Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא שמעתי שהיה אירוע מוצלח מאוד.

האירוע בא להראות את הדגם החדש. בטח ובטח שלא לתת בו נסיעת מבחן למאות האנשים שהיו באירוע (נשמע לך הגיוני?).

היית צריך גם לציין שאם מישהו היה רוצה להזמין את הדגם החדש באותו יום, גם זה לא התאפשר. בשביל זה יהיה יום מכירות.

כאן מדובר על השקה.

פורסם
דווקא זכור לי שקראתי מתישהו ראיון איתה באיזה עיתון, שבו היא אמרה שהיא נוסעת ב-BMW.

הסיבה שהיא ציינה את זה היתה בגלל שהיא צמחונית ומקפידה לא לפגוע בבע"ח, אולם רק ברכב יש לה ריפודי עור מכיון שלא ניתן להזמין את ה-BMW הזאת עם משהו אחר.

אני ראיתי בטלויזיה את שרי אריסון יוצאת למסיבת עיתונאים מלקסוס LS460 חדשה.

פורסם

האירוע שכלמוביל עשתה היה לצורך השקה וחשיפת הדגם בלבד.

טעות לעשות בארוע כזה גם נסיעות מבחן.

תחשוב מה היה קורה אם כל הערסים עם הכפכפים שהיו באירוע היו נדחפים בתור לנסיעה ברכב?רק רע היה יוצא מזה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
האירוע שכלמוביל עשתה היה לצורך השקה וחשיפת הדגם בלבד.

טעות לעשות בארוע כזה גם נסיעות מבחן.

תחשוב מה היה קורה אם כל הערסים עם הכפכפים שהיו באירוע היו נדחפים בתור לנסיעה ברכב?רק רע היה יוצא מזה.

אל תזלזל בערסים עם הכפכפים, מרביתם אכן הלקוחות של מרצדס ובמוו (בסטיונרים, עולם תחתון וכו' מרוויחים המון כסף+אהבת מכוניות = כסף ליבואן ) . מעבר לזה, שרי אריסון אכן מתניידת בזמן האחרון בלקסוס ls460 חדשה, אם אני זוכר נכון מדובר אפילו בדגם ההיבריד. אני יודע שגם היתה לה סדרה 7 , יכול להיות שבעלה לשעבר קיבל אותה או שפשוט הוא נמכר/משמש כרכב נוסף.

Lexus CT200H

פורסם

]אל תזלזל בערסים עם הכפכפים, מרביתם אכן הלקוחות של מרצדס ובמוו (בסטיונרים, עולם תחתון וכו' מרוויחים המון כסף+אהבת מכוניות = כסף ליבואן ) .

אני לא מזלזל באף אחד.

מי כמוני יודע בתור אחד שעובד בענף לא מעט שנים שכל לקוח הוא פוטנציאלי ולפעמים כאלה שנראים כמו שקל וחצי

ולעולם לא היית חולם שיקנו ,דוקא הם עושים העברה בנקאית בתוך חמש דקות...

הכוונה שלי היתה להמנע מהבלגן שזה היה יוצר .

ותאמין לי ,בטוח היה בלגן.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אל תזלזל בערסים עם הכפכפים, מרביתם אכן הלקוחות של מרצדס ובמוו (בסטיונרים, עולם תחתון וכו' מרוויחים המון כסף+אהבת מכוניות = כסף ליבואן ) . מעבר לזה, שרי אריסון אכן מתניידת בזמן האחרון בלקסוס ls460 חדשה, אם אני זוכר נכון מדובר אפילו בדגם ההיבריד. אני יודע שגם היתה לה סדרה 7 , יכול להיות שבעלה לשעבר קיבל אותה או שפשוט הוא נמכר/משמש כרכב נוסף.

אתה מתכוון שמדובר בלקוחות עם הרבה כסף מזומן שחור לא מדווח שהם לא משלמים עליו מס למדינה שמשמש לרכישת המכונית מיבואני רכב שעובדים כמו באסטה בשוק על בסיס מלה של כבוד?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה מתכוון שמדובר בלקוחות עם הרבה כסף מזומן שחור לא מדווח שהם לא משלמים עליו מס למדינה שמשמש לרכישת המכונית מיבואני רכב שעובדים כמו באסטה בשוק על בסיס מלה של כבוד?

אייל, מאיפה הידע הנרחב ועוד מלה כבוד יפה.... רק כאלה שעוסקים בעיניניים יודעים על מלה כבוד.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כולם יודעים את זה כי זה היה ב"ידיעות".

המדינה חילטה את הבמ.וו. של אסי אבוטבול, לפי חוק נגד מלחמה בארגוני פשע. קמור עתרה נגד זה בטענה שהמכונית שייכת לה, כי אסי אבוטבול טרם שילם את כל התשלומים.

כך התגלה שקמור הסתמכה על מילת הכבוד של אבוטבול ולא עשתה מה שכל סוחר מתחיל יודע - שצריך להטיל שיעבוד על הרכב.

פורסם
אייל, מאיפה הידע הנרחב ועוד מלה כבוד יפה.... רק כאלה שעוסקים בעיניניים יודעים על מלה כבוד.

אם הייתי יודע מקרוב מה זאת מלה של כבוד, לא הייתי נוסע בגולף 2001...

למה לנסוע בגולף 2001 כשאפשר לקחת בחינם עם מלה של כבוד, ב.מ.וו X5 ?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כאשר תהיה אבוטבול המילה שלך תהיה שווה. בינתיים סע על מה שאתה נוסע

חוץ מזה הוא הבטיח להם שירותי גבייה אם הוא לא ישלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כולם יודעים את זה כי זה היה ב"ידיעות".

המדינה חילטה את הבמ.וו. של אסי אבוטבול, לפי חוק נגד מלחמה בארגוני פשע. קמור עתרה נגד זה בטענה שהמכונית שייכת לה, כי אסי אבוטבול טרם שילם את כל התשלומים.

כך התגלה שקמור הסתמכה על מילת הכבוד של אבוטבול ולא עשתה מה שכל סוחר מתחיל יודע - שצריך להטיל שיעבוד על הרכב.

איתן, אתה לא צריך להסביר לי מה זה מלת כבוד יש דברים שהשתיקה יפה להם.

אייל, לא סתם X5 אלא שחורה ועוד עם מוע 4.4I :wink: אבל כיום הם מוכרים אותה עם מנוע יותר בכיר 4.8 שהוא מפלצת האמת. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

רוצה לנסוע ב X5?

תיגש למסעדת 206 שלא רחוקה ממקום מגוריך (המסעדה היחידה בארץ שמגישה אוכל מזרחי במחיר של מזון גורמה) ותבקש להתקבל לעבודה בתור מחנה מכונית ללקוחות.

ביום שישי בצהריים משתרך שם פקק של כדורגלנים בהווה ולשעבר (וכאלה שרוצים להתחכך בהם) שמחכים למסור לבחור המחנה את מפתחות ה X5 או ה Q7 שלהם.

עוד אפשרויות הן לעבוד כשוטף מכוניות בחניון התת קרקעי בתל ברוך צפון או בתחנת הדלק ליד שדה דב.

רק תדאג לוודא למסור פרטים מזוייפים כשאתה מתקבל לעבודה ולפני שאתה בורח עם מכונית - לנטרל את מצלמות האבטחה ולמחוק את ההקלטות.

פורסם

אני הולך לשם לפעמים ,אבל כלקוח.

אף פעם החבר'ה שמחנים את המכוניות לא מבינים למה אני לא מסכים שהם יחנו לי את הרכב, כאשר נותנים להם בידיים רכבים שהג'נט שלהם עולה יותר מהרכב שלי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תמיהתי הייתה על הנוכחות המאסיבית של הלקוחות, שאני מניח שלא שלא קונים אותם בארוחה חינם.

א. מיתון; ממילא אין מה לעשות במשרד.

ב. תכנון מעולה לבילוי עם היל(י)דים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...