Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עונה 13 של top gear

moshe333
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטיזר לכל העונה בהחלט מעורר תיאבון!

:mm_yeah:

אני מצפה לפרק עם הבוגאטי האדומה - סקסית משהו :shock:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נהנתי מהפרק הזה.

חבל שלא הייתה יותר אינטראקציה בין המנחים ולא ירדו אחד על השנים יותר, אבל הפרק היה די טוב.

חוץ מזה, כל העניין כאן היה המתח של המתיחה המפגרת שלהם עם הסטיג.

עוד משהו: הם לקחו 3 סמלים לאומיים של אנגליה ועשו שהם ייתחרו.

בישראל אולי זה נראה טיפה דבילי, אבל בשביל אנגלים מסוימים המירוץ הזה היה מרגש.

מי שמעודכן בסיפור של הרכבת הזאת יידע כמה מאמץ וכמה כיסוי של העיתונות היה שם במאמץ הלאומי לשחזר סמל ממש ממש מרכזי בהיסטוריה של המדינה.

פורסם

שיבאו לארץ שיקנו אוטו באלף ורק אז נדבר איתם על קניית מכוניות זולות...

חוץ מזה הפרק היה נחמד מאוד, לא הרים אותי מבחינת WOW אלא רק בקטנה. אני מחכה לפרקים הבאים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מחכה לפרק עם הR8 V10 נגד הקורבט ZR1 :twisted:

הפרק הראשון היה בהחלט נחמד.

לגבי העובדה שהסטיג הוא מייקל שומאכר - אולי. אבל רק בפרק הזה.

הגיוני שפרארי לא יתנו את הFXX הזו לכל נהג אלה דווקא לשומאכר שמכיר את הרכב מצויין וידע להוציא זמן מדהים על המסלול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פרק חמוד מאוד.

את המירוץ אהבתי קצת פחות - אבל שיהיה.......

גם אני לא מאמין ששומי הוא הסטיג - ולו מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה איך לשומי היה מספיק זמן כדי להשתתף בכל הצילומים.

ואני לא מדבר על שנתיים אחרונות שהוא פרש אלא לפני זה כאשר הוא התחרה בפורמולה ולוז שלו בטח היה עמוס בטירוף......

וכן, יש למה לחכות בעונה הזו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הסטיג הוא למעשה ג'יימס מיי

:-P.

http://www.youtube.com/watch?v=fl5ba4axWS4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...