Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב הנ"ל נמצא באתר ייצור הפחמים של צומת איבלין.

אני מכיר את הנ"ל במצבו כבר כמעט 30 שנה

כבר לטא מייצרים פחמים אך אורזים בשקיםאת הפחם שמגיע בתפזורת מהשטחים כנראה.

נתי

גם אני מכיר

השאלה אחרת..

מה עושה גיפ אמבולנס של הצבא האמריקאי , בן יותר מ 40-50 שנה קבור בצפון?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כנראה אחד מהרכבים, שהגיעו עם הסיוע האמריקאי, ומסיבותיו השמורות אימו (כנראה היה כבר אז לא תקין או משהו)- לא "התגייר", כפי, שזה קרה עם ה"אחיו"!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בטירת הכרמל:

ג'יפ אדום, קרייזלר אם אני לא טועה, בעל 5 מספרים ( לא רשום כאספנות ) חונה בתוך מוסך כבר כמה חודשים טובים ולא ניראה לי שמישהו מטפל בו או משפץ אותו- הוא נשאר באותו המצב.

למיקום נא לשלוח ה"פ :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חברים, אני שוב מזכיר- במיגרש הדולפינאריום עומדת דייהטסו שרייד אדומה מדור ראשון- שנת 82 (למי, שלא הבין- עוד שנתיים כבר אספנות). נכון לעכשיו עוד ניתן אפילו להחזיר אותה עכשיו לכביש ללא בדיקת המעבדה- השנתיים ללא טסט יעברו בסוף הנובמבר הזה! האוטו למכירה, עדיין נשאר עליו שלט- אני דיברתי עם הבעלים, בחור נחמד, הוא עדיין מעוניין למכור- כמובן, אם הקונה ייקח על עצמו דאגה להוציא את האוטו מהמיגרש. להערכתי- בעלות הכוללת של כ-3-4 אלף האוטו יהיה בחוץ ועם טסט. לדברי הבעלים- האוטו במצב תקין, ואף יש לו מזגן! (וגיר רגיל).

אני רציתי אותו לעצמי- אך חוששני, שלא אעמוד כעת בהוצאה המיותרת- אז, מישהו רוצה להרים כפפה? -חבל, הדגם הזה כבר לא נשאר בכלל, והאוטו במצב פנימי וחיצוני טוב!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם בטירת הכרמל עומדת לה שרייד, לבנה שנת 83 במצב טוב יחסית.

הרכב מאובק ועומד בדרך אפר לא רחוק מבתי מגורים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תמונות?:roll: אגב, שנת 82 ו-83- זה אותו דגם? מושהו יודע להגיד, באיזו שנה השתנתה הצורה?:roll:

פורסם
תמונות?:roll: אגב, שנת 82 ו-83- זה אותו דגם? מושהו יודע להגיד, באיזו שנה השתנתה הצורה?:roll:

כן זה אותה צורה מ 84 הצורה כבר שונה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ברוקח ברמת גן, צצה השבוע פיג'ו 104 מודל 82, לא נראית בשימוש.

לידה עומדות כבר זמן רב שתי חיפושיות, שכבר מאבדות אויר בצמיגים ונראות מוזנחות

כמו כן, אני יודע שלא ממש רואים

טרקטור זחל של קטרפילר לדעתי משנות החמישים בקיבוץ אדמית שבצפון.

DSC00997.JPG

DSC00998.JPG

DSC00999.JPG

DSC00982.JPG

DSC00983.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

חיפושיות שייכות לאספן מהאיזור, ככל הידוע לי, ואני די בטוח, שגם הפז'ו. אם כן- שום דבר מזה לא למכירה, אבל תמיד אפשר לשים פתקים...:wink:

פורסם

אתמול ראיתי בשכונת הדר בחיפה, פורד סיירה מרכב 2 דלתות שנת 86 עם מכה בדלת הנהג, כלפי חוץ היא נראת מקורית לחלוטין, היו עליה מודעות מכירה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...