Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התמונות היא נראית שיפור עצום לעומת הקודמת. היא גם מגיעה עם מתלים פנאומטיים, דבר שאין לאף אחד בקטגוריה.

emotion of motion

פורסם
אתה ממש לא צודק המנוע המותקן ברכב משווק החל מסוף 2004 בc5 אחרי מתיחת הפנים ובc4 ו307 החל מ2005.לגבי הגיר אתה צודק אבל ישנם לא מעט רכבים בארץ שעדיין משווקים עם גיר 4 הילוכים.

בקסארה 2001 שלי מותקן מנוע 2 ליטר עם 138 כ"ס, תוספת של 5 כ"ס ממש לא רלוונטית.

זה שאחרים משווקים גיר 4הילוכים לא הופך את זה לבסדר, אני באופן אישי לא הייתי קונה רכב חדש עם 4 הילוכים אוט' ולא משנה כמה הוא טוב

פורסם
בקסארה 2001 שלי מותקן מנוע 2 ליטר עם 138 כ"ס, תוספת של 5 כ"ס ממש לא רלוונטית.

זה שאחרים משווקים גיר 4הילוכים לא הופך את זה לבסדר, אני באופן אישי לא הייתי קונה רכב חדש עם 4 הילוכים אוט' ולא משנה כמה הוא טוב

קודם כל ברכבים שהם לא ספורטיביים העניין הוא יותר אופן הפעולה, גמישות המנוע, ובאיזה יעילות הוא מנצל האנרגיה. במנועים החדשים יש תזמון שסתומים משתנה ועוד עזרים מכניים ואלקטרונים כדי לשפר את פעולת המנוע וניצול האנרגיה.המנוע שלך הוא 2 דורות אחורה והמקור שלו הוא[גם] בקסנטיה{ייצור95} והוא שונה מהמנוע 2 ליטר ב307/c5 המקורית וכמובן מהמנוע בc5 החדשה.לגבי הגיר 4 הילוכים יש משהו במה שאתה אומר אבל לפני שאתה מחליט החלטות תנהג ב 308או c4 טורבו עם גיר al4 ואח"כ תגיד לי איך זה עובד לעומת רכבים אחרים עם גירים שיש בהם יותר מ4 הילוכים!,אני די בטוח שתיקח את המילים שלך בחזרה.

פורסם

הגיר הוא אכן פדיחה אבל אין מה לעשות - מנועי בנזין באירופה הירוקה הופכים להיות אנקדוטה בלתי-רלוונטית.

היצע מנועי הדיזל של ה- C5 מגוון יותר, ממנועים חסכוניים מאוד (1.6 ליטר) ועד חזקים מאוד (2.7 ליטר V6).

המנועים הללו משודכים לתיבת הילוכים מודרנית עם שישה יחסי העברה. מי שרוצה מנוע בנזין בזבזני ומזהם, שיתכבד בתיבה ידנית או אוטומטית מיושנת עם ארבע מהירויות.

לגבי התמחור המוגזם - אני לא ממהר לקנות את יבבות היבואן על חוסר יכולתו להכניס את המכונית לקבוצה 4.

בבריטניה ההפרש במחיר לצרכן בין C4 באבזור ליסינג ישראלי ל- C5 הוא 4400 פאונד שהם 27,000 ש"ח.

לדעתי ביקוש גבוה באירופה ושמרנות קיצונית מצד חברות הליסינג בישראל (שגורמת להן לקנות כמעט אך-ורק יפני עד שהשוק יתייצב) חברו כדי להציג את ה- C5 במחיר בלתי-אטרקטיבי (יחסית).

בתוך מספר חודשים היבואן יודיע ש"הצליח" להתאימה לקבוצת רישוי 4, כפי שעשה זה עתה עם ה- 308 (שהגיעה לקבוצה 2 אחרי שמני "מומחים" הסבירו שהיא מפוארת מדי ולכן היבואן לא יצליח במשימתו).

פורסם

אני לא מבין את לובינסקי ,מוכרים אותה בהתחלה ב170 אלף. אז נניח ויש כמה פראיירים שירכשו אותה, אחרי חודשיים הם יורידו את המחיר ל151 אלף, כדי להתחרות בקטגוריה( כמו שעשו עם ה308, כמו שיונדאי עשתה עם הסונטה ועוד) ואז גם קומץ הלקוחות שהיו נאמנים למותג ירגישו נבגדים על ידי לובינסקי,

בקשר לרכב אני לא רואה לו יתרון על פני המתחרות,בטח לא בשוק הפרטי, אז לפחות לציי רכב הם היו צריכים להיכנס וגם את הדרך הזאת הם חסמו להם בנתיים.

פורסם

העיצוב נאה מאוד לטעמי והיא באמת אחת היפות בקטגוריה.

לדעתי המחיר קצת גבוה מדי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבל שהמחיר גבוה,הרכב ממש יפה וזה מעולה שלשוק הזה של מכוניות מנהלים במחיר סביר נכנסת ה-C5 (מחיר קצת גבוה) אחרי המונדאו המעולה והסקודה סופרב המישתלמת ,מגיעה ה-C5 המודרנית וחסרה האופל אינסיניה שאני מקווה שיביאו לארץ מתישהו.

פורסם

היום ביקרתי לעניין אחר בסוכנות לובינסקי הקרובה לביתי ואספתי משם את מפרט האיבזור והמפרט הטכני של ה c5 החדשה, ניכר לעניות דעתי, שלא התקמצנו שם בכלום. והמפרט די מקיף (אולי למעט חיישני לחץ אויר ופנסי קסנון).

לא ברור לי אם בפנסים מתכווננים מתכוונים שם לפנסים עוקבי פנייה, הרי מכיוון שהרכב תמיד מאוזן אין מקום לכיוון של הפנסים מעלה מטה כמו בבולמים רגילים.

אם היו לי 169K מיותרים....

c5tech.jpg

c5tcomfort.jpg

פורסם

אני חייב להודות שבתור נהג של C5 לשעבר ש"ערק" למותג אחר וחזר "על ארבע" לC5 (אבל הפעם לעיצוב חדש אבל אותם מתלים מפנקים) ושעכשיו מחליף רכב נוסף במשפחה לC4 פיקאסו....שהתגובות שלכם מפתיעות אותי....איפה ה"זה בשיטת המפתח הכפול...אחד משאירים קבוע במוסך ואחד אצל הנהג" וכו...בYNET זה תמיד ככה.

ואגב, תמיד הייתי מטקבק בYnet את המשפט הידוע "תמשיכו לנסוע בפחנוע משפחותמתית 1600 ליסינג שלכם...ואני אמשיך להנות מהC שלי..."

הופתעתי לטובה.

• תוכן חדש...