Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להתקין קופסאות 6 מקום של GEWISS, המיועדות לקירות גבס.

מדובר על הקופסה הכתומה שלתוכה נכנסים המתאם והאביזרים.

בקופסאות 3 ו-4 מקום הכל בסדר, אבל משום מה, עם הקופסה ל-6 (נכנסת עם קליפסים) - אחרי שמתקינים את המסגרת - היא לא מכסה את הקופסה (נשאר חריץ של מ"מ וחצי-שניים). מי שמסתכל על השקעים רואה כאילו הם בולטים מהקיר.

בדקתי, הקופסה בקו אפס עם הגבס (או, במקרה הנוכחי, עם הנוטפדר שמשמש לקיר), אבל המסגרת לא מתיישבת כראוי.

חוץ מלמרוח סיליקון/מסטיק מסביב - יש רעיונות נוספים?

פורסם

להשקיע את הקופסא לתוך הגבס ע"י חריצתו עם סכין יפנית/שופין.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

כל השקעים שלנו במשרד נראים ככה על קיר גבס. והם GEWISS.

אולי הם מזוייפים..

שמעתי טענה שהזיופים שנמכרים כל כך טובים שאפילו היבואן לא מצליח לעלות עליהם. (ניסקו לא?)

אצלנו מרחו גבס ברווחים.

פורסם

השקעים הם של GEWISS, לא החיקוי העזתי. מגיעים מניסקו ולא דרך חמישה סוכני משנה.

לא ניתן לחרוץ את הגבס, מכיוון שהפעם אני ממקם אותם בתוך נוטפדר (אותה תוצאה קיבלתי גם על גבס, שם באמת סתמתי את הרווח עם מסטיק וזה יצא סביר).

העסק אכן בולט גם לאחר הרכבת המכסים (אחרת לא הייתי מתלונן).

המוזר הוא, שהבעייה קיימת רק עם קופסאות 6 מקום, שמתחברות אל הגבס עם קליפסים גמישים בקופסה. קופסאות 3 ו-4 מקום, שנצמדות עם ברגים (וחתיכת פח מאחור בתור קונטרה) - מתיישבות יפה מאוד.

הקופסה לא בולטת מהקיר, זו לא בעיית התקנה.

פורסם

מה זה נוטפדר ?

שים משהו בחריץ (של הקופסה, כן?) וסגור עניין, בשביל מ"מ אחד שרק ויזואלית מפריע ערבב גבס ומים ויאללה לטייח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מה זה נוטפדר ?

שים משהו בחריץ (של הקופסה, כן?) וסגור עניין, בשביל מ"מ אחד שרק ויזואלית מפריע ערבב גבס ומים ויאללה לטייח.

זה נוטפדר:

36611-nutfeder.JPG

מכיוון שכך, טיח, או קלסימו,שפכטל, פוליפילה או כל מוצר דמוי גבס אחר לא באים בחשבון.

פורסם

נסורת עם דבק פלסטיק תיצור לך אחלה משטח,

עם זאת אני הייתי מקמבן קופסאת 6 מקום מ2 קופסאות 3 מקום

תחתוך להן את המחיצה, בינהם תצמיד אותן] ולפני ההתקנה תקבע אותן אחת לשניה מאחורה איכשהו.

פורסם

למה לקמבן כשיש אחת מוכנה? קומבינה תהרוס להן את יכולת הקיבוע. אם תהיו טובים, יהיה הסבר מצולם היום.

• תוכן חדש...