Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למע"צ

ronen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם שמתם לב אך כאשר פונים שמאלה ברמזור ועוקבים לאחר סימון הנתיב שעל הכביש לא מגיעים לנתיב הנכון. למשל. אם פונים שמאלה מהנתיב השמאלי ואמורים להיכנס לנתיב השמאלי הרכב תמיד יסטה לנתיב הימני.

מדדתי את רדיוס הסיבוב של הסימון וראיתי שהוא לא מתחבר לנתיבים כפי שצריך. כלומר, נהג שעוקב לאחר הקו המסומן בפניה, יגיע תמיד בזווית לנתיב השמאלי ולכן יגלוש לנתיב הימני.

להזכירכם, סטיה מנתיב היא אחד הגורמים המרכזיים בתאונות דרכים ומע"צ פשוט יוצר מצבים של כמעט תאונה.

נסו ואם גם אתם נתקלתם באותה בעיה אפשר לפנות בצורה יותר רשמית למע"צ או לעיתונות.

רונן

פורסם

הממ

סבבה

אבל למע"צ לא אכפת, זה לא שיש להם תחרות או משהו (ע"ע לוי יצחק)

אני מציע לך להציץ טיפה בתגובותיו של עמי-לקס (או עמי לץ) בפורום Ynet פשוט תריץ חיפוש על שמו, הוא אגב בכיר במע"צ, כדי שתוכל להבין כמה הם שמים ז*ן

יובל.

פורסם

שבוע שעבר ראיתי מודעת דף שלם של מע"צ בעיתונות היומית בו הם פורסים התחייבות לציבור לשרות, בטיחות וטיפול בתלונות.

הם מתחייבים לענות לכל פנייה באימייל תוך מספר ימים, ומתחייבים לטפל בכל תלונה מוצדקת בטווח זמן מירבי בהתאם לסוג המפגע.

יש מספר חינם להודעה על מפגעים:

1800234567

ויש אימייל לפניות שהוא:

[email protected]

נסה אותם!!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

יש לי תשובה אליך בשני מישורים :

1. לא רק למע"צ אלא כמעט בכל הסיבובים שנבנים בארץ תמיד יש בעית התהדקות. כלומר, נכנסים לסיבוב בזווית קלה יחסית ולקראת שיאו הוא נשבר ומקבל זווית חדה הרבה יותר. כך קורה שהנהג ההדיוט (ועוד יותר האידיוט), מתחיל את הפניה בנתיב אחד ומסיים בשני, או שמסתכל קדימה ורואה לאן הכביש הולך ואז הוא "מקצר" את הפניה ע"ח הנתיב הפנימי יותר.

שימו לב, שעיקר אלו שסוטים החוצה בפניה אל עבר הנתיב החיצוני הם בעלי רכבים יפניים וקוראנים. למה ? נסו לחשוב לבד.

2. ידוע שהרצפה עקומה ויש רוח חזקה והכלב אכל את שעורי הבית ועוד ...

אבל בפועל מאחר ואנו יוצאים מנק' הנחה שהכבישים בארץ אינם מושלמים, צריך לקחת בחשבון דברים כמו זה שתארת ולתכנן את הפניה בהתאם.

דני G.

פורסם

שימו לב, שעיקר אלו שסוטים החוצה בפניה אל עבר הנתיב החיצוני הם בעלי רכבים יפניים וקוראנים. למה ? נסו לחשוב לבד.

דני G.

דני, אתה מתחרה עם כוכבי על תואר הפרובוקטור של CF או שאתה סתם מזיין ת'שכל ?

מדהים כמה המחשבה שלך מעוותת לכיוון אירופה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשביל זה צריך צרפתייה.......... ( איציק אל תשתולל , תקרא עד הסוף.... )

כאשר מגיעים לסיבוב כזה , רצוי אף להגביר את המהירות....

ואז כאשר הסיבוב מתהדק / נשבר....

לעזוב את הרגל מהגז...

נפתרה הבעיה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

למרות שאין לי יותר מידי נסיון בנהיגה(כ חצי שנה) שמתי לב לבעיה וזה מאד מרגיז. ולא בדיוק ברור לי מה הצורה הנכונה לעשות את הפניה.

מבחינה תיאורטית זה אפשרי להכנס לנתיב הנכון, רק צריך לסובב את ההגה יותר לקראת הסוף. מבחינה מעשית אני מצליח לעשות את זה רק כאשר אני לבד בכביש או שאין אף אחד מצד שמאל שלי.

אבל מה שקורה בפועל זה שכאשר אני מתחיל לפנות ואני רואה שעוד שניה הנהג שמצד שמאל שלי נענס בי אני גם עובר נתיב אחד ימינה(כמובן שהנהג שמימיני גם זז ימינה).

איך צריך לפנות!????

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
מבחינה תיאורטית זה אפשרי להכנס לנתיב הנכון, רק צריך לסובב את ההגה יותר לקראת הסוף. מבחינה מעשית אני מצליח לעשות את זה רק כאשר אני לבד בכביש או שאין אף אחד מצד שמאל שלי.

בפועל נהג לא מיומן אמור לפנות ברדיוס קבוע ומבהירות קבועה למען הסר מכשול מפני עיוור (או נהג לא מיומן).

כדי לעשות זאת בפניה שמאלה צריך להתעלם מהסימון של מעץ להמשיך ישר בצומת "לדמיין" את רדיוס הסיבוב שמשתלב נכון ואז לפנות. כאמר הפניה צריכה להיות עם הגה קבוע ללא סטיות ימינה או שמאלה.

הבעיה היא שבסימונים הנוכחיים במע"צ זה בלתי אפשרי כיוון שנהג ממסלול אחד יכנס למסלול האחר.

בקיצור, Welcome to the club.

אני בכל זאת יעביר זאת לאחד מכתבי הרכב.

פורסם
בשביל זה צריך צרפתייה.......... ( איציק אל תשתולל , תקרא עד הסוף.... )

כאשר מגיעים לסיבוב כזה , רצוי אף להגביר את המהירות....

ואז כאשר הסיבוב מתהדק / נשבר....

לעזוב את הרגל מהגז...

הנה מישהו שירד לעומק דעתי ... :wink::p

• תוכן חדש...