Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי לפורום כאשר אני נוהג לעיין בחומר באינטרנט ואני רואה חומר שלדעתי חשוב להעשיר בו את היידע שלכם אני מעלה אותו לכאן המאמר נכתב ע"י בני אביעד אשר אני אישית למדתי מספריו המון מקווה שיעניין אותם.

בטיחות הרכב המודרני - בני אביעד.pdf

פורסם

ניסן , תודה על החומר.

אישית אני מכיר את האיש , אני זוכר את ראשית דרכו בענף , הוא הגיע מתחום אחר ונכנס לתחומינו בהצלחה מרובה , הוא לא מפספס אף תערוכה ולא ספר מקצועי . הבחור "תולעת ספרים" , הוא היה בהלם כאשר ראה שאין ספרות מקצועית בעברית והחל לעבוד על הנושא.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מרק שלום , כדי לפתוח את הקבצים של בוש-אינג'קשאן מה עלי לעשות.... (די להרשם להוט-מייל ?), שמרתי את החומר אבל לא מצליח לפתוח , אולי ל-PDF צריך תוכנה כדי לפתוח אותה , זה מחשב חדש עדיין אין בואת כל התוכנות..

פורסם

תודה מרק היקר, אתה מקסים.

מרק אתה "עשיר" בחומר מקצועי עכשווי, אשמח אם תשלח לי לינקים מקצועיים , הדבר יסייע לי להרצאות שלי בקורסים השונים.

פורסם

שלח לי בהודעה פרטית את הנושאים המעניינים אותך ואנסה למצוא חומר מתאים.

אין לי לינקים מכיוון שחלק מהחומר נרכש מבוש או הייצרן VAG.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...