Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשים ונהיגה| תמונה 1=1000 מילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים הסתובבה ברשת מצגת על "נשים ונהיגה". בין השאר הוצגה תמונה של אישה שנסעה מתחנת הדלק כאשר הפיה עדיין עמוק בחור. תמיד היה חשד שהתמונה מבוימת.

והנה, לפני כיומיים-שלושה חבר שלי ביקר בתחנת דלת "פז" ליד מלון מרידיאן בחיפה. עכשיו ניתן לתמונה לדבר, תהנו :)

18042009.jpg

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל מה שקרה מהרגע שהסתיים התדלוק ועד לרגע שפית התדלוק מצאה עצמה במקום לא לה, זאת נהיגה (טכנית לפחות) :)

פורסם

מוזר לי העניין הזה לגמרי, הרי בנאדם נכנס לתחנת דלק בשביל לתדלק, איך לעזאזל אתה שוכח שיש לך צינור מחובר לרכב מה כבר ניתן לעשות בתחנת דלק ששוכחים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נסיעה עם משאבת הדלק מחוברת לרכב, אינה נחלתם של הנשים בלבד.

בכל 7 שנותי בניהול תחנות דלק שונות, נתקלתי בגברים רבים שפעלו באותה הצורה והתחילו נסיעה ,לעיתים עוד בזמן התדלוק.

כך שלהכליל את כל הנשים ולומר שכולן נוסעות עם משאבת הדלק בתחנה, אינו נכון מטעה ומכליל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר להבין איך זה קורה. נגיד אתה מתדלק בשרות מלא, המתדלק מכניס את הפיה והולך לטייל, אתה בינתיים בטלפון או משהו, לא שם לב, ונוסע...

ההודעה נכתבה בלשון זכר אך מתייחסת לשני המינים

פורסם

בכל 7 שנותי בניהול תחנות דלק שונות, נתקלתי בגברים רבים שפעלו באותה הצורה והתחילו נסיעה ,לעיתים עוד בזמן התדלוק.

כך שלהכליל את כל הנשים ולומר שכולן נוסעות עם משאבת הדלק בתחנה, אינו נכון מטעה ומכליל.

ל'

נהגת שודים צודקת :mm_yeah:.

וכמו שרשמתי זה לא נשים ונהיגה,אלא אישה ותדלוק.

יש נשים שנוהגות טוב יותר מגברים ויש גם גברים ששוכחים את משאבת הדלק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

ל'

שתראי לנו תמונה נאמין :)

ברור שיש נשים שנוהגות טוב יותר (יוטה קליינשמיט) אבל תפסיקו להיות כבדים ותהנו מהבדיחה.

פורסם
מוזר לי העניין הזה לגמרי, הרי בנאדם נכנס לתחנת דלק בשביל לתדלק, איך לעזאזל אתה שוכח שיש לך צינור מחובר לרכב מה כבר ניתן לעשות בתחנת דלק ששוכחים.

איך בנאדם שוכח שהוא הרגע נסע רברס בחניה ושם פול גז ונכנס בעץ מאחוריו ? (היה פה, למיטב זכרוני עם טויוטה כלשהי, או יונדאי חדשות למדי)

איך בן אדם נכנס לתוך חנות כי שכח שלא מתאפרים בזמן נהיגה ? (כמה סיפורים כאלו בארה"ב)

איך פיאט פונטו יכולה להכנס לגינה של בקושי גודל 30 מטר רבוע ? (פספוס בצילום בוואלה)

איך בנאדם נוהג כשהאגזוז על הכביש ? (אופס, הדייהו החבוטה מתפרקת)

איך בנאדם מחנה כש2 הגלגלים האחוריים באוויר והרכב יושב על הגלגלים הקדמיים והשלדה ? (תמונה : פז'ו כלשהי ליד ג'יפ גראנד שירוקי)

איך בנאדם שוכח להרים האנדברקס ולשים הילוך בירידה ? (עשרות סיפורים על רכבים שהתגלגלו מהרים בגובה יער צ'רצ'יל)

איך בנאדם יכול לבצע עשרות תמרונים כשאפשר באחד כדי להחנות ? (http://www.youtube.com/watch?v=oEsYf...eature=related)

אני יתן לך רמזים לקמצוץ השאלות : אלו כולם נשים.

כמובן נהגת שודים, אני לא מכליל :roll:.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לי זה קרה פעם אחד.

זה הפעם הראשונה שלי ,שלא אני תדלקתי.

פשוט נתתי למתדלק את הויזה ולאחר דקה הוא החזיר לי אותה.

באופן אוטומאטי חשבתי שסיימנו. בלמתי שנייה לפני שצינור נקרע.

לפחות אני מסתקל במרואת :)

Omnia mea mecum porto

פורסם
לי זה קרה פעם אחד.

זה הפעם הראשונה שלי ,שלא אני תדלקתי.

פשוט נתתי למתדלק את הויזה ולאחר דקה הוא החזיר לי אותה.

באופן אוטומאטי חשבתי שסימנו. בלמתי שנייה לפני שצינור נקרע.

לפחות אני מסתקל במרואת :)

זה ההבדל בינך לבין פקצה שלצערה הרב צריכה להכנס לתחנת הדלק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מצחיק יש תמונה ששווה אפילו יותר, נראה אם אני יכול למצוא אותה......

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

חבר שלי עובד שם כמתדלק.

דרך אגב אני חושב שעלית על משלוח גראס "סמוי" בתמונה, אני חושב שהמשטרה תהיה מעוניינת במידע הזה.:-)

• תוכן חדש...