Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אמרו לי, וגם כולם יודעים, כל אוטו שהולך ומזדקן (ואני לא מדבר על רכבי אספנות), מתרחשת ירידה בכמות הסוסים איתם הרכב הגיע כחדש.

שמעתי סיפורים על מכוניות שעברו ירידה של 20 ואפילו 30 כ"ס בגלל התיישנות של רכב (רכבים שנמצאים מעל 5 שנים על הכביש), אני לא הסתפקתי בתשובה "ככה זה" או "המנוע הזדקן" - אני מעוניין לדעת לאיפה בורחים אותם סוסים?

איך יכול להיות שרכב שנניח מגיע מהחברה עם 150 כ"ס אטמוספרי יורד לאחר שש שנים ל-120 כ"ס? מהו אותו גורם במנוע שגורם לנפילת כוח עם השנים?

האם קיים סוג של "חידוש" מנוע, שיכול להחזיר את הסוסים האבודים או לחזור לימים הטובים יותר שהמנוע ראה? ואני לא מדבר על שיפוץ ראש \ ראש מנוע חדש.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

חלקים במנוע נשחקים ולא עובדים באותה יעילות שעבדו כשהרכב היה חדש וכתוצאה מכך המנוע מפיק פחות כוח סוס ופחות מומנט מיוצר. או שמחליפים מנוע או שמתקנים אותו (מחליפים חלקים) אם רוצים להחזיר עטרה ליושנה.

פורסם

בעיקר בריחת לחץ.

הדחיסה כבר לא מושלמת בגלל אטמים שחוקים.

תנועת הבוכנה מקבלת עוד דרגת חופש קטנה לצדדים.

נסה לנפח צמיג עם משאבה שהאטם מסביב לבוכנה הפנימית בה שחוק ויבש , אתה תגלה שהיא נעה בחופשיות רבה מידי מאחר והאויר בורח, אותו דבר במנוע שחוק.

פורסם

בעיקר איבוד קומפרסיה.אולי אטימות בין צילינדר לבוכנה,אולי רינגים,אולי פני שטח הצילינדר,אולי שסטומים לא אוטמים ,(תושבות,שסטום שרוף).

פורסם

אז בעיקרון, אם עושים ראש מנוע - מחליפים רינגים, אטמי שסתומים, אפשר להחזיר עטרה ליושנה?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

• תוכן חדש...