Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את זה לצורכי ביטוח, אצלי ברישיון רשום נפח מנוע 1242 ELX אוטומט פיאט פונטו ספייס 2001 אגב. יש חברות ביטוח שאומרות שזה ה s 70/75 ויש חברות שאומרות שזה ה s 60 ויש חברות שנשבעות בכלל שיש לי BMW, טוב אני מודה הגזמתי...

ואגב גם כניסה לאתרי השוואת מחירים וליד2 לא עזרה לי והבילבול נמשך... חייב עזרה !!! מה עושים !!! שוב הגזמתי אני יודע.

מישהו יודע איך מבררים ?

פורסם

תסביר להם יפה שמה שהם אומרים זו בעצם פונטו דור קודם, שנמכרה בארץ עד שנת 2000, והדגם שלך הוא פונטו ספייס. אם עדיין יש להם בעיה נסה לתת להם את קוד הדגם כפי שהוא מופיע ברשיון רכב, כך יהיה להם יותר קל למצוא את הדגם במחשב.

פורסם

אתה זקוק לקוד דגם- ניתן למצוא אותו במחירון לוי יצחק לדוגמא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחרי חפירות באתר המחירון של לוי יצחק מצאתי וכל זאת בזכות זה שיש לי אוטומט כי יש רק איזה שניים כאלה, תודה לכולם אתם 10

פורסם

דגם 737236

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...