Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי חצי שנה של שקט היום נתן האוטו סימני בעיות.

מדובר באיביזה 92 מנוע 1.5.

כאשר אני במצב נסיעה שעון החום מראה טיפה מתחת לחצי ,אך מיד כשאני עוצר ברמזור ארוך החום מתחיל לתפס טיפה מעל החצי אחריי מילימטרים בודדים מעל החצי מתחיל לפעול המאוור. אחרי שקרתה ההתחממות חזרתי הביתה ונתתי לרכב כמה שעות לנוח הנעתי אותו וחיכיתי שיתחמם ליראות מתי מופעל המאוורר , המאוורר התחיל לפעול שהמחוג הראה על חצי בדיוק וכך אני רואה שהמאוור ניכנס לפעולה פעם בחצי פעם טיפה מעל אפשר להגיד משחק.

כמו כן המאוורר עובד כחצי דקה עד להפסקת פעולתו ואני רואה את המחוג משחק אחריי כניסת המאוור לפעולה.

מה יכולה להיות הבעיה , אולי התרמוסטט!?

פורסם

שלום רב !

בדוק באם קימים שלושה קונקטרים ליוניט מאורר, או שנים בלבד?!

שנית בדוק והדק לפי הצורך, את הקונקטרים, בחיבור ליוניט, או בכניסה למנוע המאורר, ובדוק באם הקונקטורים לא חמים יתר על המידה, דבר הגורם להתנגדות, ולאיחור בפעולת המאורר.

האם טיפלת לאחרונה ברכב, באזור מערכת הקירור , בדוק ההארקה לקוייה בחיבורים למצבר ולבלוק מנוע ומרכב,חזור לפורום, לעדכון.

באם התרמוסטט היה תפוס, הרכב היה מתחמם בצורה משמעותית, ושעון החום היה עולה עד לסוף הסקאלה, ומיכל העבוי היה מבעבע.

תשובה לארז, לא נראה לי שקיימת בעייה בכלל, אך ליתר ביטחון, בדוק מגעים רופפים במאוור.

היום היה חם במיוחד, ומבט פתאומי לעבר לוח השעונים, פשוט הלחיץ אותך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האמת, נשמע שאין בכלל בעיה.

האם המחוג מתקרב בצורה כלשהי לתחום האדום בשעון?

האם הרכב מאבד מים?

צביקה, מה נשמע לך לא תקין בסיטואציה שהבחור מתאר?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש לי שני קונקטורים בלבד הם מעודכים היטב הרכב לא מאבד מים ואני משתמש רק במים ירוקים,

ההרגשה היא שהתרמוסטת ניפתח כל פעם בזמן שונה.

פורסם

צביקה ענה משהוא חשוב וזה בדיקת הארקת המרכב (בודי) והמנוע.

כשהארקות לא תקינות אז דווקא כשהמאוור נכנס לפעולה ובגלל שהוא צרכן זרם גדול, אז נוצר מפל מתח (בגלל חוסר הרקה טובה) ומחוג שעון החום יעלה קצת לכוון מעלה.

במקרים קיצוניים רואים תזוזה כזאת למעלה של מחוג שעון החום גם בהדלקת אורות ראשיים, מפשיר אדים לחלון אחורי וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יכול להיות שאכן התרמוסטט תקול על מנת לדעת בוודאות עלייך בזמן שהתקלה קיימת לבדוק את הפרש הטמפ' בין הצינור התחתון לעליון.

אם כי צביקה צדק בשאלתו כי במכוניות הללו אכן יש בעיה בקונקטורים בד"כ.

פורסם

כמו שציינתי כשהמאוורר מופעל לפעמים יש רעידות של המחוג , החלפתי מצבר ל 60 אמפר לפני חודש כי הקודם עשה את שלו.

ראיתו שמתוך קוטב המינוס יוצאות שתי אדמות אחת לגיר ועוד אחת גם היא לגיר פשוט במקום אחר יכולה להיות זאת תקלה?

פורסם

שלום רב !

אבחון יעיל מהיר יסודי ומעמיק, תלוי מאד באבחון מרחוק, ובקבלת אינפורמציה מקסימלית, בתרחישים שקדמו לתחילת תקלה מסויימת, כל פעולה שנעשית ברכב, סמוך לתחילת תקלה מסויימת ברכב, צריכה לעורר חשד, שיש לה קשר ישיר או עקיף

לבעייה הנוכחית, משום שהכלל" שאין צירוף מקרים אלא הצטרפות מקרים" נכון ברוב המקרים.

במקרה שלך החלפת מצבר והרכבת הארקה כפולה לתיבת הילוכים/ מנוע, מסבירה אולי את הסיבות לבעייתך, יש להאריק כבל הארקה אחד לשילדת הרכב, על מנת לספק הארקה טובה ללוח השעונים, ולרדיאטור, שמשמש כהארקה, ליוניט המאורר, בגלל חיבור לחזית הרכב, בהעדר הארקה טובה לשלדה, נוצרת התנגדות ומפל מתח, כפי שהסביר חברי רפי לין, בעת פעולת המאורר, שהוא צרכן זרם גדול, או בעת הפעלת המאורר, מה שגורם לזיוף במחווני החום, ולעתים גם במחוון הדלק.

יש להאריק כבל אחד מקוטב שללי במצבר לבודי הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...