Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מת לאוכל שם את הלב :D

איך הם משקיעים זה מדהים

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

בהחלט תמונות מרשימות ועיצובים יפים, חלק יותר יצירתיים וחלק פחות אך בסה"כ באמת מרשים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לא יודע, אני עדיין תקוע על הבלונדינית :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אה זאת תערוכה ?

חשבתי שאלה התמונות מהמפגש של הפורום :lol:

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

סביר להניח שחלק מהמערכות במפגשים של הפורום יותר טובות מרוב מערכות ה"תצוגה" שנמצאות ברכבים האלה.

רק חבל שהמפגשים של הפורום לא כוללים בתוכם את הדוגמניות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שצריך להתחיל להביא דוגמניות למפגשים של הפורום.

זה יפתח את העניין באודיו לרכב בארץ :lol:

פורסם
רכב תצוגה בלבד לא מלהיב במיוחד

היום כל אחד יודע לדחוף 30 וופרים לאוטו השאלה איך זה נשמע

ד"א באחד התמונות ניתן לראות שגם שם לא הכי עדינים עם רכבי תצוגה

מישהו דאג ללחוץ פנימה את הוופר הראשון בדלת נהג

אני שמח שיש לנו כל הרבה מקצוענים בארץ, רק חבל שאני לא כזה, אולי תוכל ללמד אותי איך לדחוף וופרים לאוטו בצורה כזו יפה?

פורסם

אכן תמונות קשות...

והמפגשים שלנו לא רחוקים, הדוגמניות בדרך...

תקועות בפקק (תרתי משמע), אבל זה יהיה בסדר.

לאט לאט גם הדוגמניות יגיע למפגשים שלנו.

רק צריך שנביא את הסאבים הורודים ואז הם יבואו...:wink:

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תודה ניר, אכן מגרה..

אדי:

1. המערכות שם על פי רוב לא מיועדות לאודיופילים רודפי אימג'-סטייג'ינג, אלא בעיקר לצורך השואו. מזה אין כל כך במפגשים..

2. עזוב תבלונדינית, אתה נשוי! :-D

[אחרת היית רואה אותן לרוב במפגשי האודיו לסינגלים..:wink:]

פורסם
אני שמח שיש לנו כל הרבה מקצוענים בארץ, רק חבל שאני לא כזה, אולי תוכל ללמד אותי איך לדחוף וופרים לאוטו בצורה כזו יפה?

כל מי שעשה בניות כמה וכמה פעמים יודע שזה לא הכי מסובך

ואם קצת ניסיון ויכולת גם 30 יכנסו בקלות..

פורסם

או לידחוף וופרים/מידבאסים זה טוב אני עם 8 מקדימה וחושב עוד כמה לידחוף מאחורה, מאחר ויהיו לי 2 זוגות אלייט 6 מיותרים, או שאני ימכור זוג וישים מאחורה זוג אחד או זוגיים, מה אתם מכניסים לי עוד רעיונות לראש משוגעים שכמותכםיאללה לילה טוב לכם

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...