Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי פיגו 306 שנת 2001 ובזמן האחרון מד הטמפרטורה עולה מעל 90 ויורד בחזרה ל90 וזה בנסיעה ללא מזגן

כאשר אני מדליק את המזגן הטמפרטורה נשארת מתחת ל90 מעלות

בכל אופן, האם זה תקין?

דבר נוסף, לפני שבוע הוא התחממם ביום חם ונדלקה המנורה של המנוע אחרי שהעברתי לעילוך P

והמנורות של S ו* התחילו לעבעב גם, וחשוב לציין שלאחר יום שלא נסעתי באוטו הנורות היו תקינות ולא דלקו

האם זה קשור להתחממות?

והאוטו עבר לפני 4 חודשים שיפוץ גיר

תודה שגיא 

פורסם

נראה שיוניט מיתוג מאווררים לא תקין

כשמדליקים מזגן המאווררים עובדים קבוע ללא קשר לחום מנוע ולכן החום לא עולה מעבר ל90

בנורמה המאווררים נכנסים לעבודה במהירות נמוכה ואחר כך אם יש צורך במהירות נמוכה וחוזר חלילה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

ברוב המקרים הבעייה אינה ביוניט מיתוג מאווררים (ביטרון) אלא בשלושת הממסרים שמופעלים ע"י אותה יחידה.

מה זאת אומרת הרכב התחמם? לאיזו טמפ'? איזו נורת מנוע נדלקה? בעיקרון אין קשר לנורות שלג וספורט (הן מהבהבות, לא מעבעבות), אבל אם תפרט יותר, אולי אפשר להמשיך.

פורסם

קודם כל תודה על העזרה,

הרכב מתחמם, זאת אומרת שהמד חום של הרכב, זז לקו אחד אחרי ה-90 מעלות, אני מאמין שזה כלומר, ל-3/4 במד חום,

שחסר לו עוד 1/4 אחד כדי להגיע לאדום. אני מאמין שאם האדום זה 180 מעלות, אז זה 120 מעלות.

המנורה שנדלקה, זה Check engine ואחרי שהמנוע מתקרר, אז היא לו נדלקת...

• תוכן חדש...