Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר בפיאסטה MK3 שנת 90.

medium.jpg

המושבים הקדמיים כבר לא מה שהיו פעם, חבל שלא זכיתי לראות את"הפעם"... :roll:

medium.jpg

כל הריפוד ירד מהספוג. לפי מה שאני רואה הריפוד היה "מודבק"...

מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? האם זה באמת מודבק בדבק? אז איזה דבק זה?

אשמח לכל עזרה. בינתיים יש לי כיסוי מושב HR שתם זמנו וצריך להחליפו. אבל את הריפוד המקורי אני רוצה לתקן.

תודה :wink:

פורסם

היי , אני חושב שיהיה לך הרבה יותר זול לקנות מפירוקיה כיסא של רכב אחר שיתאים לרכב שלך מבחינת רוחב וגובה .

תצטרך לעשות "התאמה" למסילות החדשות .

אני קניתי כיסא של מאזדה "דמיו" ב- 270 ש"ח והרכבתי ברכב שלי דהייטסו שרייד נוח להפליא .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אתה יכול לקנות מרכב שהוא 3 דלתות - מושבים מפירוקיה .

פיתרון הרבה יותר זול - והרבה יותר נוח לגב שלך ובטח לכיס .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ממליץ בחום ללכת לפירוקיה ולקנות מושב איכותי של איזה רכב 3 דלתות שיתאים לרכב שלך, ברכב של אבא שלי לדוגמא (מרצדס 280SE W116 מודל 1980 ) יש מושבים של וולוו S60 והשיפור בנוחות המושב משמעותית ביותר..

לפי דעתי השקעה שווה..

פורסם

החלפת כיסא מרכב אחר מצריכה התאמות של המסילות ולפעמים גם קידוחים ו/או ריתוכים לרצפה.

הכי כדאי לך זה לשפץ הכיסא שלך אצל רפד רכב ואולי ניתן יהיה לחכוונך לכזה באזורך, אם תכתוב מהיכן אתה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי, אתה יכול בהחלט להתאים כסאות מרכב אחר, גם 3 דלתות.

אני התאמתי השבוע כסא לרכב שלי, אני אומר לך מראש זה לא קל כ"כ, ביחוד אם קוראים לך אור וכשאתה עושה מעשה כזה אתה הולך עד הסוף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לא צריך לכוון אותי לשום רפד. רק שאלתי אם מישהו יודע איך עושים את זה. לפתוח דפי זהב גם אני יכול...

תודה

למה אתה שלילי ומדבר ככה? לא יפה.

רפי איש מכובד בפורום שרק רוצה לעזור.יש לו המון קשרים וניסיון עם בעלי מקצוע מנוסים ומומלצים.

ההפסד שלך ידידי.

שבוע טוב! :-)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מצידי זה בסדר ונראה לי, לפי מה שראיתי אצל רפדי רכב, שנדרשת כאן יד מקצועית עם ידע ויכולת של תפירה.

אפילו אשתי שיודעת טוב לתפור (וגם לסרוג, לבשל ועוד הרבה דברים טובים :wink:) לא מסוגלת לבצע תיקון כזה במושב רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

איך אני מדבר? רגיל. שאלתי משהו אחד ואנשים עונים לי משהו אחר. רק אמרתי שאני לא מחפש רפד, אני רוצה לנסות לעשות לבד. :wink:

תמונה יפה!!

הראשונה כמובן!

תודה :)

• תוכן חדש...