Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

תודה על התשובה.

בעצם, אם אני מחפש רכב דיזל בן 5 למשל, לא אחפש משהו שגמע מעבר ל-150-160 אלף ק"מ, והבנתי ממך שלא פשוט יהיה למצוא רכב כזה, עם ק"מ יחסית נמוך ושמור.

כך או אחרת - כיצד אתה קובע מה זה "נוסע הרבה"? מה הרף שמעליו כדאי לחשוב על דיזל - 20K ק"מ בשנה? 30K?

פורסם

בעצם, אם אני מחפש רכב דיזל בן 5 למשל, לא אחפש משהו שגמע מעבר ל-150-160 אלף ק"מ

לדעתי, זה מה שצריך לחפש (בתנאי שאתה סגור על דיזל), לבדוק את מצב הרכב ולאמת את הקילומטראז' (בעזרת תדפיס של הטיפולים בהתאם).

לא רשמת איזה רכב אתה מחפש, אם מדובר ברכב מסחרי (ברלינגו\קנגו וכדומה), גם ב 30 אלף ק"מ בשנה, בשל עבודה קשה,

הרכב יכול להיות במצב לא טוב.

אתה גם צריך לדעת, שבשלב כזה או אחר (החל מ 200 אלף ק"מ והאלה) תצטרך להשקיע בתיקונים לא זולים של משאבת הזרקה\אלטרנטור, טורבו (אם ישנו) ועוד.

לכן, למרות העמידות טובה של המנועים ברכבי דיזל, צריך לקחת את כל זה בחשבון.

והחשבון הוא, האם כמות הנסיעות שלך משאירה לך בכיס ספיירים (חיסכון בהוצאות דלק הודות לצריכה עדיפה )לתיקונים כאלה .

ואם לא - יהיה לך הרבה יותר פשוט למצוא רכב בנזין בן 5 ,למשל, עם פחות מ 100 אלף ק"מ על מד אוץ.

ובתנאי שאין לך צורך ברכב גדול, גם חיסכוני יחסית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

לא סגור על דיזל. לא חשבתי על זה אפילו מהסיבות שרשמתי באחת ההודעות הקודמות למעלה. אני גם לא משוכנע ש-20K בשנה מצדיק דיזל יד 2. אני כעיקרון חשבתי לכיוון ה-307 אבל פתוח עדיין להצעות. אולי עדיף לקחת 307 מנוע 2.0 אוטו' בן 5 שעשה 60-70 אלף ק"מ מאשר דיזל עם 170-180 אלף ק"מ מאותו שנתון במקרה שלי.

• תוכן חדש...