Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב שלי הוא קסארה 2 שבא עם רדיו דיסק מקורי. האמת אני מעדיף שישאר כך מכיוון שזה יותר אסתטי וגם יש את עניין השליטה מההגה.

מאז שקניתי את הרכב (לפני כ 3 חודשים) לא היה לי כל כך זמן לבדוק איך הוא קורא דיסקים אז פשוט שמעתי רדיו.

לאחרונה כאשר בדקתי מספר דיסקים שמתי לב שהוא ב90% מהמקרים לא קורא את הדיסק או שהוא קורא (אני רואה בתצוגה שהוא רושם את מס' השירים, זמן כולל) אבל לא מנגן, זה קורא עם דיסקים מקוריים וצרובים (על MP3 אין מה לדבר בכלל)

הייתי רוצה לדעת איך ניתן אולי לפתור את הבעיה?

עוד דבר הוא שבתא מטען ישנה הכנה לצ'יינג'ר. חשבתי אולי לעזוב את הרדיו דיסק ככה ולהתקין ציינג'ר כתחליף.

האם ישנו דגם מסויים שתואם מכיוון שישנה את השליטה מההגה או שאני יכול לשים כל צ'יינג'ר?

תודה מראש

פורסם

גם לי יש קסארה 2,

וכן גם לי הייתה התופעה הזו, ואני פשוט החלפתי את הHU (רדיו דיסק ) בHU של פיוניר.

איכות הסאונד היא שונה לחלוטין, לא שהקלריון שמותקן אצלך הוא רע...

נכון שבערך חודש ניסיתי להגביר ולהנמיך מהשלט של ההגה :oops: אך לבסוף מתגלים, מה גם שלרוב הHUים יש שלט.

מבחית החיצוניות, טיפה פחות יפה אך ממש לא מכוער!

אך אתה מקבל עולם אחר:

1. סאונד הרבה יותר טוב (יש אופציות של כיוונים)

2. קורא MP3 / USB ! פחות דיסקים ברכב (לא אצלי אך...)

3. פנל נשלף (אז גם לא מושך תשומת לב, רק צריך להתרגל לשלוף אותו...)

4. אופציה לשידרוגים, טוב נו זה סוג של חיסרון (מגבר וסאב ושאר ירקות)

אם תחשוב על זה,

תיקון ה HU הנוכחי = עלות של כסף

והוא לא יקרא MP3, ואיכות סאונד בינונית.

אם אתה אוהב סאונד אז שווה להשקיע

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון שלי, אתה מפרק את הרדיו משחיל קיסם אזניים מורטב באלכוהול ומנקה את העינית.

תופס לפחות לחודשיים...

פורסם

אם לא שמענו ממנו במשך חודש כנראה שהוא הסתדר כבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...