Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סוגי שמן [פיג'ו 106 95']

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחר חיפוש ממושך לא מצאתי תשובה לשאלות הבאות

בירשותי פיג'ו 106 מודל 95 היום עשיתי לה טיפול של החלפת שמן מנוע עד עכשיו שמתי 20w50 כשהלכתי לחנות לקנות שמן מנוע וגם בחברה הציעו לי והמליצו לי להחליף לשמן מנוע 10w40 חצי סינטטי

השאלה שלי היא כזאת האוטו בזמן ששמתי לו שמן 20/50 בכל ה10.000 ק"מ צרך לי כ-2 ליטר שמן עכשיו שאני החלפתי לשמן 10/40 חצי סינטטי אני אמור להרגיש שינוי בצריכה ? האם עשיתי טוב?

ועוד משהו האם הצריכת שמן שהזכרתי היא נורמאלית או שזה נקרה שהאוטו שותה לי שמן? (להבהרה האוטו לא מעשן ולא כלום..) על פניו מתחת לאוטו אין נזילות שנראות לעין..

תודה רבה

לילה טוב

peugeot 106 95' 1400

פורסם

10/40 מומלץ למנוע זה, כאשר מצבו תקין. לאור הנתונים שנתת לגבי "אכילת" השמן, אני מעריך שהצריכה תהיה גבוהה יותר (לא יודע להגיד בכמה).

כמה ק"מ עבר המנוע? יש סיכוי שמדובר בגומיות שסתומים יבשות (עשן בעיקר בהנעה בבוקר) אבל יכול גם להיות בלאי למנוע. בדיקת קומפרסיה במוסך תוכל לענות טוב יותר על השאלה מאשר ניחוש באינטרנט.

פורסם

אז ככה, אני קניתי את האוטו לפני 9 חודשים, אתמול עשיתי לו טיפול של החלפת פילטרים ושמן מנוע + רפידות בלמים.

לפי הבעלים הקודמים המנוע עשה כולל הק"מ שלי 60.000 +- אני רוצה להבהיר שהוחלפ לו מנוע.

לגבי העישון בהנעת בוקר לא קיים אני בדקתי והאוטו בכלל לא מעשן,

הבדיקת קונפרסיה .. תוכל להסביר לי כמה אמור לעלות לי הבדיקה?

האם בכלל כדאי לי להתעסק עם תיקון ראש/ שסתומים?

והאם אתה מכיר מישהו באיזור י-ם שעושה עבודה טובה, אמין, ומחיר סביר.... וכמה אמור לעלות תיקון?

תודה

peugeot 106 95' 1400

• תוכן חדש...