Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם להורים שלי יש טויוטה קורולה שנת 2001 ועד לא מזמן הכול עבד מצויין. בשבוע האחרון שמתי לב שאני מדליק מזגן ושאני לוחץ על AC שום דבר לא קורה. אין שינוי בטורים והונטה של המזגן לא עובדת שמדליקים, ויוצא רק אויר ללא קור מישהו יודע למה זה לא עובד והאם יכול להיות שזה פיוז?ושמתי לב שהמדחס לא ניכנס לעבוד בכלל. אודה לכם על העזרה

פורסם

את האמת בדקתי בתא מנוע יש שני בית פיוזים בית פיוז קטן שיש עליו 3 פיוזים גדולים כאלה לא רגילים שרשום עליהם AC איזה מהם זה המזגן ואיך בודקים פיוזים כאלה אם הם נישרפו?

פורסם

יש לך ספר רכב?

גם אמור להיות לך בית פיוזים בתוך הרכב באזר מתחת ההגה קצת שמאלה לכיוון הדלת, לבית הזה יש לו מכסה וכתוב עליו מה כל דבר.

תסתכל עליו באוויר ויש חוט שמחבר בין החלקים שנכנסים בבית פיוזים אם הוא שלם ולא חתוך אז הוא בסדר אבל אני ממליז שתשמש בטסטר לפיוזים וזהו.

peugeot 106 95' 1400

פורסם

יש לי טסטר הכול טוב ויפה אבל יש את הפיוזים הגדולים האלה שחורים שרשום עליהם טויוטה ואין לי מושג איך בודקים אותם

פורסם

תבדוק את אלא שאמרתי לך ואז אם לא מצאת אותם תגיע אליהם, שכן שלי גם היתה לו אותה תקלה, פשוט היה פיוז פשוט שנשרף לו..

peugeot 106 95' 1400

• תוכן חדש...