Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שווה את המחיר :roll:

מכונית נחמדה אבל ההגה החדש של סיטרואן לדעתי פשוט מזעזע (שרק הגלגל מסתובב) אני בכלל לא אהבתי את הנהיגה עם הגה כזה.

פורסם

יש הרבה יתרונות בהגה כזה שכל הפיקוד נשאר לך לפני העניים גם במהלך סיבוב של ההגה.

מנסיון שלי הרכב הזה הרבה יותר נח ונעים בנסיעה מC5 הדגם הקודם.

ובנסוף ביצועים משופרים מ הדגם הקודם

פורסם

כשהייתי עכשיו בפריז ראיתי הרבה כאלה, היא נראית ממש טוב אבל בC5 הזאת מותקן מנוע שמתקרב לעשור וכנ"ל לגבי תיבת ההילוכים. במחיר הזה לפי דעתי היא לא שווה את המחיר, אני מקווה שמישהו יתעשת שם למעלה ויחליף את תיבת ההילוכים והמנוע הזה.

פורסם

גלגל ההגה הממורכז נותן לך כרית אוויר גדולה יותר. זה ייתרון לא מבוטל.

בכל מקרה כרגע היא משווקת במחיר גבוה, אח"כ תתומחר כמו ה-C5 הקודמת, אולי קצת יותר יקרה כי בכ"ז רכב ברמה גבוהה יותר מהקודם. ראו את מקרה ה-308.

בכל מקרה C5 מ-2002 כבר נמכרת במחירים נמוכים מ-30K אז הגיע הזמן להתחיל לקפוץ על המציאה המטורפת הזו...

פורסם

נראית טוב.

אנחנו מתכוונים להחליף את המאליבו וחשבנו על מאליבו חדשה אבל עכשיו נחכה לנסיעת מבחן ואם יתנו טרייד אין במחיר טוב (ולא אכפת לי אם יקנו את האוטו שלנו בשקל ונוסיף 80,000 או שיקנו אותו ב 100,000 ונוסיף את אותם ה 80,000) היא יכולה להיות אופציה לא רעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מעניין כמה תעלה הV6 ועם איזה גיר היא תגיע.

במחיר של הC5 עדיף את הסופרב שנותנת הרבה יותר .

בתור אחד שיש לו C5 דור ראשון, האוטו מפנק נוח ואיכותי, אבל הגיר לא מציאה, וזה די חבל שסיטרואן ממשיכה עם הגיר הזה גם בדגמים החדשים שלה ולא מיישרת קו עם רוב ייצרניות הרכב שעברו לגיר 6-7 הילוכים.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
כשהייתי עכשיו בפריז ראיתי הרבה כאלה, היא נראית ממש טוב אבל בC5 הזאת מותקן מנוע שמתקרב לעשור וכנ"ל לגבי תיבת ההילוכים. במחיר הזה לפי דעתי היא לא שווה את המחיר, אני מקווה שמישהו יתעשת שם למעלה ויחליף את תיבת ההילוכים והמנוע הזה.

אתה ממש לא צודק המנוע המותקן ברכב משווק החל מסוף 2004 בc5 אחרי מתיחת הפנים ובc4 ו307 החל מ2005.לגבי הגיר אתה צודק אבל ישנם לא מעט רכבים בארץ שעדיין משווקים עם גיר 4 הילוכים.

פורסם
מעניין כמה תעלה הV6 ועם איזה גיר היא תגיע.

בתור אחד שיש לו C5 דור ראשון, האוטו מפנק נוח ואיכותי, אבל הגיר לא מציאה, וזה די חבל שסיטרואן ממשיכה עם הגיר הזה גם בדגמים החדשים שלה ולא מיישרת קו עם רוב ייצרניות הרכב שעברו לגיר 6-7 הילוכים.

ניב

הv6 תעלה+- 230000ש"ח ותגיע עם גיר 6 הילוכים של "אייסין" היפנית.

פורסם

ניתן לקנות בחו"ל את דגם ה-2.0 ליטר עם תיבה אוטו' 6 הילוכים?

מקווה שיביאו גם את גרסאות הדיזל (כולן אוטו' 6 הילוכים). המנועים הרבה יותר טובים מגרסאות הבנזין המקבילות. לפחות יביאו את גרסת הטורר שזה חידוש.

פורסם

מבחינת רכב נטו אתה צודק והסופרב באמת מציעה חבילה מאוד אטרקטיבית אבל לסופרב חסר את הדבר הבסיסי שהקבוצה הזו צריכה והוא שהיא לא רכב ייצוגי (תנאי הכרחי במקרה שלנו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבל, חבל, חבל. אם דלק הצליחו להכניס את מונדיאו לקבוצה 4 (ולאפשר ללקוחות פרטיים גרסת בסיס זולה) - העובדה שלובינסקי לא מצליחים לעשות זאת עם C5 תפגע בפוטנציאל ההצלחה של רכב מרשים, שקיבל תשבוחות בחו"ל.

הפיספוס פה הוא כפול, מאחר וגם 407 כבר אינה עלמה צעירה ואטרקטיבית במיוחד...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...