Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקרוז קרצה גם לי - אבל אני קצת מפחד מUMI, הבנתי שהם יותר גרועים מקרסו של פעם.

בקשר למזדה 3, נכון - ובגלל זה גם לא העלתי את הנושא.

הסובארו B3 נפסלה בגלל שאבא שלי ישב בה ואמר שהיא מזכירו לו את הניסאן בת ה10 מבפנים והוא רוצה יותר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי קופץ לראות את הג'טה ולנסות להוציא מחיר טוב כולל הג'אנטים- עכשיו יש מבצעים שלא כתובים וניתן להשיג תנאים ממש טובים.

דרך אגב- הלאון טורבו 1.8 נמכרת במחיר של 140K מאובזרת לחלוטין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כבר עדיף לבחור בקיה סיד. מכונית כמעט זהה אך יותר יפה ועם 7 שנות אחריות.

עדיף למי? פותח השרשור ציין שחשובה לו נוחות נסיעה. ה i30 נוחה יותר מהסיד.

emotion of motion

פורסם
עדיף למי? פותח השרשור ציין שחשובה לו נוחות נסיעה. ה i30 נוחה יותר מהסיד.
u

i30 נוחות נסיעה?!הרכב קשה מאד על הכביש ורועש לא פחות מהסיד.

פורסם

הקרוז נראת בהחלט כמו קנייה טובה/תמורה-לכסף,למה שלא תזמין נסיעת מבחן ותיראה אם הרכב ביכלל מעניין אותך? רכב נוסף כמו שציינו פה שלטעמי יהווה רכישה טובה זאת ה-C4 בגרסת הטורבו שלה ,מנוע 1600 שמפיק 140 כ"ס שפותח ביחד אם BMW ומה גם שהגירסה המפוארת עולה 130K כולל כל התוספות האפשריות חוץ ממושבי עור,לטעמי גם שווה קפיצה לסוכנות להתרשמות.

פורסם

איך אתם ממליצים על רכב שאף אחד בארץ עוד לא נהג עליו אפילו? גם על הנייר אני לא מבין מה יש להתרגש מהקרוז אבל בטח ובטח אין מה להמליץ על רכב לפי תמונות בלבד.

emotion of motion

פורסם

אלכס צודק - על הנייר אמנם הרכב נשמע לא רע - אבל מחירון עדיין אין, לפחות אני לא מצאתי, וגם לא מבחנים.

אגב הוא הושק רשמית?

כמו-כן..UMI - מפחיד אותי.

הפוקוס 2.0...לא יודע אם זה בדיוק מה שאני מחפש, חשבתי עליה, אבל תכל'ס היא לא כזאת נוחה, ואת הטיפטרוניק של ה1.6 לא אהבתי כלל, שכן יש לה מח משלה. בנוסף הבנתי שהתא מטען בהצ'בק די קטן (איך הוא ביחס לגולף דור 5?) והסדאן ממש לא מושכת.

הג'טה - היא אופצייה מצויינת, בתנאי שניתן יהיה להכניס אותה לתקציב, העניין הוא שVW בנתיים רק מעלים מחירים, אז אני לא יודע אם יש מה לחפש הנחות.

מה דעתכם?

נ.ב.

היום כנראה נמשיך בסבב הסוכנויות ואולי גם מחר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תבדוק את הג'אטה - אני יודע שכרגע מישהו מהחברה רכש 80 רכבים אחרונים כי הולכת להיות הפסקה ביבוא לפי מה שהבנתי, אז יש מצב להנחות יפות על מה שנשאר

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אכן, לצערי, הידני אינו אופציה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אלכס צודק - על הנייר אמנם הרכב נשמע לא רע - אבל מחירון עדיין אין, לפחות אני לא מצאתי, וגם לא מבחנים.

אגב הוא הושק רשמית?

כמו-כן..UMI - מפחיד אותי.

מה דעתכם?

