Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי איביזה טורבו

כח לבינתיים יש לה מספיק.. והייתי מאוד רוצה לעזור לה עם היציבה

מי ישמע יהיה לי ראלי או GT, אבל משהו מכובד נראה לי שאפשר לעשות

מתוכנן להביא קיט אנטירול ואולי איזה מוט מייצב נוסף לאחורה או משהו, ולהרכיב סט בולמים קפיצים, או אפילו קויילאובר.

הייתי מעוניין להשלים את החבילה עם צמיג רחב יותר.. כמו שאמרתי בכותרת אני לא מעוניין לשנות חתך או קוטר.. (או את הג'אנט לצורך העיניין:-) אני דווקא מרוצה ממנו) רציתי לשאול מאנשים בעלי ניסיון מה רוחב הצמיג המקסימלי שאפשר לשים באיביזה בלי לפגוע בתאוצה, בקשר לצריכת דלק זה לא ממש משנה לי אלא אם כן זה שינוי ממש דרסטי לרעה..

כרגע אני עושה 7(ב 7 אלף טור:-))

וכמובן האם אפשר להלביש אותו על הג'אנט המקורי..

תודה רבה, קובי.

אני יודע שאין אפשרות באוטו דאטה לאשר את הצמיג ב22 שקל בעמדה 1..

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

פורסם

אתה יודע מה הרוחב של הג'אנט עצמו באינצים ?

שינוי ברוחב גם מגדיל את החתך אז זה יפגע בתאוצה

שינוי ברוחב לאוו דווקא מגדיל את האחיזה

ישנם מקרים שפשוט משקל הרכב מתחלק ביחס גבוהה מידי למשקל הצמיג וכך הוא פחות ננעץ בכביש

וגם הגדלת רוחב תשנה את גודל הפרופיל ככה שיהיה יותר שטח קריסה לצמיג שיש לזה גם השלכות על האחיזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ידוע לי רוחב הגאנט באינצ'ים.

אפשר בבקשה הסבר על שטח קריסה?

תודה

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

פורסם

יותר דופן = יותר גמישות בדופן = יותר שטח חי

(כמובן שיש צמיגים עם דופן קשה יחסית לאחרות לדוגמא מספר דגמים של פלקן ודוגמא קיצונית היא הצמיגים של F1)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם מדובר על איביזה מ 2005 ומעלה.. ניתן להחליף את הצמיגים ל 215/40/17 במקום ה 205/40/17 בלי שום בעיה מורגשת. הגובה של דופן הצמיג עולה במילימטרים בודדים וזו תוספת ברוכה לנוחות ה"מדהימה" של הרכב הזה. מדבר מניסיון.

קיט אנטי רול באיביזה - אם אין לך בולמים וקפיצים מונמכים אז רק אחורי !!, הקדמי רק יקשיח את הפרונט ויוסיף לך תת היגוי שיש לך מספיק...

בכדי לשפר את ההתנהגות אפשר גם להוסיף ספייסרים 5-10 מילימטרים לכל ארבעת הגלגלים (דורש גם ברגים) כמעט ללא שזה משפיע לרעה על גאומטריית המתלים (בזה אין לי ניסיון, אבל החבר'ה מסיאט-קופרה ממליצים..)

...CASKA for life

פורסם

חברים - תודה רבה.

מאוד מעניין.

אממ מדובר באיביזה 2002 שהייתי מאוד רוצה לשפר את ההתנהגותש לה..(בראש מעייניי כרגע)

במידה ואני כן חושב לשים בולמים קפיצים או קויילאוברים שניהם 40MM~ איזה אנטירול או מוט מייצב מומלץ להוסיף?

אני עוד יבדוק לגבי הרוחב, אבל אני מעוניין להביא צמיגי TOYO T1R, במקסימום אני יקח 195 גם מכובד.

לגבי הספייסרים יש לי שאלה, מי שמכיר באיביזה הגלגלים האחוריים לא נמצאים בדיוק באותו קו של הכנף בעוד שהקדמיים כן, יש אפשרות לשים רק לאחוריים או שזה יפגע באוטו? צריך לשמור על אוותו יחס בין הקדמיים לאחוריים? כי מקדימה אני מאמין שצמיג יותר רחב+ ספייסר כבר יבלוט החוצה יותר מדי וזה לא כל כך נראה לי.. יש בעיה של חוקיות עם זה נכון?

תודה רבה

קובי

פורסם
שלום

ברשותי איביזה טורבו

הייתי מעוניין להשלים את החבילה עם צמיג רחב יותר.. כמו שאמרתי בכותרת אני לא מעוניין לשנות חתך או קוטר.. (או את הג'אנט לצורך העיניין:-)

הערה קטנה,

המספר שמופיע כחתך, זה אחוז מהרוחב.

אם תגדיל את הרוחב, אבל המספר של חתך ישאר זהה - תקבל חתך יותר גבוהה.

לדוגמא, 15\65\185 - 65% מ185 = 120.2 מ"מ (חתך).

15\65\205 - 65% מ 205 = 133.25 מ"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בעל איביזה טורבו 2002,אצלי עליתי ל17.40.205 רק טוב זה עשה לי,לא מרגיש שום פגיעה בתאוצה האוטו מפרפר עדין מגילגול שני,אוליי פסיכולוגי אבל מרגיש יותר יציב ובטוח על הכביש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...