Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה עוד יש לכם 40- 50 דקות נהיגה על מסלול בארץ במחיר זול יותר?

כולנו (המשתתפים) משלמים ל- MDC תשלום של 250 ש"ח עבור פחות מ-5 דקות נהיגה.

מי שרוצה ויכול ישלם, מי שלא מועניין זכותו אבל מספיק להעביר ביקורת שלילית על הכל ועוד לפני שנעשה שם אירוע ראשון....

ומי אמר שזה מחיר סביר?

אני מבטיח לך שאם היתה מתקיימת תחרות MDC כל סופ"ש מספר המשתתפים במחיר הזה היה יורד פלאים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה לאון, קראתי (http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/907/136.html?hp=0&loc=119&tmp=5042) שהשטח הושכר לתקופה וכי בעתיד מתוכנן לשנות ייעוד ולהפוך למרכז כנסים כחלק מגני התערוכה. מכיוון שרבים מהנרשמים להדרכה הראשונית בונים על מקצים פתוחים לאחר מכן, מעניין לדעת מהו פרק הזמן המינימאלי שהמסלול צפוי לפעול (בהתאם לחוזה השכירות הנוכחי). במילים אחרות, כמה חודשים / שנים יהיה תקף "רשיון המסלול" שיינתן בגמר הדרכה הראשונית. או האם יש כוונה / אפשרות שימשיך לפעול באופן כזה או אחר, אף באורך מוקטן, גם לאחר הקמת מרכז הכנסים?

אגב - אישית, כל תשובה מעל שנה תניח את דעתי לגבי כדאיות ההדרכה. לאור הקפריזות השלטוניות בארץ, והעובדה שבכל רגע נתון יכולה משטרת התנועה / עירית ת"א / משרד הפנים / עמותת שקר כלשהו להורות לצה"ל להוריד רקטת MLRS על משטח אימונים חוקי לחלוטין ולעצור את כל מי שינסה להמלט, אני לא בונה על העתיד הרחוק...

בשלב הראשון חלק הישורת החיצונית תסגר לתנועה באזור ספטמבר-אוקטובר לתקופה של שלושה חודשים. במהלך הזמן הזה ישתנה תוואי המסלול, עד תום העבודות של בניית מחלף לאיילון שמתוכנן שם.

שלב הבא של בניה בפועל הוא כרגע בתוכניות על הניר בלבד. לא ידוע אם ומתי זה אכן יקרה.

אתה צודק לגבי הפסקה האחרונה שלך, בינתיים זה מה שיש ועם זה ננצח.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
שלום ברצוני להבהיר משהו ששמתי לב בווידאו.

אני בעל רכב מוקשח , ולפי הסרטון שאני רואה, למרות כל השמחה שלי שיהיה מסלול ליד הבית, האוטו ללא כל צל של ספק לא יוכל לנסוע שם, אתם מתכננים לשנות את כל האספלט שם, אני רואה חורים ושהאספלט לא ישר, והשבילים באמצע המסלול, ממש לא לטעמי.

בכל מקרה לא משנה מה התשובה תיהיה, יוזמה מבורכת ואני מאחל המון הצלחה, המחיר ללא ספק מאוד מאוד סביר ואפילו מחיר טוב. אך כמו שאני רואה את זה, רוב המכוניות שבאמת נבנים למסלול בארץ שזה אומר מוקשחים לא כל כך יוכלו לסוע שם.

שאלה במקום.

ראשית, מחר בבוקר מתקנים את השברים באספלט. שינויי הגובה - במקומות הקיימים ברוב המקרים אפילו לא מורגשים.

נסענו שם עד כה עם סובארו אימפרזה GT, פורשה 911 סטנדרטית, מאזדה מיאטה משופרת במתלים וב.מ.וו M4 וגם במכונית הנוקשה ביותר (ב.מ.וו) אין בעיה. נכון שעדיף משטח חלק ונכון שכרגע עדיף "סט-אפ" לא נוקשה מדי במתלים, אבל לעת עתה זה מה שיש.

אתה מוזמן לבוא ולראות בעצמך.

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
און,

אני יודע שזו שאלה מטומטמת, אבל של מי המיאטה הלבנה לקראת סוף ההדגמה?

שלנו. המכונית החדשה של דרייב ארט. מודל 2009, אחרי מתיחת הפנים.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

שיהיה בהצלחה!

למי שלא היה ברור, 650 ש"ח זה להדרכה ראשונית עם מדריך, אח"כ מקבלים "רשיון" ואפשר לנהוג בלי מדריך ובמחיר זול יותר!

משכנתא זה קל

פורסם
און,

באיזה ימים ושעות אתם נמצאים שם?

ביום שישי כל היום, במשך השבוע בהתאם לפעילות.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

עם אספלט כמו שראיתי בסרטון ו"מדריכים" כמו שאני מכיר אצלכם... נס הרים - צובה נשאר מסלול הבית שלי.

אם אתם מתכוונים לקחת מכל נהג 650ש"ח, יכלתם לפחות לסלול אספלט חדש.

אני לא אשבור את הרכב שלי ואשלם על זה.

:wink:
פורסם

כל הכבוד על היוזמה !

יכול להיות שפספסתי, אבל האם נעתנה השאלה לגבי תוקף המיזם ? (עד שגני התערוכה משתלטים)

והאם יש עוד סיכוי לבוא ולנהוג מחר או שכבר כל המקומות מלאים?

ישר כח !

פורסם

מסכים עם הבחור מעל.

גם אספלט במצב גרוע וגם מחיר יחסית גבוה - לא כוס התה שלי.

כמובן שאתם יכולים לדרוש כמה כסף שאתם רוצים, אבל לדעתי זאת הגזמה פראית לדרוש 650 ש"ח כשהמסלול ברמה כזו.

במידה והמסלול היה סלול וחדש, לא הייתי מדבר על המחיר כי ידוע שיש עלויות מסביב.

עוד דבר מעצבן זה שהמחיר הוא לא גלוי ללקוחות, אז כן 650 ש"ח עבור פעם ראשונה, אבל למה לא לחשוף כמה יעלה כל סיבוב לאחר ההדרכה?

חבל שהמיזם הזה "מבוזבז", במידה והיה אספלט ברמה + מחירים גלויים ושפויים + אפשרויות לכרטיסיות וכדומה - העסק היה יכול לפרוח.

ועוד טיפ קטן, יש משפט שאומר "הלקוח תמיד צודק"

הרבה אנשים דיברו על המחיר, זה לא במקרה, אם זה היה כמה לקוחות פוטנציאלים בודדים אז לא צריך להתייחס אבל כשזה מגיע למימדים כאלו, שווה לכם לשקול את העניין מחדש (למרות שאני בספק אם משהו ישתנה).

נא לא לקחת את הדברים בצורה אישית, זאת ביקורת בונה.

פורסם

און ידידי היקר

רק עכשיו "הלשינו" לי על המיזם ...

כל הכבוד לך ולליאור לוי, עלו והצליחו, אני אשמח מאד להגיע (למרות שאני פצוע קצת)

ליאור בנאי

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

און כל הכבוד על היוזמה !

לפי דעתי המחיר לא מוגזם.

אפשר לבוא לצפות בשישי על הלך העניינים?

אביב

פורסם

קודם כל אצטרף למברכים על היוזמה!

עברתי על כל השירשור ואולי פיספסתי:

1. מתי הפתיחה?