Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברנו קליאו 94, אוטומט.

לפני כשבוע הייתי במוסך עקב התחממות קלה והחליפו לי רדיאטור לחדש. כעבור יומיים ראיתי שהמים במיכל בקופים (כמו מים מהבז). אוטומטית הסקתי שהמוסכניק שם לי מים מהברז. פירקתי את המיכל מים, שטפתי אותו (המיכל היה מלא במן חול חום כזה) והרכבתי חזרה וכמובן מילאתי מים ירוקים. עברו מספר ימים מאז וראיתי ששוב פעם המים נהיו שקופים. יכול לקרות מהצב שיש לי בעיה ברדיאטור החדש ומתערבבים בתוכו מים ודלק? והאם יש סיבה נוספת למה המים הופכים לשקופים?

תודה על התגובות מראש.

אישה זה כמו כביש, אל תהיה צודק, תהיה חכם !

פורסם

לא, לא יכול לקרות מצב שמים התערבבו אם דלק.

לגבי השאלה השניה,

החלפת רק את המים שהיו במיכל עיבוי, אבל גם ברדיאטור עצמו יש מים ושם לא החלפת,

אם הזמן המים הירוקים והרגילים מתערבבים ואז זה יותר דומה למים רגילים.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

כיצד ניתן להוציא את המים שבתוך הרדיאטור? (אני יודעת שבדרך כלל יש מן בורג כזה שפותחים אותו אבל משום מה אצלי הוא לא קיים)

פורסם

תודה.

כיצד ניתן להוציא את המים שבתוך הרדיאטור? (אני יודעת שבדרך כלל יש מן בורג כזה שפותחים אותו אבל משום מה אצלי הוא לא קיים)

פורסם

מאיה תחזרי למוסך שהחליפו לך את הרדיאטור שיבצעו ניקוז מים שטיפה למערכת והוספת נוזל קירור זו זכותך המלאה, ולמוסך ששמו לך מי ברז לאחר החלפת הרדיאטור תשתדלי לא לחזור.

פורסם

בשלב ראשון תחזירי לגן החיות את כול בעלי החי שאיכשהו הגיעו אצלך למערכת הקירור, הקופים, הצב והבז!

לגבי בז וצב אין לי ניסיון אך קופים בתוך הרדיאטור גורמים לסתימות.

פורסם

צריך להיות ברז\פקק ניקוז למטה,

או כמו שאריק אמר, לפתוח את הצינור התחתון.

אבל לא לשכוח אחריי זה לנקז אוויר.

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

איך מנקזים אויר? והאם בכלל אפשרי לעשות את זה לבד בבית?

מה קורה במידה ועשיתי הכל חוץ מהניקוז אויר?

• תוכן חדש...