Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיד לאחר החג תכונס באופן בהול ישיבה שלא מן המיניין שתדון בפרטי המקרה.

במידה ולא תיפול הכרעה בישיבה הנ"ל, יועבר הנושא לטיפול בדרגים גבוהים יותר, כולל קבינט השביעייה, בהשתתפות רוה"מ, שר הביטחון וכדומה.

אין לי צל צילו של ספק שהצוות המהולל שהביא מספר השגים משמעותיים לאספני הרכב בארץ יתאסף עוד בטרם צאתו של החג בעבור שהחלטת הבוחן מנוגדת לכל הגיון.

חזקו ואימצו ואני בטוח שאין צורך בכלל להעביר לדרגים גבוהים יותר יען כי השיניים שלכם חזקות משיניו של גריזלי.

אנא דווח על תוצאות ההתארגנות החשובה הזו.

פורסם
אין לי צל צילו של ספק שהצוות המהולל שהביא מספר השגים משמעותיים לאספני הרכב בארץ יתאסף עוד בטרם צאתו של החג בעבור שהחלטת הבוחן מנוגדת לכל הגיון.

חזקו ואימצו ואני בטוח שאין צורך בכלל להעביר לדרגים גבוהים יותר יען כי השיניים שלכם חזקות משיניו של גריזלי.

אנא דווח על תוצאות ההתארגנות החשובה הזו.

טאורוס, נכון, התגובות גלשו מעט מפרופורציות, אבל גם שאלתך "איך מועדון החמש מתכוון להתמודד עם קביעתו של הבוחן מקומפיוטסט ?" מדוע אתה חושב שהמועדון אמור להתערב במקרה כזה? זהו מקרה פרטי, של אדם פרטי, עם מכון רישוי פרטי. בטוח שחברי המועדון, כמו כל בעלי רכב כלשהו, לא אוהבים את ההחלטה להחליף לוחיות רישוי "סתם ככה", על פי רצונו של בוחן זה או אחר. אתה מצפה מהמועדון שיעשה מעשה וינקוט עמדה, דבר שאפילו החבר עצמו, לא עשה....:?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

הפתרון - ייצור עצמי !!

IMG_2354.jpg

IMG_2405.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
הפתרון - ייצור עצמי !!

ע"פ התקנה הספרות צריכות להיות מובלטות.

אם אני מבין נכון את התמונה המספר שלך לא תקני.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
טאורוס, נכון, התגובות גלשו מעט מפרופורציות, אבל גם שאלתך "איך מועדון החמש מתכוון להתמודד עם קביעתו של הבוחן מקומפיוטסט ?" מדוע אתה חושב שהמועדון אמור להתערב במקרה כזה? זהו מקרה פרטי, של אדם פרטי, עם מכון רישוי פרטי. בטוח שחברי המועדון, כמו כל בעלי רכב כלשהו, לא אוהבים את ההחלטה להחליף לוחיות רישוי "סתם ככה", על פי רצונו של בוחן זה או אחר. אתה מצפה מהמועדון שיעשה מעשה וינקוט עמדה, דבר שאפילו החבר עצמו, לא עשה....:?

ומאחר והכל שם היה פרטי ואתה צודק, שאלתי היתה בהלצה נעניתי בהלצה והשבתי בהלצה,אני בטוח שהיו כאלו ששמו לב לכך.

anyway מועדון החמש מטפל יפה בחבריו וזו כבר הערת אגב.

פורסם

תודה לכל המגיבים.

דורון צודק, מדובר במקרה פרטי. לא בקשתי את התערבות המועדון ואין צורך בכך. אם הייתי חושב הייתי מוצא את הדרך לפנות לועד המועדון ולא באופן וירטואלי בפורום.

עם זאת, המקרה הפרטי שלי הינו סימפטום של תופעה כנגד כלל ציבור האספנים ולכן שיתפתי אתכם בסיפור.

ועוד תיקון טעות קטנה, דורון. כן נקטתי עמדה. להדיר רגלינו ממכון קומפיוטסט פ"ת.

חג שמח,

יורם

פורסם

כל הלוחיות עפ הכיתוב בצד או למעלה או עם ספרות ואותיות בגודל שונה מהכתוב בספר הבוחן, לא מתאימות למפורט בו.

לוחיות המיוצרות בהתאמה לספר הבוחן מיוצרות כיום במקום אחד בארץ "עמל בן חנניה שלטים" בחצר משרד הרישוי במפרץ חיפה.

