Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האבוק 15 סאב spl שמדייק ועושה את זה די טוב.

סאב l7 סאב spl ולא יותר מזה נקודה סאב דפוק ודופק ולא מפסיק כמו אריה בכלל כול הסאבים של קיקר ככה חוץ מהקומפ 125 rms.

ולעתיד אני ממש לא חושב שהסאב הזה הוא sq או משו

אני מנחית לו את הצורה כול הזמן והוא כול הזמן על 0 אצלי.

אבל כן יש ימים שאני משתולל איתו ויוצאות לי העיינים מהמקום.

אם לא היה לי את הסאב הזה זה היה חסר לי פה ושם.

+1 לנאקמיצי זה מה שאמרתי בדיוק.

פורסם

צביקה (שוראלק) -

תדביק לו את הציטוט שלי לגבי הדעה שלי על L7 :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אין ספק. אחת היציאות החזקות שלך. אני יכול לומר לך שבזמנו ירדו לי דמעות מרוב צחוק..:-D

ידידי היקר - L7 לעומת האבוק זה כמו סוס עם רתיעות על העיניים שהורידו לו מכה עצבנית בישבן והוא פשוט דוהר כמו מטורף בלי לדעת לאן. ראית פעם סוס רודף אחריך? זו פחות או יותר ההרגשה עם L7, אין לך מושג מה הוא רוצה ממך ולמה הוא מאחוריך.

פורסם

הדבר הטוב והיחידי שיצא לי מלהיות פולני :-D

הציניות 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי אמר שיש קשר בין הסאבים ? מדובר במוצרים שונים במהותם יעודם ותכנונם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אנחנו מדברים פה ל האבוק 15".

גדלים שונים, הספקים שונים, מהלך ממברנה שונה, בקיצור, סאבים שונים.

לצורך העניין, ארסנל 12" לא מפיק 140dB ב-29HZ.

וחוץ מזה, אם תקח מספיק סאבים מדוייקים ככל שתרצה, תגביר אותם חזק מספיק ותכוון אותם נמוך מספיק, הם לא יישמעו לך מדוייקים כמו סאב בודד בתדר גבוה יותר.

האבוק 12 לצורך העניין יכול לשמש במערכת SQL לטעמי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אותה סידרה לא בהכרח בעלת אותה ידוע בדגמים שונים

האבוק 10 ו12 מיועדים לSQ

האבוק 15 מיועד לSPL איכותי נקרא לזה.

פורסם

איך אתם משווים סאבים לסוסים זה משו.

אבל זה היה אחד הדברים החזקים גרמתה לי להיקרע מצחוק אדי.

האבוק 12 זה לסיסי שאוהבים דיגדוגים.

אם כבר 12 אז הייתי לוקח כאוס והייתה לי התלבטות מאוד גדולה בין הכאוס 12 להאבוק 15

או בין 2 ארסנלים 12.

לפני שרכשתי את ההאבוק.

פורסם

למה שלא תיקח כבר את המייהם של AA? אם כבר אתה חושב שהאבוק זה לרכיכות...

Pioneer TS-X150

פורסם

אם כאוס זה לנקבות, אני שרמוטה :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אני יעשה עם הmayhem של aa מה אני אליקו או משו.

מספיק לי האבוק 15 אחד שהוא מונחת כמו מטורף כשאני מגביר אותו היפנית שלי קורסת(הבלנו).

מה עשיתם מהכאוס סיסי כאוס זה בכול זאת סאב של 800 rms כאוס 15 אמור להיות מאוד אבל מאוד sql.

אפילו ה12.

אם כבר בפיוניר עסקנו אז יש את הפיוניר 1200 מקסימום יש פה אחד בקצרין שתופס מהסאב הזה שד.

אני צריך להראות לו את הפירוט של אדי בקשר לסאבים כאלו סוס שרודף אחריך:shock::-).

אמרתי על האבוק 12 שהוא סיסי רק בגלל שיש לי 15.

האבוק גם ה10 לא נראה לי שהוא סיסי בכלל.

• תוכן חדש...