורות בהיגוי. אם לא פתר את הבעיה אני ממליץ לך לבדוק את מסרק ההגה - מסרק קומפלט עולה בין 300-400 שקל לרכב הזה אם אני לא טועה.

• תוכן חדש...