Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שאי אפשר לראות את הפורד המפורסמת שלו נוסעת שוב...

אלון

אפשר, ואני ראיתי ושמעתי, חוויה אורקולית מרהיבה. הסיירה קזוורת' הזאת נוסעת יותר על הצד מאשר קדימה.

באותה הזדמנות רציתי להודות לך אלון, פעם ראשונה שאני משתתף בגימיקנה וסוף סוף אני מבין את ההרגשה של הנהג במירוץ. זה לא שלא היו לי נהיגות מהנות בשבילים מהירים או בכבישים הררים (אה גם יצא לי חרוז) אבל הנהיגה התחרותית נגד השעון פשוט המריצה לי את האדרנלין בדם לרמות גבוהות מאוד. בנוסף האפשרות להתחרות כשווה בין שווים מבחינת הרכב עם רמי שכוטוביץ, ניר בן ארי, איתי אלון, שי שמעוני וכל הסלבריטיז של עולם הרכב היא מהנה ביותר. מה גם שכדי להתחרות באירוע כזה לא צריך רכב בעשרות (או מאות) אלפי שקלים וכל אחד יכול להתחרות עם רכבו הפרטי. לסיכום המשפט ניצח מי שבא והפסיד מי שלא נכון מאוד לתיאור האירוע. ברצוני להוסיף את ניהול המירוץ הקפדני והמשובח של מישל גדז' שאני לא מכיר עוד מישהו בארץ שיכול לנהל מירוץ ברמה מיקצועית כזו. תודה גם לרמי שכוטוביץ שהפקיר בידי את רכבו (לעשות את המסלול עם הסופה שלי זה כמו שפיל יסתובב בחנות חרסינה).

זהו, אני מרגיש ממש כמו בטקס האוסקר עם כל התודות. מבטיח לבוא גם בפעם הבא וגם להתאמן לפני כן.

second is the first looser

פורסם

היה מ-ע-ו-ל-ה ! 8)

חבל שאין עוד תמונות ! 8)

אבל היה ממש ממש אחלה ! 8)

אני חייב לסדר לי רכב נורמלי פעם הבאה... הסובארו לא היתה מחזיקה מעמד... :shock:

נפגש במפגש הבא ! :wink:

המשך יום נעים!

פורסם
היה מ-ע-ו-ל-ה ! 8)

חבל שאין עוד תמונות ! 8)

אבל היה ממש ממש אחלה ! 8)

אני חייב לסדר לי רכב נורמלי פעם הבאה... הסובארו לא היתה מחזיקה מעמד... :shock:

נפגש במפגש הבא ! :wink:

ומתי הוא יהיה :?:

פורסם
חבל שאי אפשר לראות את הפורד המפורסמת שלו נוסעת שוב...

אלון

אפשר, ואני ראיתי ושמעתי, חוויה אורקולית מרהיבה. הסיירה קזוורת' הזאת נוסעת יותר על הצד מאשר קדימה.

באותה הזדמנות רציתי להודות לך אלון, פעם ראשונה שאני משתתף בגימיקנה וסוף סוף אני מבין את ההרגשה של הנהג במירוץ. זה לא שלא היו לי נהיגות מהנות בשבילים מהירים או בכבישים הררים (אה גם יצא לי חרוז) אבל הנהיגה התחרותית נגד השעון פשוט המריצה לי את האדרנלין בדם לרמות גבוהות מאוד. בנוסף האפשרות להתחרות כשווה בין שווים מבחינת הרכב עם רמי שכוטוביץ, ניר בן ארי, איתי אלון, שי שמעוני וכל הסלבריטיז של עולם הרכב היא מהנה ביותר. מה גם שכדי להתחרות באירוע כזה לא צריך רכב בעשרות (או מאות) אלפי שקלים וכל אחד יכול להתחרות עם רכבו הפרטי. לסיכום המשפט ניצח מי שבא והפסיד מי שלא נכון מאוד לתיאור האירוע. ברצוני להוסיף את ניהול המירוץ הקפדני והמשובח של מישל גדז' שאני לא מכיר עוד מישהו בארץ שיכול לנהל מירוץ ברמה מיקצועית כזו. תודה גם לרמי שכוטוביץ שהפקיר בידי את רכבו (לעשות את המסלול עם הסופה שלי זה כמו שפיל יסתובב בחנות חרסינה).

זהו, אני מרגיש ממש כמו בטקס האוסקר עם כל התודות. מבטיח לבוא גם בפעם הבא וגם להתאמן לפני כן.

מסכים עם כל מילה :!:

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

חבר'ה (מיודע בעיקר לאלון, כיוון שהוא מנהל את המועדון הזה)

שלחתי את הטפסי הצטרפות כבר לפני שבועיים שלושה...

אבל עדיין לא קיבלתי שום עדכון לגבי כלום מהמועדון...

מה קורה פה? הטופס לא הגיע? ניסיתי כבר להתריע כמה פעמים לגבי זה...

לשלוח שוב? למי/לאיפה לפנות?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
מי ששלך בשבועים/שלושה/חודש אחרון, ידרש לשלוח משנית בגלל סיבות שאני לא יודע אם יותר לי לציין מעל גבי הפורום.

גם אני לא קיבלתי הודעה.

בבקשה תצרפו לינק לטופס הרשמה שוב...

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
מי ששלח בשבועים/שלושה/חודש אחרון, ידרש לשלוח משנית בגלל סיבות שאני לא יודע אם יותר לי לציין מעל גבי הפורום.

אלון ציין זאת בYNET:

לצערי, בהפרש של שבוע פרצו לנו פעמיים לעסק וגנבו את כל המחשבים.

1. יש ביטוח.

2. יש גיבוי.

3. לחומר של המועדון לספורט מוטורי לא היה גיבוי....

ולכן, אבקשך לשלוח שוב את הטפסים - אפשרי ישירות אלי למייל המצויין פה.

הדבר נכון לגבי כל מי שנרשם למועדון ולא קיבל תשובה....

גניבת המחשבים שיבשה לנו קצת את הרישום. כמו שאומרים בימינו...

פורסם

היה כיף, ותודה לאלון ולכל שאר המארגנים!! הג'ימקאנה הייתה קשה ומאתגרת (אפילו קשה מדי, וזה בא ממישהו שעשה הרבה ג'ימקאנות...) אבל נהנתי בכל מקרה, אפילו שאני עדיין אוכל את עצמי איפה נפסלתי...

וכמובן - תודה לאלון על ה"פיצוי" - (אלון - אני חייב לך עכשיו סיבוב על הסקסו, היא אוחזת יותר טוב :wink: ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היה כיף, ותודה לאלון ולכל שאר המארגנים!! הג'ימקאנה הייתה קשה ומאתגרת (אפילו קשה מדי, וזה בא ממישהו שעשה הרבה ג'ימקאנות...) אבל נהנתי בכל מקרה, אפילו שאני עדיין אוכל את עצמי איפה נפסלתי...

וכמובן - תודה לאלון על ה"פיצוי" - (אלון - אני חייב לך עכשיו סיבוב על הסקסו, היא אוחזת יותר טוב :wink: ).

רוני

רוני, הייתי שמח לשמוע קצת מה אתה חושב על ה106 S16 המוכנה למירוץ, ואיך היא בהשוואה ל106 GTI (או סקסו VTS) סטנדרטית מבחינת התנהגות, ביצועים וכו'.

second is the first looser

• תוכן חדש...