Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[בעיה] מגבר נכנס לפרוטקשן ללא סיבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני חדש וקיבלתי המלצה לפורום זה דרך חבר.

הבעיה היא כך :

לאחר זמן מה אם המערכת ברכב, פתאום המגבר נכנס למצב פרוטקשן ללא סיבה מיוחדת.

המערכת פעלה מעולה במשך חצי שנה

ושהתנעתי את הרכב המגבר כאילו הנורה הירוקה נדלקת לשנייה וישר עוברת למצב אדום של פרוטקשן .

אציין שבדקתי חיבורים וחוטים והכל פועל כשורה

אך עדיין המגבר נכנס לפרוטקשן

אבקש את עזרתכם בבעייתי

יום טוב ותודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מגבר ? חדש או יד שניה ? ההתקנה בוצע ע"י מתקין או לא ? :-)

המגבר אצלי כבר דיי הרבה זמן

וההתקנה בוצעה על ידי

אני יודע להתקין מגבר

ושוב אני יציין שהמערכת פעלה חצי שנה בלי שום בעיות

זה בעיה שנוצרה פתאום ועכשיו,זה לא משהו שהיה ונעלם .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנחה שהמתחים תקינים ,נתק את כל החיווט שמחובר למגבר זולת מתחי הזנה ופיקוד. אם הוא לא נכנס לפרוטקשיין אז בדוק התקנה. אם נכנס לפרוטקשיין אז המגבר פשוט לא תקין, זה מצב שגם צריכים לקחת בחשבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי בעברי מצב דומה והבעיה הייתה שההתנגדות של הסאב הייתה מאוד מאוד גבוהה, כלומר הסאב לא תקין.

תעשה מה שיוסי אמר, (יש לו לא מעט ניסיון :wink:) ואם זה אחד האלמנטים תנסה לבדקו התנגדות או לחילופין לתת חיווט חדש אפילו פרוביזורי לאלמנט על מנת לבדוק אם הבעיה היא בחיווט.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...