Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה חברת השכרה מדובר?

קרה לי אותו מקרה באוויס וחויבתי ב- 11 יורו דמי טיפול ונשלח אלי לאחר כמה שבועות דו"ח מגרמניה ישירות הביתה.

כמובן שכל הדו"ח בגרמנית וקצת קשה להבין איך בכלל אפשר לשלם...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:D אני זוכר דבר ראשון שבן דוד שלי מגרמניה אמר לנו -תזהרו ממצלמות!

אם אתם נוסעים מהר וקולטים מצלמה עדיין לא מאוחר מדי, אבל אם אתם

קולטים פלאש מאחור - סימן שאיחרתם את המועד...

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
:D אני זוכר דבר ראשון שבן דוד שלי מגרמניה אמר לנו -תזהרו ממצלמות!

אם אתם נוסעים מהר וקולטים מצלמה עדיין לא מאוחר מדי, אבל אם אתם

קולטים פלאש מאחור - סימן שאיחרתם את המועד...

וואלה :roll:

פורסם

את אבא תפסו על 170 אני חושב בהולנד לפני כמה שנים עם רנו חדשה חדשה, הדו"ח הגיע לארץ.

רכב שכור כמובן.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
לאבא שלי קרה בדיוק אותו מיקרה!

שלחו לנו הביתה לישראל דואר מגרמניה בדואר היה דוח מהירות גם משהו כמו 70 במקום של 50.

בדו"ח גם היה תמונה של הנהג (משוכללים שם בגרמניה) אבא שלי דיבר עם המשטרה הגרמנית ושאל אותם איפה אפשר לשלם את הדו"ח אז הם פשוט ביטלו לו את הדו"ח ואמרו לא רלוונטי. האוטו גם היה אוטו שכר, של חברת יורפקאר

הכי חשוב לא כתבת , על כמה היה בדו"ח ? והאם אבא שלך דיבר עם המשטרה הגרמנית מהארץ ?

פעם במינכן לפני שנתיים גם בשדה תעופה שוטר תפס אותי על מהירות 88 קמ"ש במקום 50 , אמרתי לו שאני מצטער ושאני ממהר לטיסה ,שהוא ראה את הדרכון הישראלי הוא וויתר לנו .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני לא זוכר את סכום הדו"ח, וכן אבא שלי דיבר עם המשטרה הגרמנית מהארץ (מישהי שיודעת גרמנית תרגמה לנו מה רצו מאיתנו שם בד"ח) הוא פשוט שאל איפה לשלם ושהוא מישראל הם שאלו מה מספר הדו"ח ביטלו ואמרו לא רלוונטי.

אני מאמין שיש מהירויות שהם כבר עושים משהו.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הבעיה היא לא המצלמות הרגילות שמצלמות מאחורה (טוב גם) אלא בעיקר המצלמות שמצלמות מקדימה, בתור אזרח ישראלי (שלא רגיל לצילום מקדימה) היה ממש קשה לזהות אותם לפני הזמן!

בלילה אגב זה כל כך לא בטיחותי, הפלאש מסנוור אותך.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

באיזור שנסעתי זה היה בשדה התעופה של המבורג והיה בין 2 ל 3 מצלמות על 10 מטר ואחת מהם נתנה פלאש חזק במיוחד והיה מורגש כי היה מעונן , אני רק לא מבין איך אפשר לחייב כרטיס אשראי , מזה חברת האשראי זה בית משפט שקובע שאני מיד אשם ? בישראל יש אפשרות להישפט , למה משטרת גרמניה לא יכולה לשלוח דוח אליי הביתה עם זכות להשפט ?

חבר אחד סיפר לי שהוא ועוד חבר חנו את הרכב באיזה מדרחוב ברומא , ושניה לפני שגררו להם את הרכב הם הגיעו למקום אז השוטרים האיטלקים "הסתפקו" רק בדוח ובאמת חברת האשראי חייבה אותם על איזה 80 אירו .

פורסם

אצלנו חברת ההשכרה חייבה אותנו בגין הדוחות באופן אוטומטי, דרך פרטי כרטיס האשראי שנתנו להם "למקרים מיוחדים".

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

את הדו"חות של מדינות שיש להן מחלקת הגירה בכניסה אליהן (ארה"ב,אנגליה,אוסטרליה ועוד) .

בגלל שכבר לא בודקים בין 27 החברות אתה מניח שלאיחוד האירופי אין מח' הגירה ? ימות המשיח. יש והוא יעיל, מקושר בזמן אמת לכל המדינות ונקודות הגבול ונושך כואב. אין מח' הגירה ? מי בודק ויזות ? הרבנות ?

אם אתה לא מבין את ההבדל בין מחלקת ההגירה הבריטית בכניסה לאנגליה ובין השוטר המנומנם שיושב בבוטקה במינכן ומעביר את כולם בטור במין תנועת יד אופינית בלי בכלל לטרוח לפתוח את הפספורט שלך, כנראה שאתה לא ממש רציני בתגובות שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אצלנו חברת ההשכרה חייבה אותנו בגין הדוחות באופן אוטומטי, דרך פרטי כרטיס האשראי שנתנו להם "למקרים מיוחדים".

כדי לבטל את הכרטיס אשראי ?

פורסם

בשביל 35 יורו אתה רוצה לבטל את כרטיס האשראי וליצור לעצמך בעיות בפעם הבאה שתבקר בגרמניה?

שלם את הקנס וזהו

פורסם

הלואי שזה 35 אירו , דרך אגב עכשיו נזכרתי שבשבדיה נסענו בכביש כפרי כזה דו סיטרי ושם תמיד יש שלטים שמזהירים שעומדות להיות מצלמות (הם מנומסים) ופתאום אני קולט מן עמוד כזה אבל זה לא היה נראה כמו מצלמה היה שם משהו כזה שקוף שבדיוק שעברנו עם המכונית זה ירד אבל לא היה פלאש כמו בהמבורג , הנסיעה שם גם הייתה 50 ואולי נסעתי 60 וקצת,מישהו ראה פעם משהו כזה ?

ובעיר KIEL בגרמניה עמדתי בדיוק על הקו עצירה ברמזור אדום ממש בהתחלה אבל לא עברתי את הצומת , היה פלאש של המצלמה פעמיים בהפרש של 3 שניות , אפשר לחטוף על זה דוח ?

פורסם

בקשר לרמזור האדום, אתה לא תחטוף דוח אם לא עברת את הצומת, במיוחד בגלל זה המצלמה מצלמת פעמיים בשביל לראות אם אתה מחכה או עובר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...