Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש תיבת הגה של חיפושית במחיר סביר .... למי שיש תיבה מהדגם המופיע בתמונה אנא שילחו לי דרכי התקשרות בפרטי

תודה מראש גיל

page073.jpg

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

מה הבעיה בתיבה הנוכחית?

אתה יכול לשפץ גם אם אתה רוצה...

חדש אתה יכול לקנות מחו"ל או ראמפ או לינקר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אבי מהמדייק באר טוביה

נימצא באיזור תעשיה ריאשון לציון ליד טיב טעם

בעבר שיפץ הרבה הגאים מהסוג הזה אולי יש עוד חלפים

תנסה בנייד

0502628254

בהצלחה

אורי

פורסם
חיפושית גרמנית או סופר ביטל (אמריקאית)?

אין לי מושג לאיזה דגם שייכת התיבה כי היא מותקנת על הבאגי שלי, אבל זו אותה תיבה שמוצגת בתמונה.

אגב לכל שאר המשיבים אני מעוניין בתיבה מפירוק.

Photo021.jpg

4559_1178545182017_1179762647_30532518_7331_n.jpg

פורסם

התמונה לא מצולמת מזווית טובה ,אך בעיקרון אם זה בגלל חופש בהגה יש לך בורג 17 שאתה משחרר ,ובורג ישר שאתה מחזק עד הסוף ואז מחזק את ה17.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
התמונה לא מצולמת מזווית טובה ,אך בעיקרון אם זה בגלל חופש בהגה יש לך בורג 17 שאתה משחרר ,ובורג ישר שאתה מחזק עד הסוף ואז מחזק את ה17.

כוונתי הייתה לתמונה הראשונה מלמעלה אני יעלה אותה שוב ואת הבורג כבר סגרתי כמה פעמים כך שהכל גמור בתיבה.

page073.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר חיפושים רבים אחר תיבת הגה של חיפושית והצעות מחיר מטורפות (500ש"ח) לתיבה משושמשת,

נימצא הפיתרון האידאלי מבחינתי.

ניגשתי לפרוקיה אצל כדורי בעמק שרה בבאר שבע ובחנתי כמה מסרקי הגה שונים והכי התאים היה מסרק הגה של אונו.

בעלות מצחיקה כ-100 ש"ח, ישר ניגשתי לעבודת הפירוק תיבת ההגה הישנה עם כמה מכות לום ודיסק הכל השתחרר.

צרפתי כמה תמונות לאחר ההתקנה.

תודה רבה לכל המגיבים. :beerchug:

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

• תוכן חדש...