Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מגאן יש פה למישהו פה ניסיון או כל ידע שהוא על הרכב הזה?

1.6 RXT

כן. נסיון רע מאוד.

כמה רע? חלום בלהות הוא חופשה בקלאב מד (או באחוזה של ברלוסקוני) לעומת הרכב הזה. שומר כיסו ירחק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כן. נסיון רע מאוד.

כמה רע? חלום בלהות הוא חופשה בקלאב מד (או באחוזה של ברלוסקוני) לעומת הרכב הזה. שומר כיסו ירחק.

למה אחי?תפרט בבקשה

פורסם

הפירוט הוא ארוך למדי.

בשנה וחצי הלכו מנוע, גיר, חיישנים מכל הסוגים והמינים, חלונות חשמל ועוד.

אם טרם רכשת את יצירת המופת הזו - "אל תכניס ראש בריא למיטה חולה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי רנו מאגן 1600 אני יש לי RTX 1600 2002

האוטו נוח ,מרווח ,טיפולים כל 15 ו30 גדול.דרך אגב הדגם שלי ידני ממש לא יכול להמליץ לך על גיר אוטו כי התיבה האוטומטית במאגן לא אמינה והגיר מתחיל לעשות הבעיות אחרי 100000קמ או לפני.

בעיות נפוצות :חלונות חשמל,ממיר ,וידות הדלתות הפנימיות בבלאי גבוה. סהכ בשורה התחתונה האוטו טוב אני מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...