Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אקבל קורולה 2009 ומתכנן לשדרג את הרמקולים קדימה ואחורה ורצוי ללא תוספת הגברה.

על איזה גודל רמקולים מדובר ומה לדעתכם ישמע טוב עם הHU המקורי.

סוג המוזיקה הוא בעיקר רוק קלאסי בווליום סביר אך לא מחריש אוזניים.

קדימה בא בחשבון סט קומפוננט. אחורה רצוי סט שידגיש טוב את הבס.

תודה מראש

נהג ותיק

פורסם

מקדימה מדובר ברמקול 6 אינטש - גם 6.5 יכנסו בלי שום בעיה - צריך ורצוי לעשות הגבהות מעץ.

מאחורה 6*9 מקוריים - גם לא בעיה להתקין.

הרכב קל מאוד לפירוק והרכבה סה"כ :-D

מבחינת איזה רמקולים יתאימו - אתה צריך לבחור בעצמך - אין טוב ממשמע אזניים.

תגיע למפגש הקרוב או לבית התקנות טוב, רמקולים שתאהב את הצליל שלהם, תרכוש.

גם לא ציינת תקציב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מורל פולס יד שניה עולים כ400 ש'ח הגבהות מעץ כ150 ש''ח הרכבה עוד כ150 ש''ח 6X9 של ליטינג אודיו עולים כ400 ש''ח חדשים,מגבר 4 ערוצים V15/12(חיקוי אלפיין) עולה כ 400 ש''ח התקנה למגבר עוד 350 סה''כ 1850 מערכת נחמדה מאוד תחסוך עוד 500 שקל ותרכיב סאב פיוניר(ציינת שאתה רוצה באס חזק)

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

אין לי סבלנות להתרוצץ אחרי יד שנייה. רוצה לבוא להתקין לשלם וללכת.

השאלה אם אין רמקולים שיעבדו טוב ללא הגברה ואז אני חוסך גם את המגבר וגם את התקנתו, ויכול להשקיע יותר ברמקולים נטו.

נהג ותיק

פורסם

היום יש לי קדימה סט של בוסטון 5X7 ללא הגברה ונשמעים מעולה...הוספתי להם גם זוג טוויטרים.

כפי שהבנתי אין אפשרות להתקין גודל כזה בקורולה בדלתות הקידמיות??

נהג ותיק

פורסם

דבר ראשון - לקורולה, אם אתה משתמש במערכת המקורית אתה גם תזדקק למנחת בכדי להשתמש בהגברה.

או זוג מנחתים של שני ערוצים או מנחת אחד של 4 ערוצים בכל מקרה רצוי מן הסתם לקנות מנחתים טובים אז אתה צריך להוסיף כאן בין 500 ל 700 שקלים של עלות רכיבים (בלי עבודה עדיין).

לגבי IPOD אני לא ממש יודע אבל אם אתה כבר תרצה להשקיע אפשר לקנות יחידת ראש חלופית שהיא בעצם מחשב לרכב עם מערכת ניווט, DVD ומה לא www.carpc.co.il

לגבי מערכת לא מוגברת לעומת מערכת מוגברת.

גם מערכת לא מוגברת יכולה להשמע טוב אם בוחרים ברמקולים שלא דורשים הספק רב בכדי לתת תוצאה ושהנצילות שלהם גבוהה, אבל אין שום מקום להשוואה בין מערכת מוגברת למערכת שמשתמשת בהגברה הפנימית של הHU.

אתה יכול גם לקנות יחידה אינטגרלית שתחליף את המערכת המקורית ואתה תוכל להתקין HU רגיל - כל אחד שתבחר.

אם התקציב הוא עד אלפיים שקלים חדשים הייתי מציע לך כרגע דווקא לרדת ממערכת הגברה, בייחוד אם אתה משתמש במערכת המקורית - ללכת על איזה סט קומפוננט בסיסי של אלפיין כמו שפעם היה את הSPS שלהם נדמה לי - סט שסה"כ מוצהר לעמוד ב40 RMS, יש להם סאונד נהדר יחסית לסט ברמת כניסה, באס עמוק ומלטף, טוויטר רך ונעים ומיד סביר.

המחיר לסט כזה היה סביבות ה1400 שקלים, אני מאמין שאפשר להשיג בקצת פחות.

מורל דוטק גם תהיה המלצה נהדרת אבל רצוי הגברה...

לאחוריים תיקח כלשהו סט רמקולים עד ה400 ש"ח חדשים ותלך ותרכיב ותהנה.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על ההסבר המקיף.

אני נוטה ללכת רק על רמקולים שיעבדו טוב עם הHU המקורי ללא הגברה.

כעת מסתבר שיתכן ובמקום הקורולה נוכל לקבל ג'טה בקבוצה 2, ואז מדובר ברכב שמגיע כנראה ללא HU אינטגרלי,

וזה יאפשר לי להתקין HU עם כניסת USB לשליטה בIPOD וגם איכות מגבר יותר טובה.

מניח שתוך מספר ימים תתבהר התמונה.

לגבי הג'טה, על איזה גודל של רמקולים מדובר בכלל?

נהג ותיק

• תוכן חדש...