Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

אחד מהחברה שלי חוזר מארצות הברית וקונה לי מגבר של MTX THUNDER X704 רציתי לשאול איך המגבר הזה? האם מישהוא השתמש בו לפני? ואיך החברה MTX בכלל? אני יודע שהיא מהטופ בעולם בתחום הסאוונד.

תודה ולילה טוב

פורסם

שאלתי בעיקרון על המגבר שצויין למעלה איך הוא איכותי לא איכותי שוה לא שווה?

לעומת מגברים אחרים באותו עוצמה וסגנון

תודה

פורסם

קיקר וMTX הם בעלי אותו "אבא" ויש להם מוצרים דומים... תסיק מכך את המסקנות שלך.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

חברה אני יודע שMTX יש להם את הסאב הכי חזק בעולם JACKHAMMER 22"

חוץ מזה שהמוצרים שלהם בכלל לא זולים ואין אותם בארץ!!

אז למה לי להשוות אותה בJBL שמוצריה מיוצרים בסין ובמדינות דרום מזרח אסיה?

פורסם

הנה לך אימרה ישנה ומאוד מדוייקת:

הגודל לא קובע.

אתה שמעת את הסאב הזה? כן גם אני לא אבל אני יכול לנחש שדיוק זה לא הצד החזק שלו אלא רק רעש.

ולא תוכל להיתווכח עם עובדות MTX היא חברת ביניים [חברה בינונית] אומנם לא זולה במיוחד אבל ממש לא היי אנד.

בינונית [נקודה].

פורסם

ובכן כמו שאמרתי כבר MTX היא המקבילה של קיקר ואפילו באות מאותו הבית, בעקרון הרמה היא אותה רמה כמו רוקפורד וJBL, כאשר לכל חברה האיכויות שלה.

למשל MTX עם הסאבים העוצמתיים שלה, רוקפורד עם המגברים האיכותיים וJBL עם הרמקולים המעולים.

לכל חברה ייחוד משלה.

פורסם

טוב אני לא בא להתווכח על אבות ואמהות אבל שמעת את המגברים האלה או סתם אתה כותב לפי שושלת יוחסין.?

אני שמעתי אותם בארצות הברית דרך אגב לאחי יש שם חנות שמתעסקת גם באודיו לרכב ואני אומר לך שהקיקרים הרבה יותר איכותיים לעות הMTX וגם מתומחרים בכפי 2 מהם ולא סתם.ואפרופו אם לדעתך JBL מייצרים רמקולים מעולים כדי שתשמע אותם כי הם בינוניים ומטה.

אה ועוד דבר קו הייצור הנוכחי של רוקפורד במגברים גם בינוני.

פורסם

זה תלוי, דבר ראשון מיתגתי את כולן בטור חברות בינוניות, דבר שני ציינתי שאין לי ניסיון עם החברה אלא רק ידע בסיסי.

לרוקפורד יש מגברים נחוטים כמו כן יש להם מגברים מעולים כמו סדרת הPOWER.

ולJBL לא חסר קומפוננטים איכותיים.

כמו כן ציינתי שחברת MTX היא חברה בינונית ומטה, פשוט יש סאבים כמו הL7 שבארה"ב מתומחרים בתור MTX ובארץ בתור קיקר, זה משתנה עם יעד השווקים, לכן לא כל מה שרשמתי פה הוא חסר כל שחר.

וכמו שציינתי, אני מדבר מידע בסיסי ואין לי שום בעיה שתתקנו אותי. :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

חברה לפי דעתי הMTX והמגברים שלה שמפרט שלהם הם מאוד מאוד טובים כלומא יש להם THD נחות ויש להם SNR מאוד גבוהה יותר מ95DB מה שמעיד על איכות שמע.

אני למדתי אלקטרוניקה ויודע שרכיבים בעלי SNR גבוה ועיוותים מופחתים חיים יותר שנים ומדייקים גם.

אם נגיע לקיקר למשל אין להם אותם נתונים יחסית ואני גם לא שולל שהם מאוד טובים. מצד שנים אני לא יכול להשוות את הJBL לשתי החברות KICKER ו MTX.

MTX מיוצר בארה"ב כלומר איפה שרוב חברות האיכות מיוצרות שם. בארה"ב מואד אוהבים את המוצר הזה כמו ששמעתי מכמה אנשים שסקרתי אותם מאתרים שונים. אגב בישראל אין לנו את המוצרים האלו ואם יש ממש ביחידות בודדות מה שנובע פה שאין כל כך הרבה מנוסים בMTX ובמיוחד במגברים שלה ומסדרות גבוהות כמו THUNDER ELITE או JACKHAMMER. ואם נבוא ונסתכל על מפרט טכני של אחד המגברים שלה אז יהיה פצצה.

אז על פי מה אתם מתווכחים שMTX כל כך נחותה ומשווים אותה לJBL ואפילו פחות?

תודה

פורסם

לרוב על פי שמיעה (חיברנו לסט של אלפיין SPR17S כ10 מגברים מחברות שונות לרוב אמריקאיות וגם את הMTX ובמבחן התוצאה זה מה שרשמתי)וגם על פי מכירות של המגברים בחנות אודיו בניו ג'ירזי.דרך אגב אני גם לא חובב גדול של קיקר אבל הוא הרבה יותר איכותי.

הנה דוגמא תעקוב אחריי המכירה הזו באיביי מגבר כזה בדיוק חדש באריזה ותראה בכמה יגמר אם בכלל מישהו יתן עליו.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/N-I-B-MTX-THUNDER-X-704X-4-CHANNEL-AMPLIFIER_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZ72Q3a1205Q7c66Q3a2Q7c65Q3a12Q7c39Q3a1Q7c240Q3a1318Q7c301Q3a1Q7c293Q3a1Q7c294Q3a50QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem250411703315QQitemZ250411703315QQptZCarQ5fAmplifiers

פורסם
ובכן כמו שאמרתי כבר MTX היא המקבילה של קיקר ואפילו באות מאותו הבית, בעקרון הרמה היא אותה רמה כמו רוקפורד וJBL, כאשר לכל חברה האיכויות שלה.

למשל MTX עם הסאבים העוצמתיים שלה, רוקפורד עם המגברים האיכותיים וJBL עם הרמקולים המעולים.

לכל חברה ייחוד משלה.

מה זה?!

MTX כמו רוקפורד? מאיזה כוכב נפלת? :evil:

אתה נותן פה הרצאות חבל על הזמן :?

• תוכן חדש...