Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקרוע את הבייבי שלו ? אני אישית לא אתן לך להתקרב לרכב הזה:twisted:

לגבי פולחן האישיות של המדריך \ אוטו - אני חושב שהציטוט מעלי מסביר את זה הכי טוב

לגבי המחיר - גם לי לא ברורה החשאיות, כבר פורסמו יוזמות שקשורות בספורט מוטורי יחד עם תג מחיר לידן ואני חושב שהענות היתה מעולה.

אני מעונין לעשות קורס כזה, נוח לי אחד על אחד, נוח לי שזה לא האוטו שלי, נוח לי שזה במגרש סגור.

חבל שבשום מקום לא הוזכר מחיר של יום כזה [ובלי תגובות של "תתקשר-תשאל", אני מעדיף מחיר מפורסם וידוע מראש, ולא משהו שתלוי בכוח המיקוח שלי] כך שבקלות הייתי יכול לדעת אם לפנות יום בלו"ז או לוותר ולהתאמן לבד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש קשה לכם להרים טלפון ולשאול ? זה לא דורש מיקוח, פשוט לשאול. המחיר הוא 2400 ש"ח לאימון שאני עשיתי, אבל אני מניח שאפשר לעשות וריאציות שונות במחירים שונים.

לדעתי המחיר הוגן ומקבלים תמורה מלאה לכסף. כל אחד יעשה את השיקול שלו כמובן.

סתם לשם השוואה - זה מחיר דומה לעלות של יום היכרות נהיגת ראלי על אימפרזה טורבו, שבו זמן הנהיגה נטו הוא משהו כמו עשרים דקות למשתתף..

או מצד שני - עלות של אימון 1X1 ברכב שלך בנס הרים למשל זה משהו כמו 1000 ש"ח לדעתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

למה הוא בדיוק הגזים? ממתי קורס מסחרי נעשה על הרכב הפרטי של המדריך?

רכב אידאלי לקורס זה רכב שלא אכפת לא למדריך ולא לתלמיד ל"קרוע" אותו לשם הלימוד ולא אם אתה שורף קלאץ' למדריך כואב הלב שכל הכסף של הקורס הלך להחלפה של הקלאץ'.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
יש הרבה מדריכים, אבל כפי שידוע הוא המקצועי בתחום,

לקרוע את הבייבי שלו ? אני אישית לא אתן לך להתקרב לרכב הזה:twisted:

לא מכיר עוד מדריך אחד בתחום הדריפטים בארץ, ככה לומר שיש הרבה מדריכים יהיה שטות. בקושי יש 10 נהגי דריפט ברמה טובה בארץ שרק אחד מהם הוא גם מדריך של נהיגה ספורטיבית. מה שכן - אין ספק שאולג הוא מטובי הדריפטרים בארץ כיום.

בקשר ללקרוע את הרכב. בתור הראשון בארץ שהשכיר רכב לאימון דריפטים (אוגוסט 2006), הדבר הראשון שמתאמן צריך לדעת זה שהוא יכול לעשות כל דבר נורמלי על הרכב!

צריך לשמור על חום המנוע של הרכב, לא להכנס בדברים ולהיות זהיר. אבל לתת הרבה גז, ספינים ודברים אחרים זה חלק מהדברים הבסיסיים, בשביל זה הסכום המדובר להשכרת רכב הוא סכום גבוה שלוקח בחשבון בלאי ונזקים. בזמני רציתי 800 ש"ח מכל נהג בקורס (קורס קבוצתי ולא פרטי), אני מניח שכיום, ועם הרכב של אולג המחיר לרכב הוא אפילו יקר יותר ובצדק.

לסיכום - מי שרוצה להתאמן על דריפטים על רכב של משהו אחר - הקורס מומלץ. לכו, תעשו מה שאתם רוצים עם הרכב (בגבול הטעם הטוב), תהנו ובתקווה שתצטרפו בעתיד למעגל המחליקים ההולך וגדל...

פורסם

מים בוזבזו - בוזבזו בגדול

צמיגים נשחקו - נשחקו בגדול

הסכום ל 3 שעות נראה על פניו גבוה.

התענוג - איש איש וטעמו

not my cup of tea

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה ניראה כמו קורס מאוד מועיל, במיוחד לבעלי רכב עם הנעה אחורית.

חבל שאין משהו דומה בצפון. :-(

אישית, בשום פנים ואופן לא הייתי משתמש ברכב שלי בשביל הקורס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפותח האשכול- כל הכבוד, אני מקווה שנהנהת מהספורט הכי מהנה בקטגוריה שלו:p

מקווה שתוכל להיצתרף אלינו בקרוב בנסיעות על הצד

לכל האנשים שדיברו על אולג , לא מבין אותכם. אנשים מנסים לפרגן לבן אדם שלדעתי, הוא המדריך מספר אחת בארץ. ואתם הולכים איתנו ראש בראש כי מה. פירגנו לבן אדם?!

עוד משהו, עם כל הכבוד למה שאתם טוענים. כל מדריך נהיגה הוא אמור להיות נהג טוב?! או לשלוט על הרכב שלו בצורה כזאתי או אחרת ? אתם טועים בגדול, לא חסר "מדריכי" נהיגה על M3 E30 שרק אחרי שראיתי אותו נוהג אני ניסיתי להבין מה קרה שהאוטו בתת היגוי תמידי. ורק לאחר שניסיתי לתת לו כמה טיפים בישביל לעזור לו. הוא הסביר שהוא מדריך נהיגה.

כמה שצחקתי באותו רגע.

אהה ואגב. זה עד כמה שאולג מדריך מעולה. לפי מה שאני רואה את מה שהוא לימד את הבחור. ב3 וחצי שעות הוא לימד אותו מה שלקח לי ללמוד בחצי שנה ולרוב האנשים הרבה יותר זמן. קחו לתשומת לבכם.

A.R.T Performance

פורסם

אני באמת מנסה להבין משהו:

אולג טוען בשרשור הקודם שדן במוסר המים של מסלולים

ולמרות כל מה שכתבת ערן (אם באמת ככה קוראים לך) אתה יותר ממוזמן ליצור איתי קשר בה"פ כדי לדבר ולצוא ביחד פיתרון ולמנוע מצבים כאלה בעתיד. אשמח לישמוע מימך.

ואז ממשיך וכותב

אני מסכים לגבי חסכון במים! אבל...

ועכשיו ברצינות. אני שואל שוב, למה אותו אדם באותו הרגע לא אמר כלום?! היה אפשר לפתור את זה שם באותו הרגע.

הרי כל דקה של חיסכון במים חשוב לא? אבל במקום זה, היה לו חשוב יותר באותו הרגע לצלם בשקט וללכת לעשות מלחמות

באינטרנט! וזה היה לו חשוב יותר מחסכון במים עליו הוא מדבר! אני באמת לא מבין את ההתנהגות הזאת.

לדעתי כל המלחמות פה מיותרות. כולנו מסכימים שצריך לחסוך במים. תודה על הערה. מי שצריך יפיק את הלקחים.

שיהיה לכולם שבת שלום.

הפקת לקחים? "צריך לחסוך במים?"

משפריצים עלינו מים בקשת ואנחנו מחייכים וסוגדים לאלוהי הנהיגה המתקדמת.

מעניין, פתאום יש לי חשק עז לזמזם את השיר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=4OU1SS9ejbQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...