Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אחרי איזה 3 שנים לערך, הונדה דואגת במידת הצורך לעדכן את הדגם ולהוציא מתיחת פנים.

משום מה, אני לא יודע למה, זה תמיד בצורה מינורית כזאת וחסרת משמעות, כמו עכשיו עם הסיוויק 4/5 דלתות שרק חדי עין וסוכני רכב יכולים לשים לב.

באקורד הקודמת גם היה את אותו הסיפור, ואם נחזור לדורות הקודמים של הסיוויק, תמיד היו שינויים קלים בטמבון או בפנסי חזית/אחורה.

הרי השקעתם, הוצאתם דגם חדש כביכול, אז למה לא לשפר הרבה אם אפשר, אני בטוח שזה לא דורש הרבה הנדסת אנוש, אז בכל זאת למה?

Polo 2012

פורסם

כדי שתיקנה חלפים חדשים מהחברה ולא מפירוק.

משנים קצת טמבון, קצת תושבת של פנס... וברגע שתצתרך למשל פנס, אז פנס מפירוק מדגם ישן לא יתאים ותצתרך לקנות חדש.

פורסם

יש במה שאתה אומר משהו, אבל אני לא חושב שרק בגלל זה. וזה לא רק בהונדה, בכל היצרניות זה ככה. תסתכל למשל על הסובארו אימפרזה, עברה שלוש מתיחות פנים ומה ששינו זה היה רק טמבון ופנסים קידמיים, פנסים אחוריים וקצת בפנים. אותו דבר גם לגטס, שינו את הקדימה ואת הפנסים האחוריים. שורה תחתונה, ברוב מתיחות הפנים הרכב הוא אותו רכב רק עם שינויים קלים.

פורסם

בדרך כלל ה"שינויים" במתיחות פנים מתבטאות "מתחת לחצאית" כלומר בטכנולוגיות משופרות, מנועים חדשים, גאדג'טים מעניינים וכל מיני דברים כאלה, והשינויים הקוסמטיים הם בדרך כלל קלים כדי שיהיה קל לזהות את הדגם. זו אבולוציה, לא זן חדש

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כי לא תמיד צריך לשפר אך ורק בשביל לשנות. האקורד הקודמת, למשל, הייתה מספיק יפה גם לפני מתיחת הפנים - If it ain't broken, don't fix it. הרי חוץ מסיפוק יצר ה"שופוני" זה לא משרת דבר אם הרכב (בניגוד לאימפרזה bugeye, למשל) מספיק יפה.

דוגמא טובה היא במתיחות הפנים של הדור הקודם של האלפות - 156,147 ו-166, אשר רק קילקלו את מה שהיה במקום לשפר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בדרך כלל ה"שינויים" במתיחות פנים מתבטאות "מתחת לחצאית" כלומר בטכנולוגיות משופרות, מנועים חדשים, גאדג'טים מעניינים וכל מיני דברים כאלה, והשינויים הקוסמטיים הם בדרך כלל קלים כדי שיהיה קל לזהות את הדגם. זו אבולוציה, לא זן חדש

בדיוק להפך,

בד"כ מתיחת הפנים היא רק קצת קוסמטיקה שליצרן הרכב לא עולה הרבה לעשות אותה, טיפה שינוי טמבון ,פנס בצורה שונה,גריל שונה.

את השיפורים המהותיים הם שומרים לדגם החדש שבו באמת משקיעים את המשאבים וטכנולוגיה חדשה לשיפור הרכב.

פורסם

אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתכן,

אבל עד כמה שאני יודע לשנות צורה של פח עולה הרבה כסף.

תחשוב שיש מכבש של כמה טונות שצריך לשנות לו פרופיל.

אז צריך לייצר אחד חדש או להעביר את הקיים עיבוד כלשהו,

לא פשוט.

• תוכן חדש...