טוב מחיר יש כבר מחיר כרגע הוא לא רשמי אבל ככול הניראה זה המחיר שהקרוז תמכר בארץ תוכל לראות בקישור הבא http://www.auto.co.il/כתבה-22814-שברולט-קרוז-מחירים-תחרותיים.aspx.

קיבלתי בדואר הזמנה להשקה שלה בארץ שתערך מחר ובמוצ"ש באבניו אם אתה מכיר ובהזמנה שקיבלתי ישנם ציטוטים על הרכב בכל מיני מבחנים שכתבים מהארץ ערכו לרכב בחו"ל ולהלן הציטוטים:

1."התכונה הבולטת שלה היא הקפדה על איכות חומרים ועל הפרטים הקטנים, וכל אלה יוצרים מקום שנעים להימצא בו." (גיל מלמד, מעריב, אוקטובר 08).

2."הקרוז היא למעשה המשפחתית הראשונה שכולה שברולט אירופאית" (אורי רודריגז, גלובס, אוקטובר 08).

3.הנוסחה נשמעת מבטיחה: מכונית מרשימה למראה,גדולת מימדים (ארוכה יותר מכל המתחרות למעט הונדה סיוויק) עם מנוע 1.6 ליטר (112 כ"ס) ותיבת הילוכים אוטומטית קונווציונאלית, רמת בטיחות גבוהה..." (יואב קווה THE MARKER, אוקטובר 08).

4."המרחב הפנימי שלה נמנה עם המובילים בקטגוריה, והמושבים נוחים מאוד" (הלל פוסק, YNET, אוקטובר 08).

5.קרוז ברמה כה גבוהה, יש לה את כל הנתונים להיות המכונית הקומפקטית הטובה ביותר שתוצע בישראל" (גיל מלמד, מעריב, אוקטובר 08).

זה כמובן חלק ממה שנאמר עליה בכמה מבחנים שערכו לה בחו"ל אבל הכי טוב שתחכה או שתלך לראות אותה בהשקה מחר או במוצ"ש ותחליט אם היא מתאימה לך.

יניב

פורסם
תבדוק את הג'אטה - אני יודע שכרגע מישהו מהחברה רכש 80 רכבים אחרונים כי הולכת להיות הפסקה ביבוא לפי מה שהבנתי, אז יש מצב להנחות יפות על מה שנשאר

איך הגעת למסקנה הזאת? אולי המלאי שלה אזל אבל הייבוא שלה נמשך כרגיל.

יניב

פורסם
איך אתם ממליצים על רכב שאף אחד בארץ עוד לא נהג עליו אפילו? גם על הנייר אני לא מבין מה יש להתרגש מהקרוז אבל בטח ובטח אין מה להמליץ על רכב לפי תמונות בלבד.

אף אחד לא מתרגש. על הנייר אמורה להגיע מכוניות שממוצבת בדיוק בדרישות של פותח השירשור.

מאחר והרכב מושק שבוע הבא ועוד לא פורסם על כך, מומלץ להמתין על מנת שהוא לא יפספס את הבדיקה על הרכב הנ"ל.

אגב מקריאה ממספר מגזינים בבריטניה, התגובות על הרכב די מרשימות (בטח בהשוואה לדגם הקודם). ברוב הכתבות שאני קראתי נטען שהוא עדיין לא מתקרב למובילת הקטגוריה (פוקוס) אבל הוא לא רחוק משם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

על פניו ובקבוצת המחיר שאתה מחפש השברולט קרוז בהחלט נראת כמו אופציה מצויינת ,לפי הליק שראיתי שנתנו לפני אז יש בשבוע הבא השקה של הרכב,לך תיראה ואם תיתרשם תזמין נסיעת מבחן,לא כזה ביג דיל,דבר נוסף מה לגבי הC4 טורבו לא ראיתי שום תגובה שלך להמלצה?

:fadein:

• תוכן חדש...