Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, סיפרו לי היום שיש איזשהו מגרש טרייד אין באזור חולון-בת ים-ת"א שמוכר רכבים משומשים בני שנה-שנתיים בהנחה של 40% מתחת למחירון. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?

פורסם

דווקא מימה שהבנתי זה הנחה על כל הרכבים במלאי. חבר של אבא שלי קנה משם גיפ לפני שבוע בערך.

פורסם

למה לחפש צרות למה?

תחשוב בהגיון איזה סיבה יש לבן אדם למכור לך רכב ב40 אחוז מתחת למחירון? מה זה סנטה קלאוס?

רק לפני כמה ימים הייתה כתבה בחדשות על אנשים שגונבים מכוניות ומזייפים להם רישיון רכב חדש לגמרי ואז מוכרים.

שורה תחתונה לא חבל לחפש צרות?.

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין. אבל אבא שלי מאוד נדלק על הרעיון.

איך שהבנתי מדובר במגרש טרייד אין, אז אני קצת בספק לגבי זיוף הרשיונות, בכל מקרה אם יקנה משם רכב הוא יעבור בדיקות מקיפות ביותר לפני הקניה הן מבחינת מסמכים ובעלות חוקיים והן מבחינה מכאנית.

השאלה היחידה זה אם מישהו מכיר את המגרש או את פרטי ה"מבצע"? רק רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים את הנושא.

פורסם
השאלה היחידה זה אם מישהו מכיר את המגרש או את פרטי ה"מבצע"? רק רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים את הנושא.

השאלה - איזה מגרש , מה שמו :?:

אם תמסור על איזה מגרש מדובר - תקבל תשובות מאנשים שהיה להם נסיון קניה שם , או הכרת הנושא , ומה לבדוק לפני ביצוע קניה .

( אחריות - רשיונות וכו' )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...