Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק למיד המדובר:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=8545

כמה שאלות:

1)איפה החברה הזו מייצרת?

2)מה הרמה של הרכיבים שלה?

3)איך המיד הזה ספציפית ?

4)ינגן יפה מ300 עד 3800-4000 הרץ ?

*תהיה לו תיבה אטומה/פתוחה(פורט) בגודל מתאים.

*בבקשה לא להציע אלטרנטיבות.

האלטרנטיבות היחידות שהתקבלו הן מיד שיכול לנגן 300-4000 ומחיר זוג לא עולה על 80$ או 400 ש"ח והוא צריך להיות 4 אום.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אלעד,

המיד נראה דיי פשוט , אך לא יכול להביא חוות דעת נורמליץ מכיוון שלא התנסיתי עם האלמנט.

למה דווקא 4 אום ?, מיד לא דורש הגברה חזקה ומס' RMS-ים יספיקו לו.

למה בחרת את נק' החיתוך הזו דווקא?,

אל תשכח גם להתאים מיד בהתאם לסט שלך , אתה לא תשים מיד של מורל על 3WAY של פוקל נכון?.

ודבר אחרון

מה עם משלוחה ומכ"ס?, יצא קצת יותר.

פורסם

האלטרנטיבות היחידות שהתקבלו הן מיד שיכול לנגן 300-4000 ומחיר זוג לא עולה על 80$ או 400 ש"ח והוא צריך להיות 4 אום.

אני לא מכיר את החברה או מוצריה, אבל למה אתה מחפש מיד 6.5"?

יש לך הגבלת קוטר או עומק?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מפלצת של מיד.

רגיש וגדול... SPL נקי. מספיק מגבר של 5-15W ליום יום ו30-50W לתחרות SPL :)

יש לך מידבאס של "12? וסאב של "15 כפול? נשמע מגניב :)

אפשר לחבר אותו ליציא של אוזניות :)

[under construction]

פורסם
אני לא מכיר את החברה או מוצריה, אבל למה אתה מחפש מיד 6.5"?

יש לך הגבלת קוטר או עומק?

איתמר.

אני לא מחפש דווקא 6.5 אינטש'.

גם 3/4/4.5/5 טובים לי.

כמו שאמרתי כבר:

-תהיה תיבה מתאימה בגודל מדוייק לפי דרישות היצרן.

-התנגדות צריך 4 אום.

-ינגן ב300-3800/4000 הרץ.

-לא יקר מ80$-100$ או 400-500 ש"ח לזוג. לא כולל משלוח וכל השאר. זוג מידים נטו.

-------------------------------------------------------------

" מפלצת של מיד.

רגיש וגדול... SPL נקי. מספיק מגבר של 5-15W ליום יום ו30-50W לתחרות SPL :smile:

יש לך מידבאס של "12? וסאב של "15 כפול? נשמע מגניב :smile:

אפשר לחבר אותו ליציא של אוזניות :smile: "

אתה יכול להיות יותר רציני בבקשה ?

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

פורסם

יש לך את החבריקו הזה, שיש לו נתונים יבשים יפים מאוד וממברנה מקוולאר:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=153&products_id=1616

יש לך ב parts-express.com מבחר גדול מאוד של דרייברים, ולדעתי המידים שנותנים את התמורה הכי טובה לכסף הם המידים של Tang Band. חברה לא מוכרת שנותנת תמורה פנטסטית לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ממליץ על מה שאני עובד איתו, זה המידריינג' הראשון שלי והוא לא פחות ממעולה והכי חשוב תמורה מלאה לכסף!

מידריינג' של חברת HERTZ סדרה היי אנרג'י - דגם HL70, הFS שלו 155HZ, כלומר עם לתת לו נפח שהוא דורש כ 0.7 ליטר, אז אפשר לחתוך אותו על 250HZ בכיף! - ככה הוא מותקן אצלי.

המחיר שלו בארץ כ700 ש"ח לזוג.

