Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנכתב בכותרת,צריך מתקין באיזור המרכז שיודע לעשות עבודה נקייה בלי לדפוק את כל מערכת החשמל של הרכב (מערכת 8 חיישנים,4 אחורה+4 קדימה ותצוגת LCD).

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כדאי שתפנה את שאלותיך לפורום אודיו.

התקנה אמורה לעלות כמה מאות שקלים (100-400), בהתאם לרכב ולדרגת הסיבוך. המחיר לא כולל את החיישנים עצמם, שאני מניח שתביא איתך.

באופן כללי, אל תסמוך על כך שכל הפלסטיקים שלך יחזרו למקומם הטבעי, בישראל לא עובדים ככה. אם תצא בלי בעיות חשמל - סימן שהצלחת.

פורסם

אז זהו,

שאני רוצה שהפלסטיקים יחזרו למקומם,שמערכת החשמל תשאר תקינה וכן שהחורים בפגושים יעשו בצורה מקצועית בלי נזקים מיותרים,הרכב חדש..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היתרון בלקבל מהסוכנות זה אחריות מפגוש לפגוש. זה לא אומר שיעשו עבודה יותר טובה, אבל יתקנו גם אחרי שנתיים אם יש אחריות של הרכב.

אצלי בסובארו החליפו מלא פעמים מסך, שהיה לא מוצלח בדגם שלי. עד שלקראת סוף האחריות כבר לא היה להם ושמו לי מסך מדגם אחר.

לא מומלץ להתקין מקדימה. הוא מעצבן בטירוף.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע הזה של החיישני רברס. 100 שנה הסתדרו בלעדיהם.

חיישני רברס אפטרמרקט הם חיישנים סיניים זולים ללא אבא ואמא ("מדבקה") והתקנתם מחייבת פירוק של ספי הדלתות והדשבורד, חירור הפגוש ופגיעה בחשמליאדה המורכבת ממילא של רכב מודרני. סתם פוטנציאל לנזק והרבה מערכות מצריכות החלפה או תיקון כבר לאחר כמה חודשי שימוש.

כל זמן שאין לכם איזה אוטובוס או לנד-קרוזר בחנייה אני ממש לא רואה טעם להתקין אותם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מולי, זקן בן 60 נכנס ברכב מאחורה כאשר נסע רוורס וכשהבן אדם יצא מהרכב והתחיל לצעוק עליו הוא אמר שלא הגיוני שהוא נכנס בו כי יש לו חיישני רוורס...זה היה כל כך מצחיק ועצוב בו זמנית.:-)

פורסם
התקנתם מחייבת פירוק של ספי הדלתות והדשבורד, חירור הפגוש ופגיעה בחשמליאדה המורכבת

איתמר.

בתור אחד שראה פירוק והרכבה של המערכת מלא פעמים, אני יכול לחלוק עליך.

חיבור חשמליאדה הוא למנורת רוורס שמפעילה ומזינה את המערכת. אין שם שום מחשב או מערכת מורכבת אחרת. כבל דק שהולך למסך מוכנס מתחת לספי דלתות או עובר מלמעלה מעל הדלתות (צג עליון במראה) מבלי לפרק ומסך נדבק בדבק. פירוק היחיד הוא בתא המטען איפה שהמוח מתחבר לחיישנים.

בלנד קרוזר יש מצלמה בילט אין.

פורסם

לנו יש סוזוקי. יש מכוניות עם מערכת חשמל רגישה מאוד שגם "גניבה" מהאור רברס שלה יכול לעשות צרות צרורות.

ועוד בכלל לא דיברתי על רמת המקצועיות של רוב המתקינים שמשאירים חוטים חשופים או מקמבנים בידודים.

ואגב, זכור לי שגם החיישנים שלך עשו לך כבר איזו צרה, לא? :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...