במקרה הייתי אצלם, המחיר זול, שירות מצוין ואדיב...

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
הפתרון - ייצור עצמי !!

מיני מאוד יפה!

שמתי לב שיש לך את הסמל הקטן של מיני מקדימה (לא עם הכנפיים - כמו שרובם שמים)

איך יודעים איזה סמל צריך לבוא על איזה דגם?

אני רוצה לדעת איזה סמל אני אמור לשים על מיני 76 MK3 (דגם אוטו' אם זה משנה..)

תודה

פורסם
מיני מאוד יפה!

שמתי לב שיש לך את הסמל הקטן של מיני מקדימה (לא עם הכנפיים - כמו שרובם שמים)

איך יודעים איזה סמל צריך לבוא על איזה דגם?

אני רוצה לדעת איזה סמל אני אמור לשים על מיני 76 MK3 (דגם אוטו' אם זה משנה..)

תודה

הסמל הקטן עם הכנפיים, הוא כיום הסמל של המיני החדש מתוצרת ב.מ.וו.

אני דוגל בשמירת המקור, ולא חיקוי למיני החדש.

מבחינתי, המיני הוא רכב פרי היצירה של האימפרית הרכב האנגלית, ולכן לדעתי רצוי לעשות הפרדה, בין הסוגים.

באנגליה, למיני המקורית קיים סלוגן "100%BMW Free".

מצרף קישור בו תוכל למצוא את סוגי הסמלים שהופיעו בדגמי המיני לאורך 41 שנה, כולל הסמל לסימן 3 (MK3).

http://www.minispares.com/Shop.aspx?ty=sv&cid=0203&title=Badges%2c+Stickers%7eFront

חג שמח!!

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הגעתי היום עם הויליס למכון קומפיוטסט בפ"ת. על רכבי לוחיות רישוי בעלות ספרות קטנות (40 מ"מ) וכיתוב מובלט של רכב אספנות באותיות גדולות ובצבע שחור.

נאמר לי כי הלוחיות "אינן חוקיות" וחוייבתי להחליפן. רב הבוחן במקום עדי כספי, אמר לי צטוט "במקרה או שלא במקרה אני זה שכתבתי את התקנות, והלוחיות שלך לו חוקיות". וכמובן שאז הופניתי אל הבחור בחצר שלהם שמייצר לוחיות עם ספרות גדולות ומדבקה קטנה עם כיתוב באדום "רכב אספנות".

למיטב הבנתי לאור הנאמר כאן בשרשור והתקנה המצורפת, חייבו אותי להחליף לוחיות לשוא ובעלות של 100 ש"ח ללוחית + 40 ש"ח למדבקה האדומה המכוערת "רכב אספנות".

על ההתעללות שעברתי שם במהלך הטסט אפתח שרשור נפרד. בכל אופן המלצתי לחברי האספנים להחרים את קומפיוטסט פ"ת.

מצורפות תמונות של שתי הלוחיות, לפני ואחרי הטסט היום. סליחה על האיכות. צולם בלילה עם הנייד. בתמונה מימין הכיתוב רכב אספנות בצבע אדום והודבק על הדגל.

לאחר ששוטר העיר לי על הלוחית עם המדבקה באדום "רכב אספנות" פניתי לקומפיוטסט מכון הדרום בפ"ת בתלונה על כך שמצד אחד חייבו אותי להחליף לוחית חוקית, ומנגד מכרו לי לוחית שאינה חוקית (אותיות קטנות מ 40מ"מ, לא מובלטות, ולא בצבע שחור). התגובה היתה מזלזלת עד כדי מעליבה. משהו כמו "לך ת'חפס את החברים שלך".

ובכן, חוזר על ההמלצה שלי לא להכנס למכון חסר תרבות שירות שמתייחס אל הלקוח כמובן מאליו ומתעמר בבעלי רכבי אספנות.

אם המכון סירב לקבל ולטפל בתלונה הצודקת. אז יש מספיק גורמים אחרים שישמחו לטפל בזאת. כגון - המועצה לצרכנות, משרד התחבורה, בהמ"ש לתביעות קטנות, גורמי תקשורת ועוד.

במידה ויש חברי פורום נוספים שנכוו ממכון רישוי זה, אשמח לשמוע על כך בה"פ.

black.jpg

red.jpg

• תוכן חדש...