Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעלם לנו הפקק של שמן [לא המדיד] אז אחרי חקירה בקרב משתמשי האוטו לא נמצא האשם ולכן ובהתאם בזאת צריך ללכת לקנות פקק אחד חדש. אז הדרישות:

1. חנות חלפים באזור באר שבע.

2. זולה.

3. אמינה.

חוץ מזה לפי ההבנה שלי זה לא הכי מומלץ להסתובב בלי פקק של השמן, המטרה היא ללכת מחר ולקנות מאחר והנסיעה היא של יותר מ-20 דקות אז חשבתי לקחת פקק של בקבוק שמן ולתקוע ולנסוע איתו עד להגעה לחנות. למי שיש רעיון יותר טוב אקבל אותו.

וגם אני לא יעבור את ה-90 קמ"ש. כדי לא להעמיס על הרכב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני שבועיים קניתי במורשה ביונדאי ת"א פקק שמן ליונדאי טראגט ב42 שח

לפני שנסעתי שמתי במקום הפקק נייר מגולגל כדי למנוע מהשמן להשפריץ על המנוע

מאמין שהמחיר לא שונה ליונדאי שלך

קשה באימונים קל בים

פורסם
נעלם לנו הפקק של שמן [לא המדיד] אז אחרי חקירה בקרב משתמשי האוטו לא נמצא האשם ולכן ובהתאם בזאת צריך ללכת לקנות פקק אחד חדש. אז הדרישות:

1. חנות חלפים באזור באר שבע.

2. זולה.

3. אמינה.

חוץ מזה לפי ההבנה שלי זה לא הכי מומלץ להסתובב בלי פקק של השמן, המטרה היא ללכת מחר ולקנות מאחר והנסיעה היא של יותר מ-20 דקות אז חשבתי לקחת פקק של בקבוק שמן ולתקוע ולנסוע איתו עד להגעה לחנות. למי שיש רעיון יותר טוב אקבל אותו.

וגם אני לא יעבור את ה-90 קמ"ש. כדי לא להעמיס על הרכב.

תבדוק מי מהמשתמשים ברכב איפשר למתדלק בתחנת דלק שהציע " לבדוק שמן מים גברתי ? " לבצע את הפעולה ?

פורסם

לפני כמה שנים אבד לי הפקק ברכב באחת התחנות דלק , מאז כבר החלפתי 3 פקקים נוספים ב30-40 שקל.

מסקנה זיוף סיני פשוט לא מחזיק במקום לאורך זמן , קפיצה קטנה והפקק נופל למטה (לכביש).

ניתן לבדוק בתחנות דלק , יש להם הרבה פקקים שמן\דלק ועוד כול מיני חלקים בסיגנון.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...