פורסם

SB Acoustics SB12NRXF25-4, 4" midrange - 4 ohm

http://www.madisound.com/catalog/index.php?cPath=45_234_265

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_234_265&products_id=8529

המיד בסגנון רלבייטור 12, אבל טיפה זול יותר - רק 45 דולר. יוצר על ידי מהנדסים שתכננו סדרה של רלבייטורים בסקן ספיק ופתחו חברה משלהם SB Acoustics.

החסרון היחיד שלו - אין אותו במלאי של מדיסאונד.

parts-express.com עדיף אם צריכים לחסוך על מידים. יש להם גם Tang Band וגם Dayton Audio - לשניהם יש דמים מצויינים וזולים. הבעייה היה בעלות משלוח, מס, וכל מיני אגרות של UPS (פרטאקספרס לא שולחים עם USPS)

[under construction]

פורסם
יש לך את החבריקו הזה, שיש לו נתונים יבשים יפים מאוד וממברנה מקוולאר:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?manufacturers_id=153&products_id=1616

יש לך ב parts-express.com מבחר גדול מאוד של דרייברים, ולדעתי המידים שנותנים את התמורה הכי טובה לכסף הם המידים של Tang Band. חברה לא מוכרת שנותנת תמורה פנטסטית לכסף.

איתמר.

למה הם טובים ?

לפי נתונים רשומים או שיצא לך לשמוע רכיבים של החברה ?

גם וופרים וטוויטרים שלהם נחשבים טובים ?

המערכת שלי למכירה

פורסם

חברת אמיננס. מיצרת לפחות 15 שנה שאני מכיר מוצרים לשוק האודיו המקצועי.

בוופרים והמידים שלהם לרמקולים של הגברה נחשבים לאלמנטים לא רעים בכלל. ויש להם גם אלמנטים מעוד יקרים.

הגרף שלו טיפה גלי. אבל הוא נציל. ויהיה מיד מעוד דומיננטי לדעתי. בהתחשב בנתונים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
למה הם טובים ?

לפי נתונים רשומים או שיצא לך לשמוע רכיבים של החברה ?

גם וופרים וטוויטרים שלהם נחשבים טובים ?

לפי רשמים של אודיופיל (מהתחום הביתי) שיש לו ציוד מקצועי לבדיקת רמקולים ושבדק כמעט כל דרייבר בעולם, ואני לא צוחק.

זה מה שהוא רשם על Tang Band W4-1337SA, דרייבר שעולה 50$:

This is a very wide bandwith driver that could work as a small woofer, a dedicated midrange or even a full range driver provided a filter is used to tame the top end. This driver's breakup node above 10kHz does not propagate as harmonic distortion lower in frequency, meaning you can cross it over as high as you want. Harmonic distortion is merely average, but the smoothness of the response curve is class leading - a fair trade to many. This is a titanium cone, but it exhibits very "non-metal" behaviour due to the thin, light cone with exponential profile. Generally good value and consistency. It has a underhung voice coil that is vented under the spider, a cast frame and great build quality all around. Tested June 2007

וזה מה שהוא רשם על קרוב משפחה קטן יותר, Tang Band W3-1364S, דרייבר של 25$:

Comments: Decent performing paper cone driver, made with bamboo fibers. It has a cast frame, underhung neo motor and a copper cap on top of the pole piece. Response is reasonably smooth except for a 3dB bump at 3kHz and a ragged top end. You can tell from the harmonic distortion plot that this is a soft paper cone with an exponential profile - It has relatively low odd order HD but very high 2nd order HD. That will probably give it a classic paper sound. I'd rate this at a similar or slightly higher level of performance as the Hi-Vi B3S, but at the price it's not quite as good a value. Tested June 2006.

לקרוא כאלה ביקורות על דרייברים שעולים גרושים - תמורה נהדרת לכסף.

אני חייב לעוף, אבל אם תרצה אני אתן לך גם לקרוא ביקורות משובחות על וופרים וטוויטרים שלהם.

איתמר.

פורסם

תודה איתמר.

אם תוכל להביא גם ביקורות על וופרים וטוויטרים כמו שאמרת זה יהיה מצויין.

אגב- http://www.parts-express.com עושים משלוחים לארץ ?

המערכת שלי למכירה

פורסם

בבקשה:

:Tangband W6-1762

This is a high excursion woofer with an underhung voicecoil design. The motor is truly monsterous in size, probably the heaviest I've seen in a 7" woofer. Very clean and smooth midrange, and the underhung geometry should help it remain clean at higher output levels. Harmonic distortion is not very good below 50 Hz, even factoring in it's strangely peaking low end response. If using in a full low end capacity, this woofer's mild midrange droop and distortion profile will require less baffle step correction than is normal. Overall a nice and certainly unique driver.

וופר שעולה 80 ומשהו דולר.

Tangband 25-1166 ($19) - Relatively smooth low end rolloff for a neo tweeter. High F3 and F5 limit use down to 3Khz with a steep crossover. Slightly drooping response around 10kHz probably contributes to a laid back sound. Sticky coating = a furry dust covered dome in a year

טוויטר של 19$

:|

Tangband W5-1685

Comments: This is a paper cone driver with a monsterous underhung motor design and very low harmonic distortion in the midrange and low treble. Merely average HD in the bass and midbass. The response curve is smooth and controllable with a mild breakup at 8kHz that may need to be addressed depending on your crossover point. The driver can generally cross over as high you you need it to. This is a value and performance leader in this price range.

תקרא את שני המשפטים האחרונים, וופר 5.25" שעולה 40 ומשהו דולר.

:Tangband W5-704D

Comments: This is one of the value leaders in this group, and an excellent driver for the price. It has a cast frame, poly cone, rear vented pole piece, vented spider, double roll rubber surround and a catenary shaped dustcap. The response curve is respectably smooth and extended. One of my 3 samples had a voice coil lead that disconnected at full Xmax, thus a strike against consistency. The harmonic distortion throughout the spectrum is average for this price level, but it does not have any breakup related peaking like some stiffer coned woofers do. As a result of that and the smooth response, you can cross over the woofer just about as high as you want to, eliminating the need for an expensive tweeter.

וופר של 25$ (!!!!!!)

לדעתי הם נותנים תמורה מצויינת לכסף. ה W6-1762 מאוד מצא חן בעיני, מה גם שהנפח האופטימלי עבורו הוא באיזור ה 30 ל', רק שזה קצת סיפור מהת*ת לדחוף רמקול בעומק 11 (או 13?) ס"מ לדלת :?

איתמר.

פורסם

איתמר, אפשר להבין ממה אתה כלכך מתלהב?

כי כותב הביקורת שאתה מהלל לא ממש התלהב, הוא פשוט ציין בכל מקום שהוא יכל שזה "value leaders in this group".

כלומר, מובילים בקטגוריה הזאת.

לא מדובר על קטגוריות מוצרים(וופרים,מידים,טוויטרים) אלא על קטגוריות מחיר.

ואכן יש סיכוי יותר מסביר שהT25-1166 הוא אכן הטוויטר הכי טוב שאתה יכול למצוא ב19 דולר:roll:.

מי ישמע איזה תמורה לכסף ניתן לקבל מטוויטר שעולה 19 דולר? שהוא עובד?:shock:

ובכל אופן-מה זה קשור כרגע לעניין הלבטים על מידריינג' של חברת אמיננס?

under construction..

פורסם

אני "מתלהב" מזה שיש רמקולים מצויינים גם לא במאות דולרים. חברה שנותנת תמורה "הכי טובה לכסף" כנראה מייצרת מוצרים טובים.

חוץ מזה, מעבר למה שהמר-בחור רשם קראתי עוד מגוון ביקורות על הדרייברים של TB והדעות על החברה בהחלט מפתיעות וחיוביות.

פותח השרשור ביקש המלצות לדרייברים נוספים חוץ מאמיננס, ואם TB נותנת תמורה כל כך טובה וגבוהה לתקציב מוגבל, איפה הבעייה?

איתמר.

• תוכן חדש...