Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יצא למישהו להשוות בין כרטיס קול מקצועי כדוגמת RME 9632 לבין הכרטיסים הבייתים כדוגמת ASUS ?

האם לדעתכם הביצועים של ה ASUS יהיו שווים ?( איכות סאונד למשל ?)

הממירים שלו טובים, כמו כן יש אפשרות חהחלפת OPAMP, לעומת זאת הכרטיסים המקצועיים נועדו לעבוד עם תוכנות כמו console + vst

תודה למשיבים

פורסם

לאיזה מטרה הכרטיס?

לערוך מוסיקה / להקליט?

או לשמוע בWINAMP?

לראשון - ההבדל בין כרטיס מקצועי לצעצוע הוא עצום (ויש כרטיסים מקצועיים כבר ממחירים די נמוכים , כתלות במספר הערוצים שאתה צריך ואם תרצה המלצות - בהתאם לשימוש - תקבל) , עבור השני אתה לא תשמע הבדל - תשקיע ברמקולים ורסיבר ותשתמש ביציאה דיגיטלית ככה שלא תשתמש בממיר של הכרטיס הפנימי.

הבעיה של כרטיסים פנימיים מובנים (וחלק מהזולים) זה המון "רעש" , סיגנל דיגיטלי פותר את זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עכשיו ראיתי שמדובר בCARPC ולכן גם לא תיהיה כניסה דיגיטלית.

במקרה הזה - כרטיס חיצוני יהיה הפיתרון הכי נקי לרוב מבחינת סאונד , או כרטיס פנימי פשוט יעשה את העבודה (אישית - אני מאוד אוהב את הMAUDIO הרגילים - הREVOLUTION 5.1 - זול ויעשה את העבודה).

אין שום טעם לקנות כרטיסי ממשקים שונים כמו אודיופיל של MAUDIO וכו שמיועדים לדברים אחרים לגמרי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מעוניין שהכרטיס יהיה גם נגן + crossover ועוד כל מיני plugin.

האם כאשר הכרטיס משמש כמקור ונגן נגיד ה ASUS ( ללא שימוש ביציאה דיגיטלית) השמע יהיה איכותי כמו בכרטיס מיקצועי ?

פורסם
עכשיו ראיתי שמדובר בCARPC ולכן גם לא תיהיה כניסה דיגיטלית.

במקרה הזה - כרטיס חיצוני יהיה הפיתרון הכי נקי לרוב מבחינת סאונד , או כרטיס פנימי פשוט יעשה את העבודה (אישית - אני מאוד אוהב את הMAUDIO הרגילים - הREVOLUTION 5.1 - זול ויעשה את העבודה).

אין שום טעם לקנות כרטיסי ממשקים שונים כמו אודיופיל של MAUDIO וכו שמיועדים לדברים אחרים לגמרי.

ליביו

יש היום פרוססורים כמו הביט 1 בחתימה שלי שיש להם כניסה דיגיטלית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סחטיין עליך , אין ספק שזה מצויין פרוססור דיגיטלי נפרד , המציאות היא שהרוב משתמשים במגברים מרובי ערוצים עם כניסות אנלוגיות.

לגבי מה שאתה מתכנן - לקבל ולשדר סאונד עם "עריכה" באמצע של פלאגינים וקרוסאובר, כבר הייתי מציע לך להשתדרג קצת , או לכרטיס חיצוני , או לאיזה משהו בסגנון הזה:

http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=22&item_id=115

(שים לב , זה לא מרובה ערוצים , כולה 2 כניסות , ו2 יציאות - אבל מכיוון שהמקור הוא סטריאו ולא סראונד - עדיף כרטיס סופר איכותי בסטריאו מאשר בינוני ומטה בסראונד)

כמובן שאם אתה מוכן להתפשר על LATENCY וצרצורים - אתה יכול ללכת על מובנה.

(או להתפשר על לא להשתמש בפלאגינים ובEQ של התוכנת נגינה , ועדיין , האיכות סאונד בין כניסה ויציאה נפגעת)

Then dying is forgetting

פורסם

אני מחפש כרטיס שבין היתר ישמש כ crossover

האם אתה חושב שהכרטיס של M-AUDIO לניגון איכותי יותר מאשר כרטיס מתקדם של ASUS ?

פורסם

כבעל XONAR HDAV DELUXE 1.3 במחשב רכב, כמי שניסה לא אחד ולא שני כרטיסי קול ברכב (מקצועיים וחצי מקצועיים כאחד) וכחובב מושבע של אודיו לבית ולרכב אני מודיע לך באופן חד משמעי --> כרגע אין לאסוס (הדגם שלי) תחרות, הן מבחינת הביצועים והן מבחינת הפיצ'רים.

כרטיסי הקול המקצועיים נוטים לשים דגש על איכות ההקלטה.

אם כבר מקצועיים אז ה RME AIO שמאפשר עשרות ערוצים באיכות טובה.

...CASKA for life

פורסם
כבעל XONAR HDAV DELUXE 1.3 במחשב רכב, כמי שניסה לא אחד ולא שני כרטיסי קול ברכב (מקצועיים וחצי מקצועיים כאחד) וכחובב מושבע של אודיו לבית ולרכב אני מודיע לך באופן חד משמעי --> כרגע אין לאסוס (הדגם שלי) תחרות, הן מבחינת הביצועים והן מבחינת הפיצ'רים.

כרטיסי הקול המקצועיים נוטים לשים דגש על איכות ההקלטה.

אם כבר מקצועיים אז ה RME AIO שמאפשר עשרות ערוצים באיכות טובה.

nimikipod,

האם היית משתמש בכרטיס הזה גם למערכת בבית ?

ז"א שישמש בתור מקור + crossover. או שהיית משתמש בכרטיס של RME ?

פורסם

יכול להיות שההבדלים יהיו שמיעים , אבל פה צריך להכניס למישוואה שיקול נוסף וזה מה שאר הרכיבים במערכת .

בלי לדעת מה בדיוק הרכיבים הדיון הרבה פחות אפקטיבי .

• תוכן חדש...