Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ה

שלום חברים

הגברת לא אוהבת רכב ידני ואומרת שיהיה לה קשה ללמוד (למרות שאמרתי שיש לי סבלנות...)

אני לא יודע אם יש תשובה למה שביקשתי בכותרת אבל אשמח לשמוע

אני לא רוצה גיר אוטומט שאחרי שבוע יתקלקל ויעלה חצי מהרכב

אני מחפש אופציה אמינה, לרכב נוח אמין וחסכוני מאוד.

שאלה נוספת לגבי סנרוף

האם זה מפריע בנהיגה השמש ?

האם יש מצב שיכנסו מים ?

תודה רבה.

פורסם

יש כמה רכבים טובים שיכולים להתאים לך, החל מדייהטסו YRV או גראן-מוב, דרך מאזדה לאנטיס-323 או ניסן אלמרה/סאני.

סאן-רוף לרוב לא מפריע בנהיגה בשמש חזקה. לרוב יש כיסוי בד עבה שניתן לסגור מתחת לחלון כדי למנוע מקרני השמש לחדור פנימה אל תא הנוסעים.

תמיד יש סיכוי שתקלה בסאן-רוף תגרום לחדירה של מי גשמים פנימה אל תא הנוסעים, ולפעמים התקלות האלו יקרות מאוד לתיקון. לכן כדאי לבדוק היטב את תקינות הסאן-רוף לפני הרכישה ובמקרה של תקלה לוודא את עלות תיקונה לפני שמסכמים על מחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה חבר

אשמח לדעת מה צריכת הדלק של הרכבים ליטר לק"מ

דייהטסו גרנד מוב

ניסן אלמרה

מאזדה לאנטיס-323

ואיך הם בחלפים ותקלות כששומרים על הרכב כמובן :)

דייהטסו YRV שהצעת עוברת את ה 20 אלף שח, ניסן סאני ישנה מדי

(לא רוצה פחות משנת 1998 ולא יותר מ 2002).

יהיה קצת מוזר לשפוך על הסנרוף מים אבל ננסה לעשות זאת.

שוב תודה רבה.

פורסם

אתה מוזמן לעיין בקישור הזה שאולי יענה לך על כמה שאלות בנושא תצרוכת דלק. בתוכו תמצא גם קישור למאגר תצרוכת הדלק של חברי הפורום, ואם תחפש בשרשור ההוא כנראה שתמצא מידע על חלק (אם לא על כל) הרכבים עליהם שאלת.

לגבי הסאן-רוף - אם מצחיק אותך לשפוך דליי מים על הרכב אתה יכול להכנס איתו לשטיפה חיצונית במנהרה. המוכר ירוויח שטיפה חיצונית בחינם ואתה תדע מהר מאוד מה מצב האטימה של הגג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם תסכים לרדת לשנת 95 תוכל לחפש אופל וקטרה אוטומטית, היא אמנם אל המכונית הכי חזקה אבל המנוע שלה מספק את הסחורה היא חסכונית אמינה ומהנה לנסיעה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
  • תוכן חדש...