Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום!

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום בעיקר בגלל מלחמות פנימיות ודיונים מתישים וארוכים על נושאים שוליים .

חברה אתם צריכים להבין שיש בעלי רכבי אספנות שמעוניינים לטפח את אהבתם לתחום ולא מעוניינים לקרוא את השירשורים המייגעים שמובילים לדרך ללא מוצא.

בעבר הרחוק הייתי חבר במועדון החמש ונוכחתי לדעת שכדי להנות מהתחביב מועדון החמש( כמועדון )לא הוסיף לי רבות!

לא יודע מה כן מוסיף לך , אבל השתייכות למועדון שלא רק מכבד את עצמו אלא גם את הקהילה

אכן ראוי להיות חבר בו .

אני אישית נהנה גם מהפעילויות שבו ,

ראה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266598

מעניין מה כן מוסיף לך ?!

אני מסוקרן ולמרות זאת יש ערך מוסף במועדון .

שיקולך איתך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל אחד רואה את תרומת המועדון בצורה אישית ולפי רמת הפעילות שלו. יש כאלו שפעילים ומגיעים לרוב הארועים וכנראה שאלו מרגישים שהמועדון תורם להם יותר. אני למשל לא מגיע לכל הפעילויות יכול להיות שמבחינה אישית המועדון תורם לי פחות. אך כשאני קורא כאן על הפעילות המבורכת של המועדון למען הקהילה ובארועים שונים שבהם הרכבים נוטלים חלק אני מרגיש שייכות וגאווה. וכשאנשים רואים אותי עם הרכבים ובדרך אגב שואלים אם אני חבר במועדון החמש אני עונה בגאווה שכן ומשבח את המועדון ומזמין אנשים למפגש בנוקיה על מנת שיראו את גודל המועדון וחבריו. כל אזרח "רגיל" כזה הוא אוהד מבורך לחובבי הרכב הקלאסי.

פורסם
הודעות עם ביקורת לא עיניינית, האשמות לא מבוססות, הוצאת דיבה, הודעות זימה עם תמונות של סבתא ננה, ומודעות מכירה של רכבים חדשים תמשכנה להמחק לפי שיקול דעת המנהלים.

רז, שכחת להוסיף תמונה של סבתא ננה (לפי GOOLE IMAGES)

1_wa.jpg

קישור לכתבה על סבתא ננה בלחיצה על התמונה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
רז, שכחת להוסיף תמונה של סבתא ננה (לפי GOOLE IMAGES)

1_wa.jpg

קישור לכתבה על סבתא ננה בלחיצה על התמונה.

גילוי נאות, אין מדובר בסבתא ננה "שלי" גם אני נדהמתי עד כמה ה"מותג" הזה פופולארי